Sångerska och sångpedagog

söndag 10 oktober 2010

Kattlåda

Alla måste gå på toaletten ibland. Så även våra älskade kissar! Vi tycker det är helt ok, men det där med kattlåda är ju ett gissel. Var ska man ställa den? Det känns ju så där att avsätta ett helt rum åt den, man vill ju att den ska finnas tillgänglig hur lätt som helst, och sen blir det ju ett visst svinn (läs: sandstrand runt omkring den). Såg något för länge sen där de byggt in en kattlåda i en annan möbel. Efter lite googlande och till sist forum-frågande hittade jag den IKEAmöbel som är mäkta populär i syftet, nämligen HOL-lådan! 
















Detta är ju toppensnyggt! Så här ser den ut stängd. Den skulle vi kunna ha i vårt nya hus i hallen under trappan! Den skulle då fungera som sittmöbel (tant måste sitta när hon tar på sig skorna, annars kan hon ramla!) men ha den dolda funktionen av kattlåda! Det är ju också fiffigt med lufthålen! De måste ju få in frisk luft, samt låta allt damm komma ut så de ser nåt därinne! Kattsanden vi använder är superbra och luktar ingenting (om de inte precis bajjat, men det går snabbt över) så det är ok att det släpper ut luft också! =)


Den gamla lådan kan stå på övervåningen och denna nere, "offentligt"! Blir nog superbra! 


Den kostar en slant, 599:-, men hittade en på Blocket som jag mailade! Håll tummarna för att den finns kvar! Isf köper vi den på studs! 


Nu ska vi bara fundera över var vi ska placera vårt katträd i huset... hm... 

Inga kommentarer: