Sångerska och sångpedagog

fredag 15 juli 2011

Take That spotting: Misslyckat!

Men hur sjukt är det inte då? Tittar ut på morgonen och ser en hooord människor utanför hotellet nedanför. Givetvis måste vi dit och kika! Det visar sig att Take That bor där berättade inbitna fans som stått där och tittat i flera timmar. Några av medlemmarna hade iaf visat sig tydligen. Kände mig som en fjortis och kommer låtsas vara 12-13 år och dödligt förälskad igen! Det är lika bra att gå all in, sorry älskling! ;)

Hotellet ser ganska trist ut från vägen men från Tivolisidan är det mycket häftigare! Så här såg det ut på torsdagkvällen. Olle tog kort. Omedveten om vilka guldgossar som dolde sig där inne! De kom tydligen igår eftermiddag. Nimb Hotel is the shit.

Detta avslöjade att något var på G! Efterforskningar visar att den vänsterstyrda Audin tillhör deras crew.

Många människor. 

Det vita är vårt hotell. Vår balkong är bakom den svarta skylten högt upp till vänster.

Den kända Audin kom tillbaka. Dock tom. Åkte med nån random snubbe.

Höhö!

Ett äkta, dedikerat fan... 

En suspekt van. Snackat började gå och tydligen hade Robbie Williams åkt iväg i den.

Vi stod bara där en liten stund och hoppades (läs: JAG hoppades) få en glimt. Vi gav upp och gick in på Tivoli och åkte saker. 

När vi gick hem fyra timmar senare...

...stod dessa tre herrar fortfarande utanför hotellet! Tror att han med vita påsen var en riktig paparazzi. Det var många med stora avancerade kameror där.

Bara för att illustrera läget, vårt balkongräcke i förgrunden, Nimb är det stora vita. (Och kolla vilken trist baksida, jämför med den översta bilden!)

Vi ska ut och käka ikväll på en restaurang i samma kvarter och tänkte sedan gå in på tivoli igen. Kanske dyker de upp där efter giget ikväll. De kör dubbla gigs liksom!

Allt jag gör är dedikerat till flickan från mellanstadiet! Bara så ni vet! Hon som aldrig fick se dem.

Inga kommentarer: