Sångerska och sångpedagog

lördag 27 april 2013

Växtvärk!

Idag har vi varit ute i trädgården och planterat träd! Ville så gärna ha päronträd och lite annat så vi passade på att åka in till Plantagen när mormor och Håkan skulle dit och till IKEA. Kom hem med två päronträd, ett plommonträd, ett körsbärsträd och ett persikoträd! Ska bli så spännande att se vad det blir av dem alla! Önskar mig en trädgård där Lovisa kan gå och plocka och äta av grejerna som finns. Plus att det blir så fina blommor! Det är nog tyvärr några år tills de ger frukt, men man måste ju börja nån gång! :)

Igår var vi på Tzatziki inne i Uppsala och åt! Alldeles fantastiskt god mat men väldigt dålig service! Hur många gånger ska man behöva påminna/be om vattenpåfyllning innan den kommer? Vet faktiskt inte, för det kom inget hur mycket vi än frågade.

Lovisa skötte sig alldeles utmärkt på sitt första ordentliga restaurangbesök! Hon satt och pillade med majskrokar och var på toppenhumör! Charmade arslet av tre damer som satt vid bordet intill. De tyckte att Lovisa var det sötaste de sett och där måste jag ju hålla med! ;)

Vi satt där i två timmar och hon klarade det hur bra som helst! Vi har inte testat det förut så det var en härlig överraskning! Får se om det går lika bra när jag ska på födelsedagsmiddag om en vecka! ;)

Nu ska vi svulla pizza! Jag äter lite mjölk nu igen och det går bra!

Inga kommentarer: