Sångerska och sångpedagog

fredag 8 oktober 2010

Besiktat och klart!!

Idag fick vi besöka vårt hus igen! Superkul! Träffade en av ägarna, tillika mannen som byggde det! Jättetrevlig! Vi är välkomna dit om vi vill mäta etc. eller kika! Jag tycker vi borde ta dit våra mammor så de får kolla med oss, vad tycker du, O? =)


Vi firar den fina besiktningen med lite bubbel! Vi är dåliga på viner och sånt, så vi valde ett sött bubbel! Samma sort som vi fick i inflyttningspresent av en vän då vi flyttade till vår första gemensamma bostad! Det är riktigt gott! Och kul! Kul att vi får ett så fint hus! Besiktningsmannen sa att det var ett toppenfint hus och tyckte det var riktigt billigt när vi berättade vad vi fick det för! Det gillar vi! Han bodde också i Björklinge faktiskt!


Vi skulle fira med lite god middag, men det blev bubbel och choklad istället! haha! Det är så typiskt! Dekadent! ;)


Men snart så! 


Imorn ska vi hälsa på kattutställningen här i Uppsala. Vill ju kika på fina katterna! På kvällen ska vi till Sthlm och gå på show. Måste ju spana in min sångelev när han ska uppträda! =) Hoppas han fick med sig något från vår maratonsession i onsdags! Det kanske blir lite korvstoppning ibland?


Tror ni det finns nån marknad för en sångpedagog i Björklinge? Jag får ett rum på övervåningen till musikrum! Känns jättekul! Kommer bli såååå bra!! 


Om ni behöver en sångerska eller sångpedagog så vet ni vart ni ska vända er! ;)


En vacker dag ska jag fixa till en vettig hemsa. Har ju min domän som pekar till myspace men där finns inte riktigt så mycket bra. Måste spela in lite musik. Någon som känner för ett samarbete? Behöver musiker och tekniker! Ensam sångerska söker...

Inga kommentarer: