Sångerska och sångpedagog

söndag 24 juli 2011

Mission 2.0

Etapp ett avklarad. Sitter hemma hos fina svärmor nu och ska hoppa i säng! Körde hit ikväll. Zylkene funkade rätt dåligt på Elvis tyvärr. Tyvärr blev detta hans värsta bilresa.. =( På samma plats där han råkade göra nr2 en gång förut kräktes han nu ner mig. Jupp. Stackars lilla hjärtat. Vi fick duscha båda två!

Har strulat en massa med biljetter också. Inte för oss, egentligen. Vi köpte två biljetter först men sen köpte Olle en till, lite bättre än den ena. Därför skulle vi sälja den via deras ticket exchange. Superbra funktion som ticnet också borde prova! Kommer undan alla ockerpriser och skojare! Kolla upp!

Krångligt var det och det funkade inte som vi ville eftersom de tydligen inte jobbar på helgerna. Då får man ju heller inte svar på sina frågor. Vi trixade massor och nu i natt, alldeles nyss, lyckades vi sälja den till en jättetrevlig danska som jag "träffat" på fejan! Trixigt var det men man måste ju anstränga sig! Hon hade också stått där i lördags utanför Parken...

Nu har vi bara två biljetter och det ska bli såååååå kul!! Ser verkligen fram emot detta nu och nu jävlar! Får ingenting gå fel!!

Inga kommentarer: