Sångerska och sångpedagog

lördag 30 oktober 2010

The night time - is the right time!

Sitter och pysslar. Tanken var att vi skulle städa idag, men det får bli imorn istället! Detta pysslande måste också bli av, så det var lika bra att göra det idag! Dock glömde vi köpa en viktigt beståndsdel i det hela, så vi får göra klart imorn!


Ingen flygtur blev det heller! Vid elvanollnoll ringde psykologen och berättade att han var osäker på prognoserna, så vi ställde in. Får se när det blir, vi avvaktar och inväntar bättre väder! 


Just nu sitter och och är irriterad på våra offer-grannar under oss! De tycker att det är dumt av oss att EN ENDASTE YNKA GÅNG dansa med snabeldraken halv elva på kvällen, medan det är helt ok för dem att kedjeröka så det luktar snusk i hela huset (även i vår lägenhet, vår klädkammar stinker rök) samt spela elgitarr på hög volym halv tolv på kvällen! Om det så vore att de spelade bra då! Nej, det låter som när småbarnen ska spela. De ska spela blinka lilla stjärna och vet hur den går, men hamnar en halvton fel och får problem med alla halva tonsteg låten igenom. Och ja. Våra grannar spelade verkligen Blinka lilla stjärna, med fel startton! Det blandades upp med lite försöka till Smoke on the water och de första tonerna på Gudfadern-temat! 


Oj, vad skönt det ska bli att flytta härifrån! Tycker synd om Uppsalahem. Kul att bygga ett nytt fräscht hus och sedan tvingas sanera överallt när det rökts i en lägenhet. De kan inte vara nöjda med det! 


Nu ska jag pyssla vidare! =)


Puss på er! 

Inga kommentarer: