Sångerska och sångpedagog

tisdag 11 januari 2011

Tisdagen den 11 januari 2011



Vaknade innan klockan ringde. Kvart i sju slog jag upp ögonen och förfasades av smärtan på mina smalben! Rödbruna och fina, men ack så onda! Hur sjutton ska man kunna få på sig pensionärsstödstrumporna???
restaurangen sista frukosten
utsikten inifrån sista gången




13.15 kommer vår buss lämna hotellet för avfärd mot flygplatsen. Känns väldigt vemodigt. Man är ju bara på sin bröllopsresa en gång liksom! Vi har gjort och sett mycket och en del har vi helt enkelt inte hunnit med, eller kanske bortprioriterat?

Vi har påbörjat packningen och utrensningen. Vi hade maxat den tillåtna vikten på vägen hit och har ju faktiskt köpte lite saker. Därför måste vi dumpa grejer! Lite gamla skor åker i soporna, lite slitna linnen också, förbrukningsvaror, pocketar ställs i biblioteket här. Man får trixa lite helt enkelt.

Jag gick och satte mig i receptionen och uppdaterade bloggen samtidigt som Olle gick och kikade på en närliggande strand. Vill mest hålla mig från solen idag faktiskt! Internet är ju vansinnigt långsamt här! Blir skönt att komma hem till civilisationen!
Olle vandrade till grannstranden
Sail and surf och stranden från receptionen



Har en massa mail som måste kollas och sånt. Skolan drar ju igång igen och har tydligen småstartat denna vecka. Hade fått mail om uppsatsgrupphandledning som skulle vara idag.. Trodde jag hade meddelat att jag var bortrest, men det är så lurigt när de stoppar in lektioner här och var med (upplevs det iaf som!) kort varsel! Neeej fy! Vill inte tänka på sånt ännu!

Börjar bli nervös nu… Sobrilen i handväskan känns ju tryggt. Likaså utskriften av mailet från psykologRobert!

Inga kommentarer: