Sångerska och sångpedagog

torsdag 3 mars 2011

Tapet!

Kolla in denna supersnygga tapet! Den på den högra väggen, alltså! Såg den på Fyris färg idag och vi föll lite för den båda två!


Den kommer från Casadeco och deras kollektion Fusion. Vi är sugna på att ha den i sovrummet. Vi var bara lite osäkra på om den skulle matcha vårt snygga, nyinköpta överkast som vi köpte på Chilli i helgen. Affärerna ligger vägg i vägg så vi fick låna med oss rullen in till grannbutiken och kunde där konstatera att det skulle passa perfekt! Så roligt! Det hade dock varit fint, rent ekonomiskt om man kunde hitta den på nätet till ett bättre pris, men det verkar inte så. Den kostar 777SEK /rulle...

När vi var på Chilli upptäckte vi också att överkastet vi köpte i söndags helt plötsligt var nedsatt från 459 till 299! Vi köpte ett nytt och kommer lämna tillbaka det första! De pengarna kan man ju hellre lägga på något annat!

Dock blir ju jag sugen på lila övriga väggar, som på bilden, men får nog lugna mig lite.. Det får bli vitt! Kommer nog bli bra hur som helst! Tänk vad många fina Indiska-lyktor och kuddar man kan ha till det som piff! =)


Inga kommentarer: