Sångerska och sångpedagog

tisdag 19 april 2011

Having a new friend for dinner

Det är som att lära känna en ny människa, det här med att flytta in i ett hus. Huset lever sitt eget lilla liv och man måste lära sig att hantera och bemöta det på bästa sätt. Igår höll jag på att skita på mig när det small i tvättstugan! Sedan lät det precis som att det sprutade vatten i mängder med högt tryck och det var rätt läskigt när man skulle öppna dörren och titta in.

Nej, det var ingen vattenläcka och efter lite googlande och letande efter papper kom vi fram till att det var avhärdaren som renades (typ.) och det gör den med vissa intervall. Vi såg nämligen att maskinerna är automatiskt inställda på klockan 02.00 och ja, vi var vakna så sent helt enkelt. Vi lärde oss något nytt, helt enkelt!

Idag har jag pysslat lite med sånger till konserten. De egenkomponerade alltså. Funderar över hur jag ska kunna verbalisera det jag hör inom mig och försöker komma på referenser och låtar med samma groove etc som jag kan beskriva med. Har skrivit körstämmor till dem också! Det känns jättebra! Men jag är rädd för att det kommer bli svårt att välja bort (trodde väl aldrig det! Finns ingen som är så kritisk som jag!) när man börjat pilla med dem, men 18 låtar är verkligen max känner jag! Ska ju helst lära sig allt utantill också, liksom!

Och djuren, djuren djuren. Våra rara små pälsbollar! De verkar redan ha kommit till ro här! Ceasar ligger på vår säng och sover, som han brukade göra i lägenheten. Elvis ligger högst uppe i klösträdet, ihoprullad till en boll. De springer upp och ner för trapporna i full fart och matte blir orolig att de ska ramla ner mellan trappstegen. Lugnar mig nog snart, men är lite orolig av mig!

Ska lägga upp bilder här också såsmåningom! Just nu är jag lite för trött/slö! haha!

Ska ta bussen in till stan för första gången! Guvva retro! Som när man bodde i Iggesota, förutom att bussresan tar en hel del längre tid dock! Ska passa på att göra lite på min körledningsläxa! Dirigera och greja! Blir nog fint.

Puss och kram i solskenet!

Inga kommentarer: