Sångerska och sångpedagog

tisdag 24 februari 2009

Vår duktiga lillkille!

När vi tog hem skrutten var han orolig och rädd hela tiden i bilen. Det var jobbigt. Vi tänkte att vi skulle vänja honom vid bilar tidigt för att underlätta så därför tänkte vi ta en tur med honom i fredags. Det gick inte alls. Han blev så orolig och skrek högt. När vi kom hem igen var han hur lugn som helst.

Vi tänkte lugna oss ett tag och låta honom bli trygg, men hans uppvisade lugn gjorde att vi bestämde oss för att låta honom upptäcka bilen idag. Han fick gå runt och nosa i sele och koppel och han var toknyfiken! Vi gav honom lite kokt fisk och allt gick bra. Vi testade att starta motorn och det var bara spännande! Vi rullade en liten bit och ungefär här kom det enda lilla ljudet från honom. Allt blev bra när han fick fisk.

Vi rullade iväg en liten bit på vår vändplansgata och han tyckte det var spännande att få stå och titta ut! Är så glad att det gick bra och inte var lika traumatiskt som förra gången vi satt i bilen! =) Nu kan vi ju inte åka med honom så här annat än på vår parkering som idag, men det är ju bra att inte motorljudet skrämmer honom!

Inga kommentarer: