Sångerska och sångpedagog

onsdag 31 augusti 2011

Expressen

På expressen ber man sina artikeloffer att posa ordentligt.


ELF-goodies!

Posten försökte, men posten misslyckades med att förstöra mina elf-saker! Se så fina de är! Tänkte inte på det när jag beställde men detta blev ett riktigt ögon-paket! En massa skuggor, pennor och lösfrallor! Samt lite basprylar förstås!

Tänk så kul! =) Och knappt några pengar alls! När det är "halva pris" så kostar fransarna 7.66SEK. Galet!

Brightening eyeshadows i Brownstone, Rocker och Teal (nånting).


Flytande eyeliners i svart och nåt glittrigt. Shimmering eye pencils i två färger (något med pink och bronze). Eyewidener i vitt samt vattenfast eyeliner i svart.


Rouge i peach samt ögonskugga i rasberry nånting.

Himla nice! Det mesta verkar jättebra! Är grymt nyfiken på den flytande underlagskrämen! Den doftar dock lite herrparfym.. Men men! För dryga 30 spänn är det ok!

Tack posten!

Tack kära Posten för att ni levererade ett paket till mig. Ett paket som inte fick plats i vår brevlåda. Detta ledde till att locket inte kunde stängas och all post var dyngsur pga regn. Tack. 

Tack till ELF som är sjukt snabba och packar så bra att produkterna inte skadas trots att sär-Posten lägger post i regnposition.


Tack Posten som gjorde så att en snigel gled omkring på mitt paket. Tack Posten. Verkligen. Tack.


Dag 2!

Laddar inför jobbdag:2! Fick massor av idéer som jag ska försöka realisera! Sikta mot stjärnorna, liksom!

Igår kväll var vi och tittade på Elvis med Glada Hudikteatern! GHT är ju verkligen bäst live, sämst på film (inte deras fel)! Spontaniteten försvinner, allt är tillrättalagt, omtagningar och klippningar. Nej. Tråkigt! Live ska det vara med utvikningar och infall!

Dock lämnade jag lokalen men en liten oro. Får de stackars sångarna någon som helst VETTIG vokal coachning? När Teresia sjöng fick jag inte enbart gåshud av vällust (hm..) utan också av oro! Hon var uppenbart hes och hostade mellan fraserna. Får hon någon hjälp? Det var också ett par mycket märkliga tonartsval för vissa sångare...

Man är väl skadad, men jag hoppas verkligen de satsar på en professionell sångpedagog, de är ju ute på slitande turné liksom!

Idol - Norge!

Her bryter Guri Solberg ut i latter foran «Idol»-deltakeren | God Kveld Norge - TV 2 Underholdning

Måste ju följa norska idol! Detta bådar ju gott! :-) Längesen man träffade dig Johan, kul att se att du är dig lik! ;)


måndag 29 augusti 2011

Första dagen på jobbet!

Jag var och hälsade på på det nya jobbet idag! Kommer bli grymt! En utmaning och den ser jag fram emot! Imorn sätter det igång på riktigt, minimalt med förberedelsemöjligheter alltså! Ska träffa alla nya elever och det blir fint!

Har många visioner och förhoppningar, ska bara realisera dem också! ;)

Imorn ska vi se Elvis i Glada Hudik igen. Fast i Uppsala. Spännande! Såg den på Cirkus för några år sedan och nu fick Olle möjlighet att köpa biljetter via banken! Fiffigt va?!

Tittade på Hollywoodfruar idag igen. Det är ju helt fantastiskt! Favvo-Maria är ännu mer skruvad, det är otroligt, men har börjat visa lite bitchtendenser. Det är också uppfriskande!

Nu är jag så trött att jag tittar i kors!

Sov sött (så fort Breaking news är slut!)!

Jag har fått jobb!!

Jepp!

Inte så jättemycket kanske, men mycket mer än vad jag hade innan jag började leta jobb! =) Har dubblat mina timmar hos underbara studiefrämjandet och nu blev det också klart att jag ska jobba på en gymnasieskola 2 eftermiddagar i veckan!

Min dröm är ju att vara pedagog på halvtid och sångerska den andra halvan (blandat med privata elever) och jag  har nu jobb motsvarande en knapp halvtid (om jag räknat rätt) vilket passar mig utmärkt just nu!

Ska till skolan och spana in den om ett par timmar och imorn drar det igång!

Ska bli såååå kul!!

söndag 28 augusti 2011

Mos def!!

Här kommer bilderna på dagens bestyr!

Recept:
Massor av äpplen
Ett par dl vatten (bara ett fåtal, beror lite på hur många äpplen du har, men gå på känsla)
Eventuellt en gnutta socker. Smaka av smeten först.
Smaksättningar: vanilj (inte sån där fejksocker, köp äkta, godare så!), kanel eller nåt annat nice. Ta en i taget.

Svårare än så behöver det inte vara!

Nu önskar jag bara att jag åt havregrynsgröt! Tror moset skulle vara supergott till det. Olle kommer nog äta det till blodpudding (konstigt va??!)

En massa äppelsmet (och telia-reklam! det ni, telia! ge oss våra biljetter nu!)

Olle proväter nykokt äppelmos med mjölk.

Ja, den här bilden hör väl snarare till det förra inlägget, men de är ju såå söta! Det är ryggstödet på soffan de använder som häng-ställe.

Sats tre. Kanel.

Färdigt mos i burkar.

En massa skal blir det...

Mera mos.

Dagens skörd! 5 liter mos och en liter kräm! 

Mos med äkta vanilj.

Mos med äkta kanel.

Vanligt mos.

Gött mos.

Äppelkräm (med vanilj).

Burkar (och Lisas fina köksprylhållare!)

Pluttarna!

De får ju inte gå lösa ute (skulle oroa ihjäl mig och bli knäckt om de blev påkörda av en bil eller skadade av onda människor) så de får minsann sitta på den innätade verandan tills kattgården är byggd. Här är en stilstudie! Olle klättrade på stege och givetvis var han övervakad!







Man kan också se farlig ut!!

Och en smula galen!



Mina hjärtan!

Äppelmos!

Vi har helt sjuuukt mycket äpplen! Plockade en kasse idag och kokar äpplemos för fullt! Tyvärr har vi bara 10 glasburkar, hade kunnat fylla många fler!

Blir tre sorter: Plain, vanilj, kanel. Kanelen kokas för fullt just nu! Får se om jag kan få upp nån bild sen!

Härligt med egenkokat mos! Olle har satt igång frysboxen så vi ska kunna spara!

lördag 27 augusti 2011

ELF-kod

Här kommer helgens erbjudandekod från ELF! Skynda er att beställa innan lagret töms! Erbjudandet är riktigt bra och frakten är endast ungefär 40 kr till Sverige! Med denna kod blir priserna löjligt låga så passa på att testa lite olika saker!

www.eyeslipsface.se

Shine!

Denna låt är ju verkligen grym!! Vill bara dansa och sjunga när jag hör den!




Fresh Prince

Kom på att jag drömde att jag såg en rubrik på Aftonbladet:

"Fresh Prince död!". Datumet var 27/8. Läskigt. Får se imorn om det stämmer, hoppas verkligen inte det! Will Smiths artikel på wikipedia var uppdaterad.

Tittade på Oprah tidigare idag och då var hans dotter med. Det kanske räcker så?

fredag 26 augusti 2011

ELF FTW!

I helgen kommer eyeslipsface släppa en jättebra rabattkod! Håll utkik! Förslagsvis på deras facebooksida, http://www.facebook.com/elfcosmeticsUK

Jag har redan gjort en beställning vill jag lova! =) Behöver något uppiggande när man återhämtar sig från förkylningen, mår mycket bättre idag tack. Ska testa deras nya flawless foundation och måste ju passa på när priset är sjukt fördelaktigt! Ska också testa en ögonskugga. Har letat efter rätt nyans som jag trivs så bra i och nu testar vi denna! Blev också lite annat smått och gott, lösfrallor etc. En ögonfransböjare för 7.66kr. Kan ju inte bli billigare!











Här är några av goodiesarna! Totalt gick det på 199 + 40(frakt) och det var ju skitmånga saker jag beställde! Alla bilder kommer från www.eyeslipsface.se


Gotta love ELF!


Vilken madrass!!

Nu på morgonen har jag vaknat flera gånger av att nån trampat på mig och använt mig som madrass! Det var tydligen Ceasar som ville få uppmärksamhet, som vanligt, men han brukar lägga sig mitt emellan oss alternativt trampa ett tag och sedan dra. Nu skulle han istället ligga på min mage! Efter ett tag gick han men återkom för att upprepa proceduren. Tydligen gjorde han också det när Olle hade telefonmöte, för det var så han hittade oss! 

När Olle åkt på jobbet somnade jag om... Vaknade ett tag senare av att jag åter igen blev behandlad som en madrass. Denna gång var det Elvis som var ute på promenad på matte. Han låg och spann vid min sida ända tills jag masade mig upp. Han hade inlett med mjölktrampande på min kissblåsa så hur mysigt det än var gick det inte att hålla tillbaka forsarna och jag hade ingen lust att få till en vattensäng. 

Vaken nu då iaf! Hoppas på att mobilen ringer IGEN och lämnar ett bra schema som funkar så att jag kan få jobbet! Håll tummarna!

torsdag 25 augusti 2011

Telia - för femtioelftemiljardergången!!

Detta företag... Vad ska man säga? Den enda chansen att få kontakt med dem är ju tydligen att blogga om dem och hoppas att de läser!

Våra fakturafrågor är lösta, Olle fick typ ta ledigt från jobbet och sitta en hel dag i telefonkö för att få kontakt med dem, men var i helvete är biobiljetterna ni säger att ni skickar?? "Kommer inom fem vardagar" funkar liksom inte eftersom det var flera veckor sedan ni sa så, för ANDRA gången.

Snälla Telia! Skicka våra biobiljetter nu!! (Egentligen borde ni slänga in ett par extra också eftersom ni dröjt så jävla länge!).

Detta är banne mig en principsak nu och jag tänker kämpa mig blodig!!

Om ni inte tänkt skicka dem öht kan ni väl säga det på en gång!! Jag vill gå på bio men är fattig ex-student! Ge mig biljetterna innan Harry Potter 75 kommer ut!!

Tack på förhand.

Så. Nu hoppas vi att de läser!

Sova- done!

Sådär ja! Nu har jag invigningssovit i soffan! Jätteskönt! Vaknade för tidigt imorse så det behövdes en eftermiddagstupplur! Vaknade till av att grabbarna turades om att gå och buffa på mig! Tyvärr orkade jag inte klappa tillbaka så då gick dom. Men givetvis kom de tillbaka lite senare för att buffa och mjölktrampa! Gullprupparna mina!

Soffan var superskön att sova på så den kommer utan problem att kunna agera extrasäng ifall vi har huset fullt nån gång! Like it a lot!

Snart kommer älskade maken hem och då blir det matlagning och bakning!

Kärlek für alle.

Hemsida!

Idag har jag mest hängt i den sköna soffan och uppdaterat min hemsida! Är dock sjukt dålig på layout, vet hur jag vill ha det men inte hur jag får det så, så det ser lite kackigt ut än så länge! Fattas layout och bilder, sen kan jag släppa den lös! Kul va?! Då kan ni gå in och läsa, lyssna och boka! =)

Nya soffan på plats!



Gillar den massor! Den kommer från Möbelhuset i Uppsala och vi kunde designa den som vi ville och detta är just vad vi ville! En mys- och tv-tittarsoffa! Den ska så småningom piffas med lite mer färgglada kuddar. Dessa är dock inte införskaffade ännu. Vi ska också skaffa ett soffbord och just nu känns det som att det är ett runt vi letar! Ett lagom stort (litet) med en hylla (helst lådor!) under. Funderar också på en liten matta under bordet. Får se vad det blir!

Välkomna till oss på film/tv-kväll iaf! Själv ska jag krypa ner under en filt och bli av med de sista spåren av förkylningen! Det är nära nu!!


onsdag 24 augusti 2011

Craving!

Jag har fått en craving!

När vi var i Turkiet var jag sjukt sugen på McFeast typ hela tiden! Jättekonstigt! För ett par år sedan åt vi typ aldrig på donken, Max was the shit of shits. När vi kom hem från Arlanda fick Olle köra mig till en nattöppen donk för att stilla mitt sug! Hade ju faktiskt inte ätit sedan lunch och nu var klockan typ halv fyra på natten. Den McFeasten... åå har aldrig ätit något så gott. Typ. Skithungrig kombinerad med lättnad över att ha överlevt flygningen kanske förstärkte alla mina sinnen. Upptäckte också att de har nån slags kampanj och den är ju också jättegod! Lite väl stor kanske, men man måste ju inte äta pommes!

Gissa vad jag är sugen på just NU!!
Fick glada nyheter! Nu kanske jag kan slappna av lite och få något gjort här. Men slemmet och snoret är kvar. Samt väntar jag fortfarande på ett telefonsamtal... :P Men ändå!
Kan inte fokusera.

Vill bara att telefonen ska plinga till och leverera goda nyheter...

Mardröm.

Drömde en mardröm i natt. Kommer inte riktigt ihåg vad den handlade om mer än att den var obehaglig!

Någon slags ande hemsökte någon form av hus jag var i. Man fick akta sig så att den inte följde med en när man gick och gjorde den det fick man slåss!

Sedan dök det upp en situation då den fick tag om en människa som sedan manipulerade folk och fick dem att skjuta hejvilt omkring sig. Det var en massa poliser med också, därav vapnen. Vette katten hur det hängde ihop men läskigt var det. Slutade med att jag var tvungen att ta livet av en katt för att bli av med det här onda. Ta livet av en katt!! Har ni hört något så sjukt! Bland det värsta med hela drömmen! Jag blev biten i handen som följd.

Näe fyy. Obehaglig dröm!

Blev precis trissmiljonär!!!

Eller kanske inte riktigt!

Men jag vann precis på triss för första gången i mitt liv! 50 spänn!! Och bara gånger ett men det är väl ändå ok!

Eller var det här min chans? Var detta den enda pengavinsten jag hade i mitt liv? Is this as good as it gets?

Men men. Man får vara glad ändå! Hade ju inte ens betalat för den! Fick den som premie eftersom jag är med och svarar på frågor på nåt nätgrejs. Minimalt med ansträning och full utdelning! :P

Det är jag och Charlie.

Lagerfeld for coca cola light!

Kolla vad jag hittade på tradera!

http://www.tradera.com/Coca-Cola-light-Limited-Edition-Collection-by-Karl-Lagerfeld-auktion_290401_138186160

Asså ba coolt va! Det är de här flaskorna som är sjuuukt svår att få tag på i Sverige. Asså, de säljs inte ens! :P Coolt va! Å här kan man köpa dem från Tradera! Verkar ju vara sjukt bra skick också! Oöppnade! Det är ju såna där OMBLOGGADE flaskor har jag hört! Kändisar som Pernilla Wahlgren (http://pernillawahlgren.se/pernillas-blogg/37829.html), Sofi Fahrman (http://blogg.aftonbladet.se/turnebloggen/2011/07/lagerfelds-cola-light-flaskor) har bloggat om dem och då bara måååste ju de vara coola!

Asså, coolt va!

Ska du inte buda lite??

:P

Klicka för att stänga fönstret

Köp. Köp. Köp!

Önskelista!

Jag önskar mig en skjortklänning! Jepp. Typ en sån här som jag hittade på Lindex.se och bilden kommer givetvis från deras onlineshop!

Lindex Shop Online - Klänning

Till den skulle man kunna ha den här:

Eller kanske den här:

De båda koftorna kommer ginatricot.se
Asså, en kofta kan ju vara fint om man fryser. Inte för att jag gör det, men man skulle ju kunna drömma iaf!

Ett par leggings och ett par sköna skor till! Sweet.

Men jag ska inte shoppa. Nope. Inte alls! Inget alls. Aldrig!

Gaah.

måndag 22 augusti 2011

Kantareller!

Precis när vi skulle fara hem i lördags fick vi en stooor låda kantareller! Grannen hade plockat och ville bli av med! Supernice! Kvällen gick åt till att rensa dem. Har aldrig sett så många kantareller förr tror jag! Ett kilo blev det när vi var klara! Hälften frös vi in som de var (orka förvälla!) och hälften stekte vi och frös. Sparade en liten klick till söndagsmiddagen som blev såååå god! Hade hittat ett recept på tasteline som verkade så gott och ja! Det var det! Och galet enkelt att göra! Hade dock varken färsk timjan eller kantarellfond (blev kalv-), men det blev grymt bra ändå!


Här finns receptet!

Rekommenderas! Vi hade hasselbackspotatis och sallad till och nu ska jag försöka äta lite rester!