Sångerska och sångpedagog

torsdag 27 januari 2011

Skvaller!

Jag har en hemlis. Jag är rätt "dum" av mig. Med det menar jag att jag tycker det är roligare att läsa en rolig bok än en svår dito, kolla på en underhållande film än en svår dito. Lite sånt. Kanske inte är en hemlis egentligen. Alla kanske vet det om mig, men ändå! 

En annan hemlis, som kanske hänger ihop med den första, är att jag brukar läsa skvallerblaskor! Här måste man dock vara medveten om att det är skillnad på blaskor och blaskor! Vissa hittar på en massa skit och skriver påhittade citat som de inte har en chans att kunna veta är sanna eller inte. Såna blaskor går fetbort. En mer intressant blaska är en sån som kanske istället skriver "Här sitter Britney och petar sig i näsan tillsammans med pojkvännen". Det tillhör då en bild där man ser detta ske. (kanske onödig text, men vi fick iaf veta vem hennes sällskap var.)

En onödig blaska skulle då skrivit något annat, kanske "Stackars Britney mår dåligt över nånting nånting och tröstar sig med att äta snorkråkor." Det vet de ju inget om, de kan omöjligt veta VARFÖR hon pillar sig i näsan. (ja, det är en bild på Britney petandes näsan i min senaste blaska).

Det som är mest spännande är dock rubrikerna på omslaget! Jag fastnar för dem, mest för jag är nyfiken på hur de lyckas göra dem så "spännande" när de garanterat är rejält saltade!

Se på denna, min senaste, som exempel! (spoilervarning, om nu nån bryr sig, alla "nyheter" var ändå rätt gamla!).


Vi inleder med nyheten längst ner till höger:

"Mardrömmen bara fortsätter, DAVIDS ORD SOM KNÄCKTE POSH" med tillägget "Victoria i tårar".
Det låter ju jättehemskt! Vad har hänt? Lägg till bilder på henne när hon gråter.

Jo.
David fick ett "lifetime achievment award" och tackade bland annat sin hustru med fina ord i sitt tacktal.

Så spännande var det. Hon rördes till tårar. Knäckt? Well..

Nästa rubrik:
"Erkänd läkare till attack: ANGELINA ÄR EN DROGMISSBRUKARE".
Lägg till en bild på en till synes upprörd Angelina med texten "Aktrisen rasande".
Spännande! Har hon blivit tagen på bar gärning nu eller??

Jo.
Hon har tydligen haft humörsvängningar på sistone och den här läkaren då som pysslar med "Celebrity rehab" menar att det kan vara ett tecken på att hon använder droger. Han säger också att en missbrukare aldrig blir frisk men kan återhämta sig, men ser inga tecken på att hon har gjort det. (Här undrar man ju om han träffat henne öht!) Hon sägs också ha lätt att tappa humöret.

Någon som glömt att Angelina har en miljard med barn som hon iaf försöker hålla reda på? 

Då tar vi den smaskiga "HANS HÄNDER VAR JÄTTEMJUKA" Nu talar Johnny Depps unga älskarinna ut!

Shit, vad spännande! Han är ju inte ful och har väl i mångas ögon varit en sån där trist familjefar som levt trogen sin Vanessa Paradis och lekt med barn. Måste kollas upp!

Jo.
Det är en 19årig modell som "anklagar" honom för att ha flörtat med henne under inspelning av den kommande Piratesfilmen! Han hade tagit hennes hand och kysst den. Han ska också ha bjudit in henne till sin trailer och viskat "Älskling, du är utsökt - du är den absolut vackraste tjej jag någonsin sett". Sen ska han ha yttrat fler saker som inte lämpar sig för en stadgad flerbarnsfar. Tjejen drog sig undan och höll sig ifrån honom.

Okej. Himla fiffigt sätt att få uppmärksamhet på! Hennes bild syns i alla tidningar. Men otrohet? Hmm.. Hur tänkte rubriksättaren där?

Okej, då tar vi den största! Den som jag fick läsa upp för Olle och som han tyckte var jätterolig!

"Trots svek, otrohet och sektbråk"
"TOMKAT ÅTERFÖRENADE EFTER MYSTISK SEXTRAGEDI"
lägg till "Hemligheten har kommit ut". 

Shit! Mystisk sextragedi? Låter ju asspännande! Undrar om Tompan outats som gay och man hittat en naken, död, bakbunden man i en träkista under hans säng? Eller nåt liknande.

Jo.
Katie har fått en roll i en Broadwaypjäs som handlar om en kvinna som blivit våldtagen och vill hämnas på sin förövare. Det innebär att hon kommer jobba i New York, precis som Tom och därför får de en chans att umgås mer.

Jaha. Okej. Spännande.

Väldigt fascinerande hur de lyckas sätta såna sensationsrubriker! Undrar om det finns en särskild kurs för det?

Btw, Eva Longoria är inte gravid, nån "kompis" säger att hon funderar på barn och om hon isf skulle adoptera eller skaffa biologiska.

Paris har jag ingen som helst aning om. Hon kanske är gravid? Hon hade iaf inte bekräftat det när de skrev om det. En snabb googling ger inga svar iaf, hon kanske hade gaser? Eller bara gainat nåt pound. Hon såg iaf inte ut att må dåligt på bilderna!


Så. Nu är den förbrukad. Ska försöka låta bli att köpa ett nytt nummer, men det är ju så himla roligt tidsfördriv! ;) 

Inga kommentarer: