Sångerska och sångpedagog

lördag 16 februari 2008

Undrar om Carola dissar efterfesten..

Tittade på schlagern. Förvånansvärt vilka skitlåtar som är med.. Rena musikaliska bottennapp. Tänk vad usla alla andra tusen bidrag måste ha varit om dessa är de bästa.. Eller är det som på Idol, att alla bästa plus alla sämsta går vidare till Tv. Bara för att man ska ha något att garva åt!?

Dålig smak, Björkman och co. Carola suger. Så är det bara. Stackars Andreas som trodde att hon var hans biljett till en seger. Säger bara: Sorry, du hade säkert fixat det själv, men nu... Nej! =( Men hon är ju sådär härligt pippigul att man inte kan låta bli att småle. Om bara hennes röst satt i någon annans hals.. Så mycket bättre det varit. Tycker dock fortfarande att deras röster inte passar så bra ihop. En nära, intim, personlig röst (Andreas) och så skrik-wailande Carola.

Sorry sir, no can do!

Var på barnkalas idag. Vi gav E ett rosa strykjärn! Supersnyggt med glitter och allt tyckte jag. Presenter som låter och har knappar går alltid hem! Men O gjorde mig lite förvånad när han i BR-butiken sa något om att den var rosa.. (eller vad det var, har nog förträngt det darling!;) ) E tyckte om den iaf! =P

Nu har vi ätit så himla mycket mat att jag skulle vilja kräkas en hel del. Räkor, sallad, bröd, shit, godis, you name it! Å inte en endaste liten gnutta plugg har det blivit! Klarar inte av skolan just nu. Tyvärr..

Nu har vi tvätt i maskinen. Så än blir det inget sova!

Inga kommentarer: