Sångerska och sångpedagog

onsdag 25 juli 2012

V. 38 - FÄRDIG!!

Nu är hon liksom färdigbakad! Klar! Redo för omvärlden! Givetvis med viss hjälp, men hon blir inte så mycket mer klar där inne!

Dags att komma ut!

The party's out here!

Idag hade hon hicka tror jag! Första gången vi kände de där rytmiska snabba rörelserna och vi fick nog till i med med dem på film. Vet inte om det syns något, men ändå!

Sjukt häftigt, spännande och vansinnigt absurt!

Första veckorna med växtvärk känns lååååångt borta! Den där molvärken som gjorde att man misstänkte att det gått åt helvete ungefär trettioelva gånger om dagen! Det var vansinnigt skönt när den perioden var över.

Då försvann allt i stället! Alla symptom, alla tecken! Inte heller roligt iofs! Tacksam för att det finns ställen man kan boka ultraljud på för att kolla läget! Det gillades och det gjorde vi!

Sen satte foglossningen igång och den har varit min följeslagare sedan vecka 15-16 nånstans. Gör sig ständigt påmind och känns som en "kär" bekant. Vill dock helst att den försvinner kvickt som satan när hon kommit och att jag aldrig mer behöver träffa på den! No way!

Har väl inte så mycket att säga till om där men man kan ju hoppas!

Igår och idag har vi fått en massa saker sålda! Jätteskönt! Nu finns det bara ett par plankor ekparkett kvar! Typ 2 kvm så alldeles perfekt ifall msn har fått nån skada som man vill laga! Kom igen nu! ;)

Hälsade på lilla I igår! Bedårande söt och drygt tre veckor gammal! Helt galet att vi ska få en sån! Jättekonstigt!!

Sov sött nu! Det ska jag försöka göra! Ska bara ta en iskall dusch! Himla fuktiga äckelvärme!!

Inga kommentarer: