Sångerska och sångpedagog

torsdag 4 april 2013

Läka

Jag behöver tid och lugn för att läka. För att komma tillbaka till livet som människa igen. Eller, tillbaka är väl ett märkligt ord. Mitt liv är ju för alltid förändrat. Till det bättre! Mitt liv är nu fyllt av den lilla människan som just nu ligger och gosar hos Olle och gör allt för att hålla sig vaken!

Idag har vi haft en fin dag. Det kändes både bra och lite jobbigt. Det var mycket folk på stan och det var jobbigt, men när man stänger av allt och fokuserar så går det bättre.

Vi var först upp till veterinären här i Björklinge och vaccinerade Elvis och Ceasar. En lagom tripp för Elvis tror jag, han hann knappt reagera!

Sedan tog vi en sväng in till stan. Målet var att mysa, mata fåglar och kika på badkar. Vi har blivit jättesugna på att skaffa ett nu när Lovisa visar hur roligt hon tycker det är! Vi har funderat på det innan också men nu är det rätt läge. Vi ska bara hitta ett bra.

Vi tog en tur på stan och gick ner till ån och matade gräsänderna med lite gammalt bröd från frysen. Tinat, såklart! Lovisa tyckte det var roligt och spännande med alla fåglarna som flockades runt oss och vagnen.

Hon är verkligen social den här tjejen! Charmar arslet av folk och alla från unga grabs till gamla damer pratar med henne och blir glada!

Först charmade hon ett par på Sibylla (de har en massa mjölkfri mat!) och de var helt förtjusta i henne! Eller han, som de sa hela tiden. Vi sa inget förrän hon frågade hur gammal "han" var. Det gör ju inget! Mest uppfriskande att hon, trots sin rosa body, kunde passera för kille!

Sedan var det en fortsatt "hej" och vink till alla hon såg. Eller, hon sa inte "hej" direkt, men utstötte ett liknande ljud och vinkade! Mest imponerad av att hon fick den där stencoola bratten vid ån att vinka och heja tillbaka! Människor verkar gilla bebisar! Hon är ju otroligt glad också så det ska väl till en riktigt kall och hård människa för att kunna stå emot henne! ;)

Imorn ska vi ta oss iväg till en dietist med henne. Ska bli intressant och bra!

Nu ska jag försöka laga lite mat. Sent, jag vet, men vi är lite sena! ;)

Inga kommentarer: