Sångerska och sångpedagog

lördag 18 september 2010

Flight: cancelled!

Ja det blev ju ingen flygtur idag dårå. Känns både skönt och lite antiklimax. Psykologen ringde imorse och sa att det fanns en risk att vi inte skulle kunna flyga. Ville jag åka ut ändå? Och boka upp honom (läs: betala för honom)? Jag sa Nej. Det var bra, för oj oj vad det regnade vid halv tre då vi skulle flugit.


Jag sov till halv två sedan. Det var skönt. Är slut som artist. Slut som människa!  


Vi har en skrotdag idag. Går runt och pysslar här. Packar ihop sånt som stått i lägenheten efter översvämningen. Det går segt, men vi får lite saker slängda iaf! Svårt att dammsuga när lägenheten är full av saker så det ska bli fint att kunna städa igen! ;) 


Imorn bitti får vi flickbesök! Eller rättare sagt, Elvis får tjejbesök! Närmare bestämt systern till hans förra flickvän! ;) Säg det inte till honom bara! :D


Denna söta tjej kommer till oss för en kärleksdejt! 
Bild lånad från Marie www.maollichs.com


Han har ett par kullar på G just nu, närmare bestämt två stycken som växer i magarna på två vackra flickor! Tänk om man hade plats och rum för att skaffa en liten hona! Vill ju såå gärna ha en hona! En sköldpaddsdam, gärna blå eller silver. Ja ja, vi får köpa ett hus först tror jag så kan vi ha en kattkoloni där i! =)


Ska titta på hus imorn. Detta ska vi kika på och kanske också detta ! Det senare huset ligger alldeles vid gamla E4. Det känns lite sådär faktiskt. Ingen häck som skyddar heller. Men Olle ville kika ändå! =) 


Detta är det jag vill ha just nu! Detta också! Björklinge det första och Storvreta det andra. Björklingehuset är bättre, men Storvreta som ort ligger bättre till. 


Kanske skulle slå till på detta lyxhus istället! MTV cribs goes Gottsunda! 

Inga kommentarer: