Sångerska och sångpedagog

lördag 30 juni 2012

Matlådor in the making!

Som jag har förstått är det väldans bra att ha en massa matlådor redo när man kommer hem med bebis. Det är smidigt och förmodligen en smula bättre både rent ekonomiskt och näringsmässigt jämfört med att bli (Yeah, som att vi inte redan är det!) stammisar på de tre pizzeriorna här i byn. Just nu har jag iaf en stor lasagne i ugnen. Gillar verkligen lasagne och den brukar faktiskt också bli ganska god när jag gör den! Har ett bra recept, så! :)

Köpte en himla massa köttfärs och stekte upp den så imorn ska Olle få dra sitt strå till matstacken och göra sin fantastiska köttfärssås! Det får bli ett gäng lådor det också!

Lustigt det där. Finns det något fiffigare och mer anpassat för matlådor än pasta och olika former av köttfärs?

Min fina man har varit så driftig i trädgården idag. Han har klippt vår monsterhäck! Superbra! Själv har jag inte gjort så mycket vettigt alls faktiskt. Men det hör väl till!? Agerat slagpåse dock. Inifrån, vill jag poängtera. Någon använder mina inälvor som boxbollar och det går vild sjögång när man tittar på magen! Ser jätteroligt ut!

Nu börjar det lukta gott från ugnen! Ser att det droppar sås ner från plåten så det blir väl till att skura ugnen efteråt!

Lyssnar på ett jättemysigt program på radion, mossigt va? Elise Einarsdotter är DJ och spelar en massa bra jazz och soul. Nu satte hon igång underbara Monica Z med Come rain or come shine! Vackert! Perfekt!

Puss och kram!

Äntligen: "glödhoppor"!

De blev väl egentligen inte så himla snygga men de blev goda! Orkade heller inte kavla ut dem så de blev rätt tjocka. Men vet du? Det göööör inget!

fredag 29 juni 2012

Blocketfynd!

Hittade denna på blocket häromdan och köpte den idag. Den är inte lila men rätt mycket billigare än den! :D Nyskick och fin!

Katterna tycker att den är jätteintressant faktiskt!

Tidig morgon

Sitter nu i stan och väntar på bussen hem. Har varit till läkare för ryggen. Bajsryggen.

TENS-maskinen är verkligen underbar! Helt underbar! Lindrar så skönt. Tar ju inte bort smärtan men distraherar nerverna. Känner mig som närmare hundra år när jag försöker röra mig! Men men! Snart är det över! :)

Åt en frukostmacka i skuggen. Varmt och skönt är det och extra skönt i skuggan! ;)

Nu blir det hemåt och sängläge med högläge!

Puss och kram
(Pyret sparkade precis så jag antar att hon hälsar!)

torsdag 28 juni 2012

Ny maskin!

Väntar på bussen som ska ta mig in till sjukgymnasten där jag ska få den nya tens-apparaten! Ska bli jätteskönt! Det lilla jag kunde använda den funkade den jättebra! Väldigt krångligt att använda den utan assistans dock. Smått omöjligt ärligt talat, men ändå! :)

Har också börjat fundera på bb-väskan och vad den ska innehålla så idag måste jag införskaffa lite saker!

Önskar DIG en fantastisk dag! Bjuder på lite bilder på Ceasar och catnipbananen! Det bästa som finns, tydligen!

onsdag 27 juni 2012

Övar

Ska iväg och lyssna på Olle som har konsert idag. Sitter på busshållplatsen och upptäcker att jag tagit på mig klänningen som har stora fläckar mitt fram på magen! Eh. Goddag! Tittar man sig inte i spegeln innan man går ut? Jo, men det verkar ju inte hjälpa!

Får hoppas att ingen tittar på min mage och ser dem! Min mage är ju så liten och diskret, säkert ingen som ser den!

Antar att det är så här det känns att vara småbarnsförälder och gå ut med kräka i håret och bajs på tröjan utan att märka något/orka bry sig.

Jag övar!

Ännu flera dregglisar!

Har precis bankat tryckknappar i de sista deegglisarna. Nu blev det ett gäng vita! Bra att ha liksom!

Nyas ringde sjukgymnasten så imorn ska jag få komma in och prova en nyare sån där TENSapparat! Snabba puckar ibland!

Vecka 34! 33+0!

Man räknar ju på lite olika sätt när det kommer till graviditet. Förvirrande i början men det brukar bli förståeligt snabbt.

Antingen pratar man om hur många veckor och dagar man redan klarat av, eller så berättar man vilken vecka man befinner sig i.

Jag har gått 33 hela veckor och 0 dagar. Det innebär att jag befinner mig i vecka 34! Glasklart! Eller hur? :)

Helt sjukt vad stor hon är nu! Lillskruttan!

tisdag 26 juni 2012

My new BFF!

Den är en smula oberäknelig och fasligt daterad men ack så effektiv!!!

Träffade en jättetrevlig sjukgymnast som hjälpte mig och demonstrerade den. Hur bra som helst!

Det dumma med denna är att den är "enkanalig" och kan bara användas på ett ställe i taget så så snabbt de får tillbaka nån av de nya ska jag få byta till en sån! Den här får duga så länge! Bättre att ha ont på ett ställe istället för två! :)

Den slutade dock funka när jag skulle hem men det beror nog mer på ett dåligt batteri. Har laddat nu och nu är den igång igen!

Hoppas såååå att jag kommer få tillbaka lite liv nu!

Elchocker!

Känns som att allt jag gör nu för tiden är att ränna till diverse sjukvårdsinrättningar! Wtf liksom! Jag är gravid, inte sjuk! Men den här ryggen driver mig till vansinne!

Ska ju in i dag och få prova sån där TENS! Ska bli riktigt spännande faktiskt! Elektriska impulser som ska göra något med(mot?) smärtan. Hoppas så att det funkar för det är inte roligt nu. Försöker hålla skenet uppe men det är svårt! :(

Nu hurtade två mammor med varsin barnvagn förbi! Det finns alltså såna här i byn också! :) De powerwalkade så svetten droppade och vagnarna gnisslade!

Längtar tills jag också får ge mig ut på promenader med vår lillsessa! Det är tanken på sånt som gör att man pallar öht! Eller, tanken på henne helt enkelt!

Guuuuu va ja längtes!!

söndag 24 juni 2012

Sköna söndag!

Just nu ligger jag på min nya vetekudde! Den jag hade förut har försvunnit så jag har fått en ny av Olle! En rosa! Har haft den på lite olika delar av ryggen och just nu ligger den under ländryggen. Så skönt!

Idag har vi varit på ett fint dop igen. Tvillingarna döptes och de var så fina! :) En jättemysig ceremoni i en fin kyrka jag aldrig förut varit i.

Återigen sa dock min rygg ifrån och vi for hem lite tidigare. Galet frustrerande!!

Fick en bärsele idag som vi ska testa på bebisen. Alla gillar ju inte dem så det är jättebra att få testa lite innan man köper en! Tack snälla U och D för den! :)

Olle var tvungen att testa den och jag vågar nästan inte lägga upp bilden. Eller, jo! Jag måste!! Han spann ju hela tiden, protesterade inte och fick godis efteråt! Stackars katt! Men han är snäll! Kommer bli perfekt gosedjur till Pyret!

Just nu håller Olle på och avinstallerar vår tvättmaskin. Imorn ska det nämligen komma en ny! En sån där kombinerad tvätt-/torksak. Känns bra att ha när man har barn. Vi har inte plats för både ock i två olika maskiner och vi vill inte slänga ut torkskåpet så då får det bli så här.

Den gamla maskinen funkar jättebra och den ska vi försöka bli av med på något vis. Sugen? Siemens är märket, årgång är jag osäker på. Nollsex kanske?

När den nya är på plats kan vi äntligen göra i ordning skötplatsen. Den ska nämligen vara i tvättstugan. Där finns plats och vatten/handdusch. Perfekt! Och skitnära till tvättkorgen!

Här är bilderna. Observera! Inga djur kom till skada vid fotandet av dessa bilder!

lördag 23 juni 2012

Glad midsommar!

Midsommardagen idag och det hör verkligen till att man ska vara seg idag! Jätteseg! Trots att jag inte drack en droppe alkohol igår, givetvis, så är det som värsta bakisheten!

Hade en lugn och mysig dag och kväll med fina vänner på besök! Vissa badade till o med! Jag och E avstod. Vill ju inte riskera en förlossning! ;) (en hållbar ursäkt va?)

Hittade en rolig app så nu ska jag höra fina collage och lägga upp! Börjar med ett från igår! Bjuder på mongobilden på mig! ;)

torsdag 21 juni 2012

Äntligen!

Tänk vad märkligt det är att kunna bli så otroligt glad för nån annans skull! Människor man aldrig ens träffat!

Det gick en serie på tvn, kanske trean? om människor som kämpade för att få barn. Där fanns ett par som kämpat i flera år och sedan stått i adoptionskö jättelänge. När serien tog slut hade de fortfarande inte fått något besked. Jag hittade deras blogg och har följt den och hoppats. Alldeles nyligen bestämde de sig för att lägga ner det regelbundna bloggandet och jag hoppades att de ändå skulle skriva något positivt snart.

Idag läste jag en tråd i ett forum där ett par i adoptionskö fått barnbesked. Nån av kommentarerna kallade deras bebis för det smeknamn som jag läst paret i bloggen kallade sitt kommande barn. Skyndade mig till bloggen och ja! Efter hur många år det nu är har de äntligen fått besked att de ska få komma och hämta hem sitt barn!

Å vad glad jag blev!!

Tycker det är så himla häftigt och bra att det finns så många olika sätt att få barn på! Ett stort mirakel vilket sätt det än sker på!

Önskar den lilla familjen all lycka till med lilla Mini!

http://www.emilieanders.blogspot.se/

När maken är borta...

Skaldjur är ju bra! Såg att jag åt exakt samma middag för en vecka sedan när Olle var på storbandsrep! Gäller ju att passa på!

Man blir ju väldigt uppvaktad iaf! Skruttarna svansade runt mina ben och fick smaka lite. Många lover runt bordet också vill jag lova!

Älskade lilla Ceasar!

Här bredvid mig ligger min fina lilla Ceasar! Den fantastiska lilla katten, den smartaste jag träffat! Han är så himla speciell och jag får än idag tårar i ögonen när jag tänker på den hemska olyckan han var med om när han bara varit hos oss ett par veckor! Stackars lilla fina hjärtat!

De senaste mornarna har han sovit vid eller på mina fötter. Går upp och tar en koll men kommer tillbaka till mig. Så fin och klok. Väldigt speciell!

Så himla duktig på att åka bil och hans "äventyr" första månaderna gjorde honom duktig på att äta tabletter och få ögonsalva.

Han är stark som tusan och sitter inte gärna i knät om han inte fått komma dit själv! Och det gör han! När man sitter i soffan kommer han med bestämda steg och vill mjölktrampa en stund för att sedan lägga sig på ens bröst. Så himla mysigt!

Pratar massor gör han också! Ibland förstår man nästan!

Hans namn har en ytterst speciell stavning, helst efter att ha blivit döpt efter den där kejsaren. Vi köpte det dock rakt av och tycker det är charmigt!

Usch vad fånig jag känner mig! Hormoner??

If I were a rich girl...

Om jag hade massor med pengar skulle jag banne mig köpa en sån här:


Inte nog med att den är hur snygg som helst, alla pratar om hur himla praktiska de är! Barnet sitter bra och kan variera läge i flera olika och kan "vara med" och föräldrarna kan tex duscha! :-D Sånt är ju alltid praktiskt liksom! Hittade den nyss när jag okynnessurfade bebisprylar. Bilden har jag snott härifrån: http://www.babybjorn.se/produkter/babysittrar/babysitter/babysitter-balance/ Bara sådär liksom!

Får väl kanske sätta upp den på en önskelista helt enkelt! :-)

När vi var hos barnmorskan i tisdag såg allt bra ut. Bra värden och bra blodtryck, 135/70. Det har liksom legat där hela tiden och det är jag glad för! Blodvärdet är också jättebra och jag är glad så länge jag slipper ta extra järntillskott som jag hört har en hel del hårda biverkningar... :-D Barnmorskan Karin, som är hur bra som helst! sa att bebisen nu ligger med rumpan i vädret och huvudet långt ner i bäckenet. Och det har jag nog känt! Det trycker på lite, så att säga. Hon, bebblan, är dock fortfarande väldigt hemlig av sig och ganska lugn. Ska bli spännande att se om hon är lika lugn på utsidan också!

Nu ska jag försöka ta reda på lite tvätt! Allt går så mycket långsammare när det kryddas med smärta! Man får hänga in en tröja i taget och sedan vila lite.

Önskar alla en fin midsommarhelg!

onsdag 20 juni 2012

V.33

Herregud vad snabbt det går! In i vecka 33 nu. Snart bara upploppet kvar! Tycker det är jättemärkligt när folk kallar en "höggravid" faktiskt. Vaddå, jag är ju bara lite extra tjock!

Hade en massa läkarbesök utspridda så där dåligt över hela dagen. Det första 8.30, nr två 13.45 och sista 16.00. Hann iaf hem och sova ett tag mellan ettan och tvåan.

Sjukgymnasten hade inte så där jättemånga tips att ge för mina smärtor. Ska dock tillbaka nästa vecka för att få testa på TENS. Har liksom ont när jag sover nu. Trots att jag försöker vara kreativ när det kommer till sovställningar.

Nu måste jag försöka hitta en sovposition som funkar för jag är sååååå trött!

Puss och kram!

tisdag 19 juni 2012

Påslakan

Sydde lite igen igår. Tog reda på det rosa och det gröna tyget jag köpte förra veckan och sydde ett påslakansset till vagnen. Fick googla lite standardmått eftersom vi inte köpt täcke till vagnen ännu. Har ju inte ens fått hem själva vagnen! Det blev inget lapptäcke denna gång utan ett vändbart i två färger. Tror det kommer bli jättefint till den bruna vagnen! Gillar färgerna brunt, grönt och rosa tillsammans!

Nu åker jag buss igen. Dags för dagens andra vårdinstansbesök och nu är det ett efterlängtat besök hos sjukgymnast som står på schemat! Senare idag är det föräldragrupp igen. Hoppas på att stå ut bara.

Elf!

Igår fick jag hem ett paket från elf! Ett par produkter behövde fyllas på och ett par var jag nyfiken på att prova. Beställde med en rabattkod som gav mig fri frakt plus en gratis mineralögonskugga. Älskar skuggorna så jag passade helt enkelt på! Skuggan jag fick var dock ingen jag skulle ha valt själv. Gillar liksom skimret i dem men detta var en av deras få matta. Kan nog lösas med en kombination dock! :)

Testade lite läppglans, bland annat rt med spf 15. Jätteskönt att ha i sommar! Ett par lösfrallor för 16spänn fick också haka!

Mineralskuggan Bronzed, som verkar vara ny fick tillhöra dagens sminkning! Jättefin med jättefint skimmer.

Rekommenderar elf, eyeslipsface.se och mineralsminket i synnerhet!

söndag 17 juni 2012

Söndagskoma

Trött. Ja, det är jag. Sömnproblemen är tillbaka men denna gång är förklaringen värk. Ryggvärk. Så skönt att jag har ett besök hos sjukgymnast på tisdag.

Igår tog jag mig iväg en sväng på möhippa! Det är frustrerande att vara så begränsad av värk, man får inte välja själv vad man vill göra etc utan mer se hur länge man kan stå ut! Kvällen tog slut för min del mycket tidigare än vad jag hoppats på men jag hoppas den blivande bruden hade en fin dag/kväll!

Imorn är schemat tomt igen, tack o lov. Som idag. Jätteskönt!

Olle satte upp lite mysbelysning i uterummet. Blir jättefint! Det görs lite pö om pö men tanken är att det ska bli mysigt där ute! :)

torsdag 14 juni 2012

Kalas!

Toppar en dag fylld av precis ingenting med lite god mat! Passar på när min älskling är borta på rep. Räkor, alltså! Givetvis fick jag snabbt sällskap i köket när jag stod och skalade dem så jag fick dela med mig lite. Katterna fick kalasa på lite tonfisk toppat med en räka! Det tog inte många sekunder förrän de diskat skålarna. Sötnosarna mina!

Imorn ska jag in och träffa en läkare för min rygg. Ska bli jätteskönt!

En underbar dag!

Har varit helledig för första gången på, ja jag vet inte hur länge! Inga möten, inga läkarbesök, inga elever, inga tider att passa! Att bara få sova så länge man ville (och kunde, ryggen sa ifrån vid tio) och sedan strosa runt hemma i lugn och ro! Åt frukost på ballen med kattsällskap. Lugnt och skönt.

Sedan packade jag upp solstolen och satte mig till rätta. Den var hur skön som helst för ryggen! Fantastiskt! Perfekt form och lutning för den här skitryggen som typ lagt av helt. Ska till läkare imorn, tack o lov!

Beställde lite böcker för ett tag sen så nu måste jag plugga på lite. Vad är det egentligen för något vi har gett oss in på liksom!

När solen ockuperats av värsta stora molnet gav jag upp. Blev ett par timmar ute iaf. Plockade med mig en massa rabarber in men tappade inspirationen när jag inte hittade något recept som tilltalade mig och inte innehöll mjölk. Den tog liksom slut. Mjölken. Och inspirationen.

Är snarare sugen på att sy lite! Funderar på sängkläder till vagnen! Ett påslakan i rosa och grönt och ett örngott i musiktyget kanske? Eller något sånt! :-)

Ska jag verkligen dra ner symaskinen igen? Olle blev ju så glad när jag städade bort den (läs: Han fick ta upp den på övervåningen igen)!

Näe! Så får det bli! Sängkläder till vagnen! Wohoo!

onsdag 13 juni 2012

Reashopping!

Tänk vilken tur jag haft idag! Massor av bra saker! Bra besked, shopping, fika med Elin och biobesök med älsklingen! Det sista funkade dock sådär med min rygg. Fick galet ont efter en timme och är glad att filmen, The Dictator, inte var så lång! Den var dock jätterolig och jag skrattade högt flera gånger tills det att ryggen gav upp och jag började kallsvettas istället!

Shoppade loss på HM och deras rea! Så söta och billiga saker! Fyllde på lite i de minsta storlekarna. Perfekt!

V.32

Det går ruggigt fort nu! In i vecka 32 idag. För varje vecka som går blir hon starkare och starkare och mer färdig för livet utanför! Hon får gärna vänta ett par veckor till dock!

tisdag 12 juni 2012

En fin dag!

Tio i åtta imorse ringde telefonen och Kicki var på ingående! En heldag i fint sällskap stod på schemat. Vi började här och drog sedan in till stan för lite shopping. Lyckades faktiskt till slut shoppa något till mig själv också, ett par mammaleggins från polarn o pyret, men annars blev det mest till bebisen!

Köpte en jättefin hängare till väggen som jag spanat på förut! Hittade nämligen en jättemysig barnbutik för ett tag sedan. Den ligger på Drottninggatan och jag tror den heter Lilla Enja!

Det blev också lite mer tyg! Oväntat va? Funderar på vagntäcke! Spana in det söta musiktyget! Var dock lite skeptisk till de bakvända tecknen men jag får väl klippa ut utvalda delar!

Ett påslakansset fick också följa med hem!

En supermysig dag och det är så himla härligt att umgås! Elin anslöt lagom till mjukglassen och det var så mysigt! Finaste flickorna!

Min rygg dog dock där lagom till att den goda lunchen intagits! Räkor, handskalade givetvis, på surdegsbröd på restaurangen vid Rådhuset. Ingen aning om vad den heter. Galet disträ nu för tiden!

Ligger därför i soffan och funderar på sängläge. Imorn blir en intensiv dag och jag kommer behöva all den energi jag kan lyckas samla på mig.

söndag 10 juni 2012

Testpatrullen

Våra katter kommer bli världens mysigaste gosedjur om de kommer låta Pyret "behandla" dem som vi får! Missförstå mig rätt, DE söker upp oss hela tiden och vill vara nära och gosa, låter oss pussa på dem osv.

Igår fick jag använda dem som halsduksmodeller helt utan protest. Riktigt stiliga blev de!

När vi skulle sova igår kväll hade Elvis smugit iväg. Dörren till barnkammaren var öppen och jag kikade in. Då hade han lagt sig till rätta i sängen intill Fiffi! Sötnosen!

Tråkiga vi är dock inte så jättepigg på att de är i barnsängen, och vagnen när den kommer. Man vill ju inte att de ska bli sura på bebisen som plötsligt kommer och gör anspråk på prylarna, så han fick sova vidare på ett annat ställe. Givetvis efter lite fotografering!

De är dock världens snällaste katter dessa två! Nyfikna och snälla med barn också. Och sjukt sociala!

lördag 9 juni 2012

Syslöjd overload!

Eftersom jag vanligtvis är så sjukt ohuslig och opysslig blir man ju lite förvånad över sig själv ibland!

Ikväll gjorde jag klar dreggellapparna! Bankade i tryckknapparna med assistans av Olle! De är buckliga och bängliga men säkert praktiska ändå!

Dagens projekt!

Eftersom jag behöver distrahera mig blir det mycket sytt. Perfekt! Idag sydde jag en filt till Pyret. En sån där vadderad sak som hon kan ligga på på golvet. Använde mig av resterna från lapptäcket och stoppade även detta med ett billigt täcke från Ikea. Superbra! Räcker till hur mycket som helst och kostar typ ingenting!

Denna pryl blev iaf vändbar till skillnad från lapptäcket som är vitt på baksidan.

fredag 8 juni 2012

Överkastet

Lapptäcket är klart och på plats i spjälsängen! Min älskade Fiffi också! Nytvättad och fin! Den nallen fick jag av pappa när jag var nyfödd och henne sov jag med i många år. Hon har en liten skallra i sig och nu får Pyret ta över vårdnaden! Om hon vill!

Har sorterat kläder också. Rätt mycket är det och det smyger in mer lite då och då, dock inte lika ofta nu!

Nästa syprojekt är ett mindre lapptäcke hon kan ha på golvet att ligga på. Helgens projekt! Typ!

torsdag 7 juni 2012

75%

Har tagit mig igenom 75% av graviditeten nu och det berättar en av alla mina appar för mig! Helt sjukt!

Grande finale!

Nu så! Nu är den avklarad! Sista spelningen med Attra som medlem! Kanske blir det nåt vick nån gång, det vore ju roligt men kanske lite svårt den närmaste tiden.

Vi fick åter spela i regn men tack o lov klarnade det upp och sista set avslutades i solsken!

Det kom fram en kvinna som sa att hon kände igen mig och att hon hade hört mig för 12 år sedan! Hade först lite svårt att tro henne men då sa hon att det var nånstans i Hudik och plötsligt blev det mycket mer sannolikt! Roligt! Hon var på besök över dagen bara.

Nu känns det en smula tomt så det är bra att jag har Pyret att fokusera på! Idag har vi donat lite mer i rummet och igår skruvade vi spjälsäng och fåtölj!

Imorn ska jag spendera dagen med att sy klart överkastet! Funderar på att göra nån slags stoppad filt man kan ha på golvet också som hon kan ligga på. Har en del tygrester! Vill mest boa hela tiden!!

tisdag 5 juni 2012

Ikea!

Just ja!

Ikea kom med lite saker imorse! De hade sagt att de skulle komma nån gång mellan 9 och 15, hej du, men de ringde halv nio och meddelade att de skulle komma nio! Perfekt!

Vi hade nämligen hittat en massa saker vi behövde men insåg rätt snabbt att de stora prylarna inte skulle rymmas i bilen och jag är rätt dålig på att bära, nuförtiden, asså jag är skitstark i vanliga fall, så då blev det hemkörning på rubbet!

Fåtölj, spjälsäng, hyllor, madrass, sängkläder, skötbädd, och en massa andra småsaker! Sånt som man vill ha i ett barnrum!

Allt gick bra förutom att vi fick en annan byrå än den vi beställt. Lite tokigt! Om två veckor kommer de och byter ut den och det är ju, förhoppningsvis, ingen brådis.

Nu är jag på väg till stan för rep. Imorn är jag med på mitt allra allra sista Attragig. Har sagt det förr men nu är det sanning! Kom och lyssna imorn, typ 14 på Forumtorget!

Kattgården!

Nya favoriten! De fick gå ut imorse när Ikea skulle komma och sedan var de ute i stort sett tills för en timma sedan! Bästa grejen! Finns dock inget tak ännu så vi håller lite uppsikt. Ingen speciell inredning heller men det verkar helt ok! :)

måndag 4 juni 2012

Dvärgsyrenen

Vår fina lilla dvärg blommar utanför pyrets fönster.

Måndag kväll

Har jobbat min näst sista måndag nu. Känns rätt skönt för min kropp är trött, så trött. Fogarna gör ont och det skär som knivar i bäckenet. Inte roligt alls. Halsbrännan gör sig påmind och jag borde nog försöka göra mer åt den än att dricka lite mjölk.

Nog är det väl häftigt ändå att man kan ha en massa smärtor som flyger iväg en stund när man plötsligt känner en liten spark, en liten hälsning från det lilla livet man går och bär på!

Det är verkligen ett privilegium att få uppleva detta! Jag blir så glad varje gång Olle får känna en spark också! Det är ju hans barn med och jag vill att han ska få uppleva allt, på gått och ont, som jag får uppleva! Svårt, rent av omöjligt fullt ut, så därför tycker jag att minsta lilla pryl är viktigt! Undrar dock hur mycket han uppskattar det när jag klagar på smärtor och berättar om olika symptom av varierande slag! :D

fredag 1 juni 2012

Lapptäcke!

Idag har jag sytt precis hela dagen. Ungefär sånt min hjärna orkar med just nu. Dagens projekt är ett överkast till Pyret i färgerna som återfinns på väggen dock lite starkare nyanser.

Jag är egentligen skitdålig på sånt här och man ska inte titta för noga på det, detta är ungefär det jag klarar av! Improvisera och köra på liksom. Blir nog helt ok dock. Pyret måste ju ha ett överkast till spjälsängen liksom, om inte annat för att minimera katthår!