Sångerska och sångpedagog

torsdag 26 augusti 2010

Pälsklingarna!

Å här är dom också! Pälsklingarna! 


Elvis till vänster och Ceasar till höger! Elvis är vi fodervärdar åt än så länge och han jobbar på att uppfylla kontraktet så att han kan bli vår och samtidigt få lite lugn (läs: kastreras). Än så länge gör han ett jättebra och effektivt jobb tydligen! Han ägs av Lotta och Marie! Spana in deras sidor och deras vackra katter! 


Ni vet ju redan att Ceasar är vår! Born and raised in Alsike hos Helena


Kan ju berätta lite om dem när jag ändå håller på då! 


Ceasar är kastrerad och knappt två år gammal! Vår förstfödde! Han har en stark egen vilja men kommer gärna och gosar, när han vill! Gillar höjder och att klättra på saker, vilket ger matte magsår! ;) 


Här ligger Ceasar och sover på en av sina favvoplatser! På kvällar/nätter brukar han nämligen hoppa upp i sängen och stå och stirra på oss tills vi särar på oss tillräckligt långt för att han ska kunna lägga sig mellan oss, gärna på husses arm! Ofta måste han gå några varv innan han lägger sig ner. Sötnöt! 


Han har en helt underbar personlighet! Om jag sitter och tittar på tv brukar han hoppa upp i knät på mig och insistera på att jag ska lägga mig i soffan så att han kan få mjölktrampa på min mage för att sedan lägga sig i min famn! Helt underbart mysigt! Goskatta, men bara på hans villkor! 


Något annat han gillar är lådor, men det får jag återkomma med bilder på! Så fort vi får en tom kartong ska han hoppa ner i den! Oavsett storlek! Ju mindre desto bättre! Återkommer som sagt om det! 


Det här är Elvis! Känner ni igen klösträdet? Det hänger fortfarande med! Lite slitet bara men väldigt uppskattat! Han gillar udda sovstilar! Just nu ligger han på den andra soffan med tassarna i vädret! 


Detta är bebisen! En liten ragdoll-wannabe! En helt annan typ av sibbe och en helt annan pälskvalitet! Detta är vår lilla Champion! Coolt va? Han har den gosigaste magen i världen! Näst efter husse dock! Han gillar att dricka vatten ur handfatet och golvbrunnen i duschen! Knaskatta! 


På senare tid har även han börjat göra oss sällskap i sovrummet! I natt har han i omgångar skedat med matte tex! Gosproppen! Höjdrädd är han också! Vågar inte riktigt ge sig ut på såna eskapader som Ceasar och det tackar vi för! 


Han har världens coolaste stil när han går på toalådan också! Återkommer med bildbevis! 


Detta är katten som spinner som en tok bara man pratar med honom! Han har en lustig sak för sig. Han kan ligga och sova, vakna med ett väldigt jamande och rusa till matskålen! Han blir akuthungrig alltså!! Sötnos! 


Han heter alltså Elvis och jag tycker det passar alldeles utmärkt! Han är stilig och charmar alla flickor på två röda! Precis som Elvis! Och precis som Elvis tycker han också om att sjunga och gör det gärna högt, starkt och ofta! En liten stjärna alltså! 


Vi tror att grabbarna tycker om varandra eftersom de verkar vara väldigt måna om varandra! Om det tex är kloklippning på den ene, kommer den andre springande för att undersöka vad vi håller på med! "Vad gör du med grabben" liksom... Likaså om nån av dem varit ute på äventyr (bildfärd). Då ska det genast tvättas och nospussas! 


Och skulle, gud förbjude, någon ha råkat kräkas, så kommer den andre fram och vill ta hand om den! Inte spyan alltså.. Ni fattar! 


De är så himla söta våra bebbar! Vi är så glada att vi har dem! 

Inga kommentarer: