Sångerska och sångpedagog

fredag 16 november 2012

Övernattning

Ingen feber ännu, peppar peppar! Tempade igår och då hade hon 37.6 vilket är lägre än 37.7 som hon haft andra gånger vi kollat. Håller tummarna för att hon slipper febern! Hon verkar inte ens öm vid sticken för man får röra henne där utan att hon säger nåt.

Mammas lilltös...

Ikväll ska vi åka upp till mormorn. Lovisas mormor. Det blir dock en kort visit eftersom missarna stannar hemma och därför åker vi tillbaka hem så snabbt vi kan på lördagen. Vi ska nämligen hälsa på min gamla morfar. Han har inte träffat Lovisa och därför gör vi som så att vi helt enkelt tar dit henne! :) Kommer ta med dopfika också (blev ju en heeel del kvar! Hopaps det var för att jag bakade så mycket och inte för att folk inte tyckte om det!).

Har inte övernattat nånstans med henne ännu så det ska bli spännande... Skönt att ha en hel övervåning för sig själv iaf. Man vill ju kunna stänga in sig och sköta sitt! Samt känna att man inte stör när man är uppe och grejar på nätterna och hon kanske är ledsen eller nåt.

Ska försöka plocka ihop lite saker medan vi väntar hem Olle. En massa prylar blir det. Bilen lär ju bli full. Ska vi köpa en minibuss? Lär behövas om vi ska iväg hela familjen, alla fem! En takbox-bur till kissarna? De skulle ju älska att titta på alla fåglar iofs...

Näe, skit i detta nu! Tösen sover i vagnen så jag borde greja med andra saker, som tex ta reda på tvätten i torkskåpet!

Önskar alla mina miljontals läsare en underbar helg!

Inga kommentarer: