Sångerska och sångpedagog

lördag 10 mars 2012

Mellotime!!! Grand Finale!

Wohooo snart slut hela grejen! Har ju redan kommenterat alla bidrag men måste kanske göra det igen. Man har ju liksom hunnit smälta dem ordentligt nu och vissa har vuxit, andra grävts ännu längre ner!

1. David Lindgren - Gillar inte alls! Något med honom gives me the creeps! Låten är inte bra alls. Don't like it.

2. Thorsten - ååå vad detta är magiskt! Det är något naket och ärligt över hela grejen! Kanske är man förvånad över att han sjunger så bra som han gör och att han vinner lätta poäng på det? Det doftar Nationalteatern om det och dem gillar jag ju! En oväntad halv-favvo! Inget för seger dock, men lyssnar gärna på radio!

3. Dead by April - Nån måste ge den där sångaren sånglektioner! Det är illa! Tycker den är rätt schizad öht, vill den vara hårdare pojkpop eller rock? Som om Five (ni vet, de gamla rävarna) skulle skaffa en kille som growlade!

4. Lisa M - Låten har vuxit men jag fnissar fortfarande åt det där knepiga fillet. Helst dubbelvarianten som kommer efter refrängerna. Älskar hennes "dansare", viftare? Sången är (såklart) bättre mixad i radioversionen.

5. Top cats - Tål inte alls!! Gillar inte genren och är så trött på det att jag skulle spy om jag inte tyckte att det var dumt att spy upp den goda maten vi precis ätit! Hans sångstil är VEDERVÄRDIG!!!  Blir rädd och kommer drömma mardrömmar om jag måste se detta igen! Detta är min näst-sämsta låt! (Ja, Ranelid är klart sämst, men detta ligger inte långt efter!).

6. Loreeeeeen - Favvon!! Hon sjunger gudomligt och låten är superbra! Kommer till och med rösta idag! På det dyra numret! Bara så ni vet! Gör det ni också! Även om ni ska rösta på något annat! Rösta på det dyra numret! 8.50 till radiohjälpen! Dvs 1.40 till Telia motför 3.60 om man tar snålnumret! Oj oj! Vilket bra nummer hon gör! Lite skakigt första delen av första refrängen, men hon reste sig igen! Sååå bra! Hon är verkligen hur grym som helst på det hon gör där!

7. Ulrik Munther - Lilla killen, känns lite som Leo di Capri! Alltid liten! Han sjunger bra, låten är rätt ok, långt ifrån sämst, men det berör mig inte för fem öre! Han borde haft den där mad drummer-trummisen istället! Det hade varit kul! http://www.youtube.com/watch?v=ItZyaOlrb7E

8. Ranelid - Raneskiiiit!! Detta är fasansfullt! Skittråkigt att folk proteströstar på detta dravel! Om man inte gillar mello kan man väl bara ignorera skiten!? Han klär i skägg iaf! Och har gått från orange till mörkbrun! Framsteg? När ska man avslöja att han är en mullvad som gått för långt? Folk kommer väl rösta idag också men vi får hoppas att eurovision stoppar skiten eftersom delar redan publicerats och det är inte ok enligt reglerna!

9. Molly Sandén - Detta är en sån där låt som har vuxit och är mycket bättre på radion än vad den var live! Hon har dock en fin röst! Tror dock inte hon har nån chans varken här eller i Baku! Hon är sjukt dålig på engelska också men det är väl charmigt i vissa kretsar! Kläderna är bättre än i delfinalen också!

10. Danny Saucedo - Har fått en hang-off på killen! Han är ju en grym sångare men envisas med att sjunga skitlåtar! Han ser ju glad ut och så iaf! Men jag tycker fortfarande att rymddräkterna inte är speciellt snygga!

Summa summarum: KOM IGEN LOREEEEEEEN!!! Så jävla ap-bra!!!

Inga kommentarer: