Sångerska och sångpedagog

onsdag 2 mars 2011

Katter är bland det bästa jag vet!


Det är så himla mysigt att dela livet med djur! Galet mycket kärlek de ger, de små liven. Så här ligger de just nu. Nyss låg de i en hög men de vill väl ha distans till varandra ibland. ;) På nätterna gör de oss sällskap och på morgonkvisten tar Elvis sin sedvanliga promenad på matte. Imorse inget undantag. Vet inte hur många olika sätt han testade för att hitta den ultimata positionen på mig. Sötpluppen!



Idag är det så himla vackert väder! Tänk om man kunde få till en liten promenix när man pluggat lite till!? Det vore väl fräsigt!

Uj uj! Nu börjar DH! Repriserna går vid lunchtid och det är sååå spännande nu! Eller, klimax igår kanske. David Dash försökte döda MJ. Jupp. Men det blev inte så och nu sitter han på psyket.

Har också 7th heaven på i bakgrunden och där har Kevin precis friat till Lucy. Jupp. Moraltv! Vidrigt konsertvativt amerikanskt, men när man genomskådat det hela är det en komediserie! 


Ja jag ska sluta kolla på tv. Lovar. Det är ju fördummande och hemskt tidsslukande. Men det är ett mysigt sällskap när maken är borta och tjänar big bucks!

Är så lustigt att vår mäklare fortfarande inte hört av sig för att boka in en banktid. Vi gjorde det själva med vår bankkvinna eftersom hon är lite uppbokad och mäklarassistenten inte hörts av två veckor innan tillträde, men vi har inte fått nån respons på det. Mycket märkligt!

Nu: Blåbärssoppa och sångteknikpapper!

Inga kommentarer: