Sångerska och sångpedagog

lördag 18 augusti 2012

Livet

Att få vara hemma tillsammans med min man och bebis är fantastiskt! Att han inte kommer gå tillbaka till jobbet på måndag känns om möjligt ÄNNU bättre!

Tio pappadagar får man ju ta ut i samband med barnets födelse men vi har ju lyxen att kunna lägga hans semester i samma veva också! Alldeles fantastiskt!

Sammanlagt sex veckor kommer vi få tillsammans innan AT vill ha tillbaka honom!

Det är så skönt att det är svårt att sätta ord på det!

Sex veckor för att tillsammans komma in i rollerna, iaf en smula! Sex veckor för att börja lära känna Lovisa och hennes rutiner och behov!

Just nu ligger vi i sängen och tittar på serier på paddan medan hon sover i vaggan vi ställt vid fotändan av sängen.

Hon är än så länge en jättesnäll bebis! Hon äter, sover, kissar och bajsar! Hon gillar att sitta i den lånade babybjörnen och att åka vagn. De senaste dagarna har vi tagit promenader och idag testade vi att gå ett varv i elljusspåret! Funkade jättebra med vår pansarvagn! :)

Imorse nåddes vi av beskedet att Olles fina mormor somnat in. Är så glad att jag fick träffa henne! Vi bodde hos henne de första gångerna vi var ner till Båstad och hon var så rar!

Livet går verkligen runt. En ny liten människa kommer till världen och andra lämnar över stafettpinnen. Känns nästan som att en del av henne nu tagit plats i vår lilla. En fin tanke.

Lovisa heter ju Christina i andranamn och det heter även Olles mamma, som i sin tur fått det som en ihopsättning av sina föräldrars, Olles mormors och morfars namn.

Dagens bild!


Inga kommentarer: