Sångerska och sångpedagog

torsdag 24 mars 2011

Bloggtorka igen!

Herregud, skärpning bruden! Har inte bloggat sedan i måndags! Det är så himla mycket hela tiden. Skola och rep har fyllt dessa dagar. Och huset, givetvis!

Vi har nu haft snickare på besök och väggen är nu borta! Det blir jättebra! Stort och luftigt! Här ser man också de två tapeterna mötas. Fint. ;) På fredag kommer målaren och så fort golvet kommer ska vi lägga in det! Rummet blir ungeför 30 kvm. Stort och härligt sällskapsrum! Hoppas vi! :) Till vänster om det röda fönstret ska klösträdet stå. De ska sedan använda det röda fönstret som dörr till kattgården som så småning om ska byggas där utanför.
Tanken är att försöka packa en del i helgen. Måste ju bli av liksom! Jag har dock gig med Attra på slottet på lördag så det kommer ta lite tid! Det är så svårt det där med att packa när man inte riktigt flyttar på heltid på en gång! Vad kommer man inte behöva liksom! 

Man kanske borde starta ett inredningsalbum på styleroom! Där finns så mycket kul att titta på och kanske kan man inspirera någon stackare!

Inga kommentarer: