Sångerska och sångpedagog

söndag 11 september 2011

Inredning och matlagning

Tänker inte skriva om mina heta topics ännu. Sparar dem ett tag till. Är för trött just nu! ;) Hur man nu kan vara trött av att inte ha gjort så mycket!

Har lagat mat idag! Har en lasagne som väntar på att Olle ska komma hem och gratinering! Hoppas den blir god för vi gjorde en skitstor sats innan Olle for på metallrep! Fixade även vår andra äppeldryckssats också! Blev jättegod även den! Like it a lot! Funderar på om den hade kunnat stå och dra ännu längre dock eftersom äppelbitarna inte visade några som helst tecken på "urvattning"! Nu har vi iaf åtta flaskor äppeldricka i frysen och två i kylskåpet!

Igår var det ju Kulturnatten här i stan. Olle spelade med bandet formerly known as Radiobandet och sen vickade han med oss, Attra. Vi passade också på att shoppa lite till huset. Vill verkligen få ordning nu. Det måste upp saker på väggarna! Vi ska beställa några förstoringar från bröllopet, klassiskt.

Beställde ett soffbord från Mio. Vi har letat jättelänge efter ett runt bord med tillhörande förvaring och det vi hittade var för stort och på tok för dyrt! 12000 eller vad det nu var. Bagge design.

Detta fast svart:


Det blev även en sån här från IKEA som ska sitta ovanför soffan:


Köpte även två fina ljusstakar från Chilli som ska pryda ena sovrumsväggen!

Det går inte fort men det går långsamt!

Inga kommentarer: