Sångerska och sångpedagog

tisdag 18 september 2012

BVC

Alldeles snart ska jag och sessan bege oss ut i regnet och gå upp till BVC för veckans mätningar. Jag har slagit vad med henne om att jag tror att hon passerat 5000gränsen nu! Hon låg på 4650 sist, 5/9 och det är ju jättelängesedan, nästan två veckor!

Denna natt har också varit helt ok. Hon var lite kinkig när hon skulle somna men det tror vi berodde på att hon försökte göra kalas utan framgång. Vid fyra vaknade hon igen för påfyllning och trots att hon fick somna om på mig och sova en stund vaknade hon och var gnällig när jag la ner henne vid fem. Till slut somnade vi alla om.

Pappa Olle var så gullig och lät mamma ligga kvar i sängen för frukostmålet vid 7 och efter det blev det storkalas också! Som hon kämpat! haha! Fyrverkeri och ballonger!! Nu hoppas vi att alla rester lämnat kroppen! Sedan sov hon gott till elva och jag fick massor gjort! Typ iaf.

Fick ett samtal tidigare från vår sköterska som hade lyckats boka en tid till Barnspecialistmottagningen på fredag för en koll och recept. Är ju jättebra! Dock får vi köpa en burk till av den här maten till högpris. Det är ju helt sjukt vad dyr den är!! Men men. Vad gör man? Jo, man spelar enligt deras knäppa regler eftersom alternativet inte är nåt alternativ!

Nu ska jag försöka göra mig klar och sedan tussan (som åter sitter och myser i babysittern.). Hm.. undrar om hon kommer ställa till med kalas igen hos BVC? Det skulle inte förvåna mig! haha!

Inga kommentarer: