Sångerska och sångpedagog

söndag 9 september 2007

Söndagkväll, time for mys.

Nu är helgen snart slut. Det är rätt skönt. Hade dock behövt en till för att sova ut. Har blivit på tok för lite sömn denna helg, även om jag stulit mig ett par minuter i bilen medan O fått köra.

For upp rätt sent i fredags, drog vid midnatt och kom tidigt lördagmorgonen. Sova ett tag, upp å till stan. Fikade med bruttorna, alltid lika roligt! :) Värst vad vi umgås helt plötsligt! Underbart!! Sedan en sväng på den årliga marknan. Trängas med folk, äta kokosbollar, köpa lotter, bränna pengar, irriteras på folk som är dumma i huvet och släpar med sig paraplyer i en folksamling!! Hur tänker dom? Man kan knappt röra sig och så sticker de paraplyer i ögonen på en! Nej, fy! Stört!!

Sedan hem och plantera på pappas grav. Hade köpt likadana blommor som förra året, även det på marknan, och drog tagetes och silverek åt h-vete! Det blev höstigt och fint. Usch. Det känns fortfarande fruktansvärt...

Sedan middag med kussen! Kommer ihåg när hon föddes, nu fyller hon femton! Knasigt. Vi missade konfan så vi satsade lite extra nu istället!

Sedan for vi hem på kvällen. Vi var inte däruppe i 24h ens..

Idag var det så dags för svärmors födelsedagslunch. Umgänge med O's hela släkt. Kidsen är för härliga! :) Jag förstår inte hur deras föräldrar orkar?? 4 grabbar, hej å hå!

Nu är det däckat i soffan. Väntat med spänd förväntan på vad tv3 har för film att bjuda på. Kommer garanterat somna.. Är sjukt trött!! :S

Inga kommentarer: