Sångerska och sångpedagog

onsdag 12 januari 2011

Hemma igen!

Galet dagvill och rätt förvirrad sitter vi nu hemma i vår lägenhet igen! Vad var det som hände?? Får nog sitta och läsa igenom bloggen och kolla på alla tusentals bilder för att se vad vi faktiskt var med om (och vad underbart det är med ett väl fungerande internet!!) 


Resan hem gick bra, förstår inte hur man kan lyckas korta ner restiden med typ två timmar! 10.20 skulle nerresan ta och 8.30 hemresan! Skönt att flyga i mörkret på natten, men hade väldigt svårt att sova! Maten var sådär också. Har ändå svårt för att äta när jag är nervös/stressad (flygrädd ju!) men lite bröd och cola fick jag ner! 


Poliser som skulle hem till Frankrike. Hitkallade för presidentens skull månne?
Och Olle hittade äntligen sin bananmarmelad!! På taxfreen såklart!
Låååångt hem!
vinge i solnedgången








Gick ändå rätt ok att flyga trots allt! Här började vi ju med det värsta, övervatten-flygningen! Ett riktigt bra flygbolag dock! Air Caraïbe rekommenderas! Maten sisådär, men det var väl ingen överraskning? 
Middagen. Notera smöret. Som egentligen var ost...
och fikat! Chokladbröd såklart!

Landat i ett snöigt Sverige!




Vårt bagage kom typ sist och i ankomsthallen stod en kille med en skylt "Olle Widell"! Himla skönt med taxi! 


Kom hem vid 8.30 och tänkte bara ta en powernap. Vaknade vid 15 igen! haha! Lär väl ta ett tag att få ordning på tid och sånt! 


Har fortfarande inte ätit ordentligt och vi överväger om vi ska åka norrut till bebbarna eller ej redan ikväll. Vi lär ju vara pigga att tag till liksom... Fått rapport av mamma och de verkar ha det bra iaf! =) Hade käkat hennes frukostfil en morgon! Busrumporna mina!


ett stackars ensamt semesterminne...

Inga kommentarer: