Sångerska och sångpedagog

tisdag 15 mars 2011

Köket!

Idag har vi haft snickare på besök! Verkar som att det ska ta en dag ungefär och ske nån gång nästa vecka! Tidigare än planerat! Pepparpeppar får man väl säga! Tänk om man kunde få ordning det toksnabbt! Måleri och rivning! Vill så gärna flytta in nu! Gillar huset! Men lägg till att jag också vill sluta pendla till Sthlm!

Idag har vi också byggt bord och ett par stolar! Hängde också upp en tokskrynklig gardin och piffade lite för att få se hur färgerna blev. Är toknöjd! haha!

Nyskrubbad spis. Var tydligen för svårt för städfirman, men man vill ju inte gärna ha dit dem igen... En liten karaff i rätt färg från Ikea får testas lite.

Cult från Fullerö. Diskmedel, tvål och tandborstar (förklädd till diskborstställ).

Köksbordet med en panelgardin som ska kortas och bli löpare samt ett par Stefan. Fondväggen får faktiskt vara kvar, trots att vi inte är några blomfantaster!

Den veckade gardinen som egentligen ska vara slät. En vacker dag... Och ja, det är en panelgardin, men det är inte så jättesnyggt. Detta känns bättre. Från Kardelen. Samma som duken och båda är inköpta på Fullerö.



Vill flytta nuuuu! Vill bli hemmafru i vårt fina hus och gå och pyssla och skrota hela dagarna. Gärna lyxhustru, men det är ok med "vanlig" hemmafru också! haha

Gillar verkligen ekluckorna! Det ger en varm och ombonad känsla och jag står inte uuuut med för mycket vitt! Shabby chic är inte min grej. Vita väggar är superpraktiskt, men jävlar i min låda det måste vara färg till!

Inga kommentarer: