Sångerska och sångpedagog

torsdag 25 april 2013

Visans första feber!

Finns det nån gång man känner sig så otillräcklig som när ens barn är sjukt? Eller mår dåligt eller vad som helst. När ens barn mår dåligt, helt enkelt!

I natt hade Lovisa sin första feber! Hon har haft svårt att sova de senaste dagarna och i natt väckte hon oss runt fyra och var ledsen. Och varm! Jättevarm! Vi tog upp henne och tröstade och gav mat och vatten och konstaterade att hon hade 38.2. Inte så där jättemycket men tillräckligt för att hon skulle påverkas. Vi avvaktade Alvedon för när hon väl fått upp oss var hon jättepigg och glad! Som hon brukar vara!

Vi tittade på ett avsnitt av I drömmarnas trädgård på paddan, det fanns äntligen på svtplay, och hon satt som klistrad!

Efter ett tag fick vi alla sedan somna om, men jag och Olle har gått och varit sååå trötta hela dan! När vi klev upp vid halv tio hade febern sjunkit till 37.9 och efter middagsluren vid 14 var den nere på 37.1.

Hoppas det bara var nåt tillfälligt! Hon har dock varit gnällig hela dagen, omväxlande tokglad, som vanligt. Ville inte alls sova på eftermiddagen och när hon väl somnat vaknade hon snabbt igen. Uj uj!

Idag har vi äntligen lyckats klippa ner våra äppelträd så vi slipper skämmas! :D Det gick rätt bra men ser för jävligt ut! haha! Men men. Vi får se om det ger nån frukt. Så att säga! ;)

Imorn kommer mormor och Håkan och då ska vi fira mormor som fyller år! Ska bli så mysigt!

Säg det inte till nån, men nu ska vi äntligen äta middag! Fullt upp hittills så det är först nu det funkar!

Hoppas hon slipper feber i natt!

Sov sött!

Inga kommentarer: