Sångerska och sångpedagog

måndag 9 februari 2009

Any day now!

Idag var vi till Alsike igen! Fåniga kanske man kan kalla oss, men vi tycker det är kul iaf! =)

Kissarna hade vuxit massor! Vissa delar mer än andra! Tydligen har vår plutt vuxit rejält i benen och nosen, så han är lite asymmetrisk nu, men det rättar visst till sig! =) Menar inte på nåt sätt att han inte skulle vara söt, han ser bara lite.. lustig ut! =) Som en tonåring som inte riktigt har koll på sina lemmar!

Söta som sockertoppar var de allihopa, men visst känns det lite speciellt när Ceasar är den som kommer fram till oss och nosar och klättrar först! Vi var inte ens säkra på att det var han, men vi förstod det till slut! Han är för go!

Det ska bli så himla mysigt att få hem honom! Nästa torsdag är det dags! Då far vi å hämtar honom! Det börjar kännas lite nervöst också! Vilket är lite sjukt! För det känns lite som att man kanske inte hade varit lika nervös om man skulle fått ta hand om en "vanlig" söt, mysig, bondkatt.. Ligger ju en del päningar bakom också. Galet. Inte van sånt här jag! =)

Bortskämd är han redan iaf! Måste dock säga att han kommer till rätt ställe! Tydligen är han teknikintresserad för han gillar att sova på deras dekoder, å vem är inte tekniknörd om inte mitt hjärta! =) De lär ju finna varandra! Jag kan laga mat, som vanligt! :P


1 kommentar:

Anonym sa...

Viasat-katten kan bli hans andra namn! :)