Sångerska och sångpedagog

lördag 23 juli 2011

Nu är det såååååååå nära!!!

Geeeses! Ännu mer hypat för mig nu! haha!

Har tjötat med andra TT-fans på FB och forum och laddat om nu! Tänk vad lätt allt är med internet nu för tiden! När jag var liten och ett tok-fan fick man allt vänta på OKEJ, FRIDA, Smash hits och Top Hits för att få nyheter! Nu är det bara att googla så får man veta allt! =)

Dagens ungdomar har det för enkelt!

Vi köpte ju två biljetter men idag köpte Olle en till, bättre än en av de andra så den håller vi på och säljer till en annan tjej som också råkade ut för den inställda konserten! Lite läskigt är det allt att det är 60000+platser på stadion.. Det gäller att hitta tillbaka till varandra efteråt! Mardröm att förlora varandra i folkvimlet!

Imorn åker vi till svärmor! Elvis har fått testat Zylkéne nu i två dar. Ett naturläkemedel som kan inverka lugnande på katter. Hoppas såå att det funkar så han slipper må illa och dregla i bilen, mitt lilla hjärta! Det verkar väldigt gott dock! Jag blandar ut hans kaplar med lite bregott, för att få det lite kladdigt, och han slukar det på tio sekunder! Ceasar får slicka fatet efteråt! Det gör ju inget om lilla speedy också lugnar ner sig lite! ;)

På söndag drar vi från Nävekvarn till Trelleborg! 22.00 går färjan tilll Travemünde. Ska ta med kuddar i bilen ifall man behöver sova lite nånstans! Allra helst efter konserten! Vi kan sova i Rostock! Det är bra att vi har en skön bil!

Inga kommentarer: