Sångerska och sångpedagog

onsdag 11 september 2013

Haft en underbar semester!

I måndags morse, tidigt tidigt, kom vi hem från en underbar vecka på Rhodos! Vi slappade, solade, badade och åt mat som nån annan lagat och sov i sängar nån annan bäddat!

Hur underbart som helst!!

Hotellet var fantastiskt och jag måste säga att Blue Village-konceptet är perfekt när man har barn!

Nu är ju iofs Lovisa lite liten men hon gillade ändå att krama Bamse, titta på shower, plaska i pool, flörta med all tänkbar supertrevlig personal och äta av maten där allergiinformationen var föredömligt utmärkt!

Vi hade bokat familjerum i premium seaside-delen med direktutgång till pool. En avskild pool som delades av ett par rum. Toppen! Det var också rätt lugnt där, mycket lugnare än vid huvudpoolen!

Lovisa kunde ligga inne på rummet och sova i lugn och ro och vi kunde sola/bada med barnvarnaren på Altanen. Perfekt upplägg!

Mat och dryck var bra, bra variation. Vi testade också deras A la carte-restauranger och speciellt den i huvudbyggnaden var riktigt bra! Ingick i all inclusive! 

Underhållningen för både stora och små höll riktigt hög klass! Speciellt den manliga sångaren då! ;) 

Var bra för mitt mående att komma iväg! Gapskrattade från hjärtat flera gånger och det var inte igår!

Det enda dåliga med stället var att alla andra bleknar i jämförelse! ;) Eftersom resan fick mig att må så bra så blev jag sugen på att dra iväg nånstans över nyår, och tyvärr har detta ställe då stängt för säsongen, men inget är lika lockande! Lite synd! Men ett i-landsproblem!

Vill iaf åka tillbaka hit och hoppas på att göra det antingen i juni 2014 eller september samma år! Vi hoppar högsäsongen för den värmen och småbarn känns som en obra kombo!

Fritidsresor som bolag känns riktigt proffsigt och måna om sina kunder! Riktigt bra! Flygningen gick också över förväntan! Lovisa höll sig vaken hela vägen ner och fick nässpray och flaska vid start och landning. Inga problem!

På hemresan var hon trött men kunde först inte sova. De var också tvungna att ha alla lampor tända eftersom folk skulle köpa kaffe etc. Efter två timmar slocknade hon dock och vaknade inte ens när vi spände fast henne och landade.

Barn är för övrigt en perfekt distraktion för den flygrädde! Det tänkte jag även på när vi åkte ner till Guadeloupe! Man är helt enkelt upptagen med att se till att hon har det bra!

Med facit i hand hade vi utan tvekan bokat två veckor men eftersom man inte visste hur det skulle gå tog vi bara en.

Nästa gång hoppas jag på två!

Stort tack till mamma och Håkan som tar hand om våra pälsklingar! På lördag ska vi upp och hämta dem! Det är grymt tomt här utan dom faktiskt!

Hotellet jag pratar om är Atlantica Aegean Park på Rhodos!
Här hittar man det via Fritidsresor: http://www.fritidsresor.se/resa/grekland/rhodos/kolymbia/atlantica-aegean-park/?season=sommar-2013

Och här är deras egen sida:
http://www.atlanticahotels.com/en/hotels/greece/atlanticaaegeanpark-bluevillage/
Bilder från Fritidsresors sida:

Hotellets största poolområde med aktivitetspool.
Huvudpoolen!
I Premium Seaside-delen finns familjesviter med direkt utgång till pool.
Så här bodde vi! Näst längst bort till vänster i bild!

Fler filmer från Kolymbia, Grekland hos Fritidsresor


Helt otroligt fantastiskt var det och jag rekommenderar det skarpt!



Inga kommentarer: