Sångerska och sångpedagog

fredag 11 februari 2011

Besiktning

Fick en lapp från uppsalahem idag. De ville besiktiga lägenheten nu på torsdag. Helt galet. Två veckor efter att vi sagt upp den. Vi har kvar den till sista april så det är ju jättelångt innan! Förstår inte hur de ska kunna se något i vår röra. Halvpackade flyttkartonger och framförallt: Två katter som lever loppan och inte får springa ut ur lägenheten. Ceasar är väldigt snabb och nyfiken. 


Förstår inte hur de tänker. Men det ska iaf bli grymt skönt att flytta härifrån! Lägenheten är ok, men grannjävlarna röker överallt och det luktar verkligen ciggäckel i hela huset! 


Så. Nu har jag sagt det. 


Vi skrev det också när vi skulle säga upp och lämna en kommentar:


"Det är en ljus och rymlig lägenhet. Stor och härlig balkong, dock ibland med passiv rökning från grannen under. Området är under uppbyggnad och kommer säkert bli fint när det är klart. Trapphuset luktar tyvärr mycket ofta rök, men det känns inte så mycket i vår lägenhet."


Kunde dock lagt till att det ALLTID luktar rök i vår klädkammare. Dåligt isolerat kanske? 


Kanske borde man be hyresvärden sätta upp askkoppar utanför porten också? Det måste ju liksom vara deras fel att det ligger typ en miljard fimpar alldeles utanför dörren! Det är ju deras fel att det inte finns nånstans att slänga dem liksom.... Eller?

Inga kommentarer: