Sångerska och sångpedagog

måndag 17 september 2012

Mjölkfritt is the shit!!

När man har tvingats göra val som får negativa konsekvenser (i vårt fall mjölkprovocerandet) är det jätteskönt att se att andra val man gör (att avbryta provocerandet) slår väl ut!

Hon har fortfarande ont i magen, jobbar väl på att få ut resterna och det verkar vara väldigt svårt, hoppas på ett stooooort kalas snart, men hon har sovit toppenbra i natt! Hon blir liksom nöjdare på maten och får inte ont av den! Kräks mycket mindre också, ursäkta alla detaljer. (Det om kalaset också, sorry!).

Eftersom vi ska till bvc imorn eftermiddag och vår sköterska är ledig på måndagar ringde jag in till mottagningen och berättade hur det gått. Sköterskan som svarade sa att hon skulle lämna uppgifterna vidare och förhoppningsvis har vår Ywonne hunnit fixa recept tills dess att vi kommer dit. Det skulle vi med största sannolikhet få, sa sköterskan baserat på vad jag berättade!

Känns bra. Otroligt bra att det finns! Enbart Lovisas matkostnader skulle annars blir flera tusen i månaden!

Givetvis inte bra att hon reagerar på mjölkproteinet men det känns bra att ha kommit på något som funkar för henne! Det är ju det man är till för liksom!

Igår kväll fick hon kvällsmaten 22.30 i sängen och somnade rätt snabbt. Strax efter 23 somnade vi också och sedan väckte hon oss 05.30 och ville ha mat igen! Jätteskönt! Olle och jag åt frukost då också och sedan gjorde han sig i ordning och for till jobbet. Vi somnade om och vid tio väckte Lovisa mig och ville ha påfyllning! Nu sitter hon och myser i den gungande babysittern igen!

Tänk om man hade en sån där automatiskt gungande babysitter! Vilken grej! En sån här från mamaRoo!



Hade man bara 3000kr att lägga på en valfri babysak idag så vore det klart valet! Hon verkar ju som en bra kandidat för det! :)

Vilka mastodontinlägg det blir när man sitter vid datorn!

Just nu är Olle ute och möter en person utanför sitt jobb! Vi ska shoppa barnkläder av en som la ut på köposälj på Facebook! En massa kläder i lite större storlekar. Måste väl poängtera att det rör sig om storlekar där vi knappt har några plagg. Bara så att ni vet. ;)

Tråkväder! Vill ju ta en promenad men det regnar och blåser! Hoppas det ger sig snart! Får ta en tidig lunch så länge!

Kärlek åt folket!




Inga kommentarer: