Sångerska och sångpedagog

torsdag 19 februari 2009

Nu är han här!




Himla mysigt var det att äntligen få hämta hem lillskrutten våran! Han var så himla söt och kom till ro i min famn så snart vi träffades. Sen gick vi och skrev på avtalen och fick till sist ta hem honom i den nyinköpta kattburen som stått hos dem sedan i söndags.

Det var visst nåt som inte var så härligt med att åka bil. Ceasar skrek en massa och sträckte tassarna mot mig genom gallret. Det slutade han dock med så fort vi stannat bilen. Sen var han bara så himla nyfiken på allt som kom i hans väg.

Nu har han varit här i ungefär åtta timmar och det går såå bra! Han har gått på lådan och gjort både nr 1 och 2, vilket var superbra! Läskigt att gå och lägga sig när man har nån i huset som inte riktigt har koll på var toaletten är! =)

Nyss drack han vatten också, men maten rör han inte.. :( Vi har ställt fram flera olika sorter så jag hoppas han blir tillräckligt hungrig snart!

Klösmöbeln är en succé! Han ligger på den översta plattan och spanar på oss! Såå fin han är vår lilla prins! Underbara tofsar bakom öronen har han! hihi.

Inga kommentarer: