Sångerska och sångpedagog

lördag 3 september 2011

Harry Potter!

Var på bio idag. No thanks to Telia! Har väntat på biobiljetterna för att gå och se sista HP-rullen med dem men när de aldrig kom så fick vi göra det ändå!

Filmen var helt ok! Mindre rörig än boken men den hade klarat sig fruktansvärt mycket bättre utan epilogen. Där blev det bara fånigt. Tänk, de kan göra jättar, troll och andra monster men de kan inte få kidsen att se 19 år äldre ut utan att det blir buskis av allt! Lite tråkigt!

Ännu tråkigare är det med folk som är dumma! Ta till exempel såna som kommer i sista minuten till bio, konserter och annat med numrerad sittplatser och tränger sig in till sina platser som givetvis är i mitten av raden, alternativt längst in. Dumheten dubblas när ovan nämnda person har på sig en gigantisk ryggsäck och dänger alla på raden i nyllet när hon försöker tränga sig förbi. Dumhetsfaktorn minskar inte när personen i fråga (en kvinna, typ 20 år) sitter och gör förtjusta utrop så fort en ny karaktär i filmen gör sin första entré (förutom Mrs. Norris, då skrek hon "Åå Mrs. Norris!" varje gång katten syntes) och sedan sitter och stortjuter halva filmen igenom.

Då är man liksom inte så jätteuppskattad när man sedan tränger sig igenom raden mitt i det näst mest spännande och man är definitivt inte uppskattad när man sedan ljudligt försöker ta sig tillbaka till sin plats under det mest spännande istället för att sätta sig på en stol lite längre ut så länge (vaddå, det var typ 10 minuter kvar av filmen liksom!). It all adds up! Alla måste gå på toa ibland, men som sagt, hela salongen var redan irriterade på henne...

Då blir man less!

Likaså i tisdags när vi var och såg Elvis igen. Där var bänkraderna lååånga och givetvis var det killarna som satt exakt i mitten av vår rad som kom allra, allra sist, HELA TIDEN!! Både innan start och efter paus! Två killar med Sirius-kavajer. Divor? Ett "Ursäkta" hade kanske kunnats viskas fram, men icke!

Visst är det sjukt irriterande?!

Inga kommentarer: