Sångerska och sångpedagog

söndag 2 januari 2011

lördag den 1 januari 2011


vaknade tidigt idag igen. Vågar säga att jag aldrig vaknat så tidigt nyårsdagen! Iaf inte de senaste 20 åren! Gick upp och åt av den goda frukosten (allt jag behöver är gott bröd, grönsaker och andra pålägg samt juice!) och gick sedan och uppdaterade bloggen med nyårsaftontexten. Sitter alltså i bungalowen och skriver men eftersom nätverket envisas med att inte ge mig någon internetåtkomst får jag släpa datorn till receptionen för där funkar iaf det trådlösa! Dock tar det sjuuuukt lång tid att uppdatera och lägga upp bilder så batteriet hinner nästan alltid dra ur!
utsikt från frukosten. En av alla fåglarna som våldgästar oss när vi äter.
panoranma utanför bungalowerna. stenkanten är rak egentligen....



Idag har vi legat på stranden typ heeela dan! Vi hängde på den stora stranden där alla hotellgäster ligger, vid baren. Solade och får faktiskt lite färg! Nice! Lunchade i baren och denna gång fick Olle bestämma pizzan. Det finns inte så mycket att välja på dock. Antingen små paninis för en dyr peng eller en pizza för en dyr peng. Vi delar en pizza. Vi testade en med creme fraiche på, Olle ville ha den, men den var ingen hit faktiskt! Det rann vatten av den och champinjonerna var iskalla. Mycket märkligt! Men han är ju bra på så himla mycket annat, min älskling! =)
stranden med alla sköna solsängar
Pizzan. Rekommenderas inte!



Det är så fantastiskt skönt att bara ligga i en solstol och lyssna på havet eller läsa en bok. Det är så lugnt här! Förutom vissa människor. En pappa verkar ha problem med sina barn. Skäller på dem, drar dem i armar och är allmänt otrevlig! Jag har ögonen på honom och kommer ge onda ögat, MINST! om han fortsätter sådär. Barn är barn liksom. Kännetecken: Går i långbyxor och långärmad skjorta. Röd de första tre dagarna, men verkar idag ha bytt till blå. Kännetecken 2: Bältesväska modell: skitstor!

Finns många karaktärer. Tex ”Papa don’t care”. Han är här med en stor familj men verkar inte riktigt bry sig. Kanske för att han är gift med  (?) ”Mama teamleader”! En spännande kvinna som utmärkte sig redan på flyget. Fantastiska ledaregenskaper. Styr och ställer med allt och alla. Ska bli spännande att se utvecklingen! Mormor är också med. Försöker komma på vilken skådespelerska hon är lik.. Återkommer i frågan!

Hängde utanför bungalowen och läste tills solen gick ner. Har bränt mig en del. Ryggen känns lite öm. Det syns verkligen att solkrämen funkar, för man får vita fläckar där man lyckats smörja sig och röda där man missat! Skitsnyggt! J Spf 30 is the shit! När vi satt där ute kom en liten liten kolibri och kalasade på blomman utanför vår dörr! Såå vacker! Alldeles grönskimrande. Tyvärr hade vi ingen kamera till hands, så vi får hoppas att den återkommer!

Middag efter det. Helstekt spädgris! Skars upp framför ögonen på oss. Den vann! Nästan slagen av en jättegod skaldjurspasta. Hummer i den tror jag! Rester från igår? Smuttade bara på vinet vi fick. Kom att tänka på att det är ju galet att dricka alkohol i två veckor, så jag drack bara den egenblandade romdrinken innan middagen. (har precis läst ut min första pocket som handlade om en alkoholistkvinna som dricker vin varje dag!) Blir bättre och bättre på att blanda faktiskt. Denna var också riktigt god. 

Recept:
Rom
Krossad is
Råsocker
Limeklyftor
Apelsinjuice. 
Allt efter behag!
Den helstekta grisen



Verkar lite struligt för Langley med alla utflykter som bokas och blir överfulla. Det skrivs långa reservlistor, och sen finns det plötsligt platser. Den vi inte fick åka med imorn har plötsligt plats för oss, men vi behåller platserna på lördag istället. Det ska tydligen inte bli så bra väder imorn. Det känns iaf bättre att vara här om det är ostadigt väder. Då kan man ju sola ibland om den tittar fram! Sola och kanske läsa lite mera? Påbörjade en Marian Keyes. Äkta chiclit! Denna är på drygt 700 sidor och en riktig tegelsten. Får se hur länge den räcker. Det fina är att det finns ett bibliotek här där man kan donera (dumpa) sina böcker. På så vis får man ju loss lite vikt till hemresan! Perfekt!

En duo underhöll. Congas och gura. Trevligt


Nu är klockan 22 och vi är toktrötta! Måste ärligt säga att jag inte trodde det skulle ske. Att vi skulle äta frukost vid nio (trodde vi nästan alltid skulle sova över den, den stänger 10) och sedan somna tidigt på kvällen, men hey! Så är det! Ska krypa ner under täcket nu med min älskling!


Puss och kram!

Inga kommentarer: