Sångerska och sångpedagog

torsdag 18 augusti 2011

Hemma igen!!

Sådär ja!

Nu är det torsdag och vi är tillbaka! Eller, det har vi varit ett tag nu, typ 12 timmar faktiskt! Landade kvart över två imorse. Visst, flygningen går bra men jävlar vad skönt det är med inflygningar! Det är det bästa på hela! Sitter och tokspänner mig hela första halvan av resan men blir glad när det är mindre än hälften kvar.

Den skönaste flygningen var faktiskt den längsta, Gudadeloupe. Ett stort plan som kändes lite halvlyxigt. Kanske måste flyga lyxprivatjets för att jag helt ska kunna slappna av! ;)

Resan var sååå skön! Vi gjorde typ ingenting! Solade, badade, åt, sov, fick massage fyra gånger och hamam och skrub två gånger! Underbart! En utflykt som solresor ordnande. Prutade på bazar (vilket är sjuukt jobbigt och ingenting jag gillar öht!), åkte båt på floden och besökte en moské.

Givetvis hälsade vi ju på lillebror! Vi åkte med världens dyraste taxi till hans hotell och hängde där. Käkade deras buffé och tittade på show! Jättekul! =) När vi for tillbaka for vi med världens näst dyraste taxi. Hade liksom ingen lust att åka suspekta Dolmus-bussar så vi fick ta det för vad det var!

Turkiet var vääldigt varmt! Hotellet var fint!

Kommer vi åka tillbaka? Vet inte riktigt... Ger inte mycket för den där himla prut-skådespeleri-mentaliteten faktiskt... Det är väldigt jobbigt, så fort man ska hitta på något är allt bara ett jäääääla spel! Orkar inte liksom!

Men vi stannade mest på resorten faktiskt! =) Underbar läge vid havet!

Kommer bilder sen!

Nu ska vi åka norrut till bebbarna!

Inga kommentarer: