Sångerska och sångpedagog

onsdag 12 oktober 2011

Gårdagens inköp!

Tittade in på Stadium igår för att se hur det stod till med Crosstrainer-beståndet där! Hade nämligen planer på att utöka vår familj med en liten rejälare sak än den billiga varianten från Rusta vi hade förut som vi gav bort!

Hittade en till ett väldigt förmånligt pris så nu står det ett paket i garaget som bara väntar på att få flytta in! Supernice! Gillar verkligen träningsformen men kommer inte iväg in till stan för att göra det! =(  Bra komplement till (och förhoppningsvis utmanövrerare av) promenaderna, helst när det blir kallare och kallare! Like it!

CASALL X200 X-TRN
Träningsmaskiner/CASALL X200 X-TRN från stadium.se


Det blev också äntligen en taklampa till v-rummet! En skena med spottar, diskret och lagom. Vill inte ha något "uppseendeväckande", den ska enbart skapa ljus och göra så att vi kan slänga ut den fruktansvärt fula uplighten från IKEA som just nu står där inne som nödljus!

Ni vet den här:

Annars är det mycket show som gäller just nu! Rätt taggad faktiskt! Gruvar mig dock för morgonen efter lussegasken! Tidigt på jobbet den dagen och dagen efter lussegask är alltid jobbig! Tröttmössa bara av att tänka på det!

Peppar för jobb nu! Dag 3 av 4 den här veckan! Sweet!

Inga kommentarer: