Sångerska och sångpedagog

torsdag 3 mars 2011

Bröllopstv!

Det tog då en himla tid att få till det här programmet! Typ ett år innan vårt datum började de leta brudpar till programmet. Vet att snacket gick ordentligt och det var flera på bröllopstorget som skulle söka. Jag tyckte det lät jättekonstigt! Bjuda in extra, okända människor (de ska ju bedöma det hela), ett tv-team, inte vara säker på om man får göra på sitt vis, blir det stopp och omtag liksom?

Nja, man vill väl ändå gifta sig för sin egen skull och inte hitta på en massa extravaganta saker för att det ska gå hem hos de övriga brudarna. Vi fick vår drömresa ändå!

Men jag kommer ju garanterat kolla! ;)

Det värsta med att vara gift är att man inte gifter sig igen! :P Nu får man inte planera något mer bröllop! Så är det nån som behöver hjälp är det bara att hojta! Känns som att man har koll på typ ALLT! haha!

Är så sjukt nöjd med vår dag! Jösses! Vad glad jag är åt den och alla människor som delade den med oss! Kärlek åt er alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var absolut ingen som styrde å ställde! Märkte knappt att dom va där å filmade! Dom fick anpassa sig! ABSOLUT inga omtagningar. Synd att du inte sökte..