Sångerska och sångpedagog

tisdag 21 september 2010

Så Djävulskt idiotiskt!

9500 besökare. Det är ju trevligt. 


Något som är mindre trevligt är SD. Det börjar sjunka in nu att folk (iaf 5.vadärdetnu,7?%avderöstberättigade) röstat in SD i riksdagen. Det är ju hemskt.


Egentligen är det mest pinsamt! Man tar dem liksom inte riktigt på allvar (famous last words!). Vad tror de att de kommer åstadkomma? Ingen kommer samarbeta med dem! Det är faktiskt så demokrati funkar här i Sverige. Du får tycka vad du vill bara det är demokratiskt! Jag tycker faktiskt att det är OK! ;)


Hittade en länk på aftonbladet. Du kan läsa den här. Den väcker så många frågor. Den handlar om de 20 människor som med största sannolikhet kommer flytta in i riksdagen. Bilden på killen Kent är (medvetet?) läskig. Den föreställer en man med ett minst sagt underligt ansiktsuttryck. Han säger såna läskiga saker också. Han vill att alla muslimer ska lämna landet. "Med morot och piska ska vi få muslimerna att lämna Sverige". Jepp, exakt så säger han! (enligt AB, that is!)!


Hur kan man då fortsätta påstå att SD inte är ett främlingsfientligt parti?


Min andra fråga gäller andra "sorters" invandrare. Varför är de välkomna? Är det bara muslimer? Alla dessa norrmän som finns överallt? Och alla finländare!! Jag känner ett gäng och de bryter ju på finska! Det är ju vedervärdigt!! (observera ironin! Essi, you rock!)


Hur gör man med såna som konverterat till islam? Ska de också flytta iväg nånstans? Vart? Hur bestämmer man var de ska hamna? SD måste nog fundera lite på det. 


Ser att en av kandidaterna är lärare. Fy fan vad obehagligt! Skulle ju vägra ha denne som lärare åt mina barn! Vilken värdegrund symboliserar han? Alla människors lika värde? Nja, skulle inte tro det då! 


Detta citat är också spännande: – Vi måste börja kontrollera de så kallade ensamkommande flyktingbarnen och ställa krav.


De så kallade ensamkommande flyktingbarnen... Vad ska man säga? Vad säger FNs barnkonvention? Har barn inte rätt till trygghet oavsett var de är födda?


Jag tror inte SD kommer kunna ställa till med nåt och jag hoppas det slår in. Det är som sagt mest pinsamt! Tur att 96% av landet iaf INTE röstade på dem. Man får väl glädjas åt det istället.


Kunde inte vara med på plattan men jag var där i tanken. Samtidigt som det var galapremiär på Wall street bara ett par hundra meter därifrån. Limousin på limousin rullade längs Kungsgatan. Kul.

Inga kommentarer: