Sångerska och sångpedagog

måndag 30 maj 2011

Curtains!

Nu har jag äntligen sytt en liten gardinkappa till rosa rummet! Kolla så fint! Att stryka är överskattat. Det får bli en annan gång! Tänk på de stackars köksgardinerna som är sjukt veckiga. Det handlar om prioriteringar!

Notkaos på pianot, som vanligt!

Äckelpäckel!

Hittade ju en död igelkott på gräsmattan häromdan och la den då i en plastpåse och slängde i soptunnan. Det kanske inte var det smartaste (men vad skulle jag gjort??) för blääää vad det luktar nu! På torsdag kommer sopgubbarna! Tack o lov!

Pianoläxa!

Nej nu ska jag banne mig sätta mig och spela piano! Tror att jag har uppspel imorn! Får ingen bekräftelse dock så det är lite osäkert...

Monday morning

OJoj. Tänk om jag vetat att man skulle bli så här förslappad av att ha examenskonsert...

Bröllopsgig i lördags! Jättemysigt! Men jag måste säga att man blir ännu mer gignervös inför sånt nu! Man kan så mycket lättare identifiera sig med paret och vill anstränga sig ännu mer för att de ska få sin dag/kväll så perfekt som möjligt! Fantastiskt kul att kunna bidra på något vis!

Men sen blev det söndag och den dagen hann liksom aldrig börja förrän den var över. Vaknade kvart över ett och kanske kan det vara anledningen till känslan.

Var och sökte ett jobb jag inte är säker på om jag vill ha. Ett sångjobb som kommer ta mycket tid men inte leverera så värst mycket cash men kanske leda till bättre saker. Så himla kluven! Vill ju få in pengar och bidra till hushållet liksom!

Himla smidigt med kundservice-support via bloggen också! Försöker få liv i internet men det går sådär... Olle sitter och föreslår saker jag ska göra. Har iaf fått tillbaka tvn nu! Alltid något! Men inget internet trots omstart av prylar. Ska visst testa nån sladd nu...

Åsså har jag fått en jäääävla massa myggbett!! Sommarens förbannelse!

lördag 28 maj 2011

Apati!

Börjar bli knäpp på vårt jävla, jävla internet! Det kukar ur precis hela tiden. Var väl ingen som blev förvånad över att Telia inte var värst stabila men vad gör man när typ ingen annan ville leverera till vår adress.

Helt galet, andra dagen i total apati! Smittar av mig på Ceasar tror jag för han har varit väldigt sällskapsjuk hela dagen! Längesen han var så!

Nu håller vi på och skruvar tv-bänk. Blir man nånsin klar efter en flytt? Vi har en flyttfokus helg alldeles snart där vi ska ta tag i saker ordentligt! Ska bli skönt! Vi har det rätt bra nu ändå men det vore nice att få i ordning arbetsrummet tex.

Imorn blir det bröllopsgig! Spännande!

Går förresten att dra en himla massa paralleller mellan bröllop och examenskonsert men det får bli en annan dag!

torsdag 26 maj 2011

Blommor!


Tack för alla vackra blommor jag fick igår! Måste verkligen köpa fler vaser! haha! Det luktar så gott här nu! Fick dock ställa ut dem på ballen (ja, det kanske borde heta altan men balle är roligare) i natt för några pälspluttar fick för sig att blommorna var till för dem att tugga på. 

Mycket motvilliga, men matte får iaf pussa på dem när hon kom hem från konserten! Våga vägra titta in i kameran!

En massa vackra blommor!


Elvis är nyfiken!


Mina favoriter! Både blomman och katten bredvid!





























Tack igen alla fina! 

Vad var det som hände??

Har just nyss precis varit med om något mycket märkligt.. Förstår inte riktigt vad.. Vet inte vad som lämnat störst påverkan (inverkan?), det faktum att det var min Examenskonsert! eller att det var en konsert där jag för en gångs skull vågade spela en massa egna låtar?! Eller kanske kombon?

Detta kommer nog ta ett tag att smälta och jag är fantastiskt glad att jag kommer få göra om det hela om två veckor igen! Då smäller det nämligen på hemmaplan! HiJazz 20.30ish!

Är så glad och skickar världens största TACK till alla som på sina olika sätt hjälpte mig under dagen /perioden!

Tack älskade O för att du står ut med din neurotiska fru!!

Nu ska jag försöka sova! Får väl stoppa i mig ett par sobril så jag lugnar mig lite! Eller flyger man då kanske?

Sov så gott!

onsdag 25 maj 2011

Cheeeses!

Varför är jag så sjukt nervös? Hur många gånger har man inte fixat/haft gig förr liksom? Förmodligen är det pga materialet! Spännande!!

Försöker packa men har ingen aning om huruvida jag packat allt jag behöver eller ej! Mycket spännande det också! Försöker iaf!

Mina brudskor får plockas fram iaf! Har inte använt klackisarna sen bröllopet tror jag! Ballerinorna har jag använt massor men inte de andra!

Gaaaahhhh! Sjukt jobbigt! Men samtidigt en barnslig förväntan! Bortsett från den jobbiga magvärken som kikar fram så fort jag äter något, men det är en heeelt annan sak!

Kärlek!

From Camilla with love!

tisdag 24 maj 2011

Konsert!!

Dan före dopparedan!!!


Imorn är det dags! Känns sjukt overkligt! Går runt här hemma och småpysslar med saker men får ingenting gjort! Det påminner lite om planerandet inför ett bröllop faktiskt! =) Nerverna spelar coronne i magen på en!

Har klippt håret och färgat lite utväxt, lite damage control helt enkelt!

Försöker sätta ihop en låtordning vilket inte alls är det enklaste! Väldigt svårt!

Lösfrallor är också inhandlade så imorn åker de på! Får se hur duktig man är på att sätta fast såna en timme innan ett sånt här gig! Brukar ju liksom gå sådär lite halvbra i vanliga fall menar jag!

För den som inte planerat in något särskilt på sin onsdagkväll kan jag ju isf rekommendera ett besök på SMI! Aulan, Eriksbergsgatan 4B! Där blir det examenskonsert!

Tänk att det redan gått tre år...
[IMGP4523.JPG]
Kommer ni ihåg?

söndag 22 maj 2011

Dressies

Givetvis sket det sig med Millyklänningen! Har uppdaterat track-sidan trettioelva gånger om dagen och den har i en månad legat på stage 2 så jag hade väl inga förhoppningar nu när jag gick in och tittade. Helt plöstligt är den klar! I en perfekt värld hade den rasat genom frakten som ett spett men det kommer förmodligen ta ett tag...

Hade ju gärna haft den på onsdag, men men!Har heller inte sett röken av bonprixklänningen så det blir väl rosa och turkos. Verkar nämligen som att det gick att rädda ryggen på den! Det blir inte särskilt vackert, men funktionellt!

torsdag 19 maj 2011

Non-lazy Thursday

Idag har jag hunnit med en hel del! 
Superwoman!! 

Bakat
dammsugit
solat 
vallat katter i koppel
skrivit formpapper till konserten
pluggat sångtexter
fusksolat
provat klänning
kommit fram till att den lilla skarvningen inte kommer funka
panikgråtit över föregående slutsats
googlat
läst på hur man fixar en korsettrygg av en dragkedjedito
sprättat dragkedja
planerat tripp till tygaffär
kollat på Greys Anatomy.

Inte illa va?

Aj aj i armen!

Ibland måste man få känna sig lite barnslig trots att man på pappret borde vara rätt vuxen. 28 år, gift, hus liksom.

Var och tog på fyllnadssprutan Twinrix igår och jag gillar inte alls sprutor! Har ett enormt kontrollbehov och det är ju svårt att kontrollera när nån trycker in nåt skit i kroppen på en!

Kan iaf rekommendera http://www.resecentrumvaccinationer.se på Kungsgatan i Uppsala. Vi har varit där tre gånger nu och alla gånger har vi fått träffa otroligt gullig och duktig personal! Jag fick förståelse för min spruträdsla och de var väldigt pedagogiska alla gångerna!

Men liksom efter de två första gångerna har jag ont i min arm. Snyft! Det brukar hålla i sig ett par dar så det blir väl förhoppningsvis bättre snart!

Nu har vi iaf ett skydd mot Hepatit A och B i cirkus 25 år framöver! (Tog den inför bröllopsresan!)

onsdag 18 maj 2011

Idag är en annan dag!

Det var en jobbig dag igår. Helst efter att jag skrev mitt inlägg. Trodde ju att det skulle bli lättare att kanalisera alla tankar och skriva ner dem, men så blev det kanske inte riktigt. Stackars pianomagistern förstod nog inte vad som stod på!

Idag är en ny dag och nya tag! Har varit på sista musikhistorielektionen och inser att det ju inte är något kvar här! Typ.

Ensemblesång lunchkonsert på måndag följt av en redovisning jag ska lyssna på.
Min konsert på onsdagen
Pianouppspel tisdagen därpå.

Inlämning av musikteorimetodikarbete.

Och ja, vi ska väl medge att det finns en uppsats som ska skrivas, ett metodikarbete likaså samt lite auskultation att göra.

Men det är galet! I tre år har jag vandrat runt här, ömsom svurit ömsom skrattat.

Det känns både sjukt konstigt och fantastiskt härligt! Och en smula sorgligt!

tisdag 17 maj 2011

Skor!

En ledsen flicka blir gladare av skor. Iaf lite pytte!

http://www.tlcsverige.se/tavling/

Men tiden går

Jag kan inte fatta att det gått fem år sedan den jävla, jävla, jävla cancern tog min pappa ifrån mig. FEM ÅR!!

Jag tittar ut och påminns hela tiden. När det börjar bli grönt på träden känns det skitjobbigt eftersom, ja dt började bli grönt på träden ungefär då när han var så dålig att han satt i stol men rullades ut så han fick ta sig en rök eller två.

När kalendern visar "maj" tänker jag "Nej, förihelvete, inte nu igen!" och vet att jag kommer vara sjukt knäpp, bergådalbaneig och mest lessen i hjärtat mest hela tiden. Jag kan inte förstå! Vill kanske inte heller.

Fan, såg framför mig att det skulle kännas skönt efter att ha skrivit av sig, men det verkar få fel effekt. Bajs åt det också!!

Jag tyckte ju att jag klarade av dagen bra!! Nu får jag gå och sätta mig på toaletten och styra om sminket istället, tack gode gud för L'oreal, double extension beauty tubes iaf! Och att jag har en liten kajal i väskan.


Här kommer iaf en låt. Jens sjöng den på begravningen.

Saknar dej, paps.

måndag 16 maj 2011

Konsert!

Repade inför min examenskonsert igår! Mycket spännande! Det är väldigt speciellt att höra sina egenkomponerade låtar tillsammans med fullt komp. Det låter ju liksom inte så mycket i huvudet när man skriver dem liksom. Liksom. Jag är så glad att jag har så kompetenta människor i min startelva. Eller åtta!

I natt gjorde jag en affisch också så nu väntar vi bara på att få ut den till massorna! :)

Nu har jag precis haft lunchkonsert med alla andra i sångklassen! Sjöng en klassisk duett med Fanny. Från Titusoperan. Sjukt spännande. Ett relationsdrama av värsta sorten. Förbjuden kärlek och all sånt!

Nu blir det interpretation, sista lektionen. Mycket speciellt känsla detta också, att märka att schemat blir tomt. Man bockar av prylar, helt enkelt!

Puss å kram, dårå!

söndag 15 maj 2011

Uppe med... katten!

Vaknade imorse av Ceasar! Han ville gosa och när jag kanske inte gosade så mycket (eftersom jag sov) började han bita mig lite varstans! Han slutade direkt när jag började  stryka på honom! Knaskatta!

Sedan vaknade jag igen av att det var lite tungt att andas. Anledningen: Ceasar låg på mitt bröst! Upptäckte då att Elvis låg och sov i min armhåla. Mina mysproppar!! Men när jag vaknade på riktigt var de försvunna! De ville inte komma och gosa fastän jag ropade på dem!

Sötnosar!

Kärlek!

Har en hel del fjärilar i magen inför imorn faktiskt! Ska repa inför min examenskonsert för första gången! Hoppas såå att allt går bra och att jag lyckas berätta för folk hur det låter i mitt huvud så det kan försöka låta likadant utanför, om ni förstår vad jag menar!

Och sista natten utan maken vid min sida också! Såå skönt att han snart är hemma igen! Vid två skulle tydligen färjan gå!

Saknar dej, ffs!!

Sov sött!

Röster!

Om man kollar på vilka bidrag som fick flest röster i de båda semifinalerna vann Sverige!

Sverige 1:a semifinal 2 155p
Danmark 2:a semifinal 2 135p
Grekland 1:a semifinal 1 133p
Azerbaijan 2:a semifinal 1 122p

Så det kan gå!

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2011

Källan är wikipedia så man vet ju aldrig!

Säger bara: Hejja Sverige!!

Vittnar väl om hur bra musik som produceras här! ;)

Kul att min favvo Italien kom tvåa! Lite bittert att det var på Erics bekostnad bara!

Men sjukt fräscht att vi nu är tillbaka och det med besked!

In your face, Rybak!!

Nervös!!

Sheeses! Vad spännande det är! Eller, iaf i första halvan! Sverige ledde i halvtid, det var fint! Nu tippar jag att Sverige vinner ändå, dock inte med Eric Saade utan genom sitt Azerbadjanbidrag! Kul!

Vi ligger trea!

Åå vad jag tycker det vore kul om Sverige kunde placera sig bra!

lördag 14 maj 2011

Icelandic

Snyftarhistoria innan Islands bidrag. Vackert så. Detta är ju Casper Jarnebrinks dubbelgångare! Han som sjunger refrängerna!

Har de stickade slipsar?

Trallvänligt men väldigt menlöst!

Galna wailsjukan!

Jag tror på Sloveniens wailsjuka sångerska med höftkören! Den har någonting!

Azerbadjan är också väldigt speciell...

Tycker till min egen förvåning att det är över lag rätt hög klass på bidragen! Tack för det, semifinalerna!

Forza Italia!

Redan i introt är jag fast!

Är det swingen? Är det språket? Är det rösten? Är det glasflygeln? Är det falsetten (definitivt inte!) Är det trumpetsolot? Är det saxofonen? Är det en bassaxofon? Finns det såna? Den såg större ut än barren men mannen kanske bara var liten?

Jag gillar iaf detta!

Heja Sverige!

Hejjar på Eric Saade! Och shit vad nervös jag var! haha! Precis som när vi satt i bilen i torsdags och lyssnade på semin! Han sjöng ju faktiskt semin mycket bättre än i mello! Idag var väl också ändå rätt bra va?

Sa han att Fernando Fuentes var med på scenen? Han från fame factory?

Irish.

Irländska studsbollar. Kan det vara något? Eller är det penntroll?

Jag blir så förvånad att de är så osynkade! Inte bara för att vara tvillingar utan för att göra ett sånt här nummer och det verkar ju som att det ska vara hyfsat synkat eftersom det blir flanger på alla rörelser.. Hm..

Detta vinner säkert för numret är rätt coolt på skärmen bakom! Låten är rätt trist. Sångröster ska vi väl kanske heller inte diskutera här men det är nog inte meningen heller!

Enbart fantasin

..sätter gränser! Klänningen som ungerskan har på sig måste dock vara något som lämnat skissbordet för tidigt! Minst 1 decimeter för tidigt!

Klämmigt och medryckande discoschlager men överraskande falskt i vissa partier. Hon verkar ju ha koll men det kanske är något i tekniken som drabbar pitchen.

Nu vill vi se Eric!!

Disney

Litauen skickar en Disneyballad! Blandad med Broadway

Som de också teckentolkar! Smart! De har hittat en målgrupp som är förbisedd i såna här sammanhang!

Mer schlager...

A friend in London består av killar med fräsiga frillor!

Just ja, det var ju denna som får en osökt att tänka på "Sing for life, sing for joy, sing for every man and woman.." Vem som nu gjorde den? Andreas Johnson?

p.s: skinnbyxor är något av det mest avtändande jag vet! d.s.

BH

BH har en helt fantastisk man med gitarr-halsband! Körtjejen med tamburin har en väldigt vacker klänning också! De övriga ser lite malplacerade ut men de har ett Rhodes på scen iaf!

Söt låt

Schlagerprinsessa

Här finns ju en annan schlager! Tänk, hon hade en rejäl pipa redan då! Men hur ser hon ut?? Vem glömde torka hennes hår? Vem glömde klä på henne med nån slags sammanhängande tanke?

Har också hört att hon inte vill tala om det. Hon vill kanske förtränga det? Snart kanske hon får distans och kan skratta åt det! ;)

Celine Dion anno 1988!

Doing the omoralisk.

Nu är det ju schlager! Jag sitter och kollar, givetvis!

Finland och Paradis-Oskar  är först ut! Vad skulle Astrid säga?

Fantastiskt! Detta kommer nog få ganska många röster. Det är ju vackert att vilja rädda världen liksom!

Lite mesig sång, skulle vilja skaka om honom och få lite mer kärna!

Ett riktigt askungebröllop?



På FB cirkulerar just nu massor av saker. Bland annat den lustiga bilden där man jämför Kate och William med Askungen och hennes prins samt Fergies döttrar med de dumma styvsystrarna! Jämförelsen är ju jätterolig bara den! Tänk om de bara kollat upp kläderna innan så man hade sluppit photoshoppa och istället kunde fnissa ännu lite mer! Men det är ju vansinnigt kul ändå! Prinsessorna påminner verkligen om styvsytrarna oavsett vilken färg de har på sina kläder!
Bild: google

Måste vara sjukt jobbigt..

I onsdags när jag gick från skolan på östermalm till tåget hamnade jag bakom en tjej, kanske 20 år? Hon hade på sig den kortaste klänningen (eller hade hon bara glömt byxorna?) i världen. Ett tajt fodral som hasade upp hela tiden för hon gick och drog ner den. Förstår inte varför man nu måste klä sig så att man måste gå och fippla med prylarna hela tiden.

Det lustigaste var att hon gick rätt snabbt och höll på att dra men när vi kom till Hötorget hände något! Hon drog ner på tempot istället för klänningen och började svänga sina höfter som värsta farfarsklockependeln! Det var coolt att se förvandlingen! Responsen kom direkt! Försäljarna började ropa efter henne och kasta slängkyssar!

När vi passerat torget och fortsatte Kungsgatan ner mot Drottninggatan ökade hon tempot igen och började dra ner klänningen som nu hasat upp till obehagliga höjder!

Det sista jag såg av henne var hur hon svängde in på Drottninggatan med höfterna svängandes värre än de sökande till Top Model INNAN de lär sig kontrollera sina kroppar. Lägg också till temposäkningen! Fattades bara att hon skulle ta ur tofsen ur håret och börja svänga håret i samma rytmiska figur som resten av kroppen.

Fascinerande och en smula skrämmande att se. Det måste ju vara sjukt jobbigt att vara så jävla utstuderat medveten hela tiden!

Allt detta medan jag älgade till tåget, inte ett dugg angelägen att missa det!

fredag 13 maj 2011

Eyes lips face igen!

Sådär ja! Nu har jag klickat i lite saker från www.eyeslipsface.se ! Tänk så smidigt det kan gå ibland! Det är ju helt sjuuukt billigt också så passa på just nu i helgen när de bjuppar på frakten om man anger BOOM165EU i kassan! Vissa saker kanske inte är världsbäst, men man har liksom råd att testa sig fram när priserna ligger mellan 15 och 35 kronor!

Här är några godbitar jag shoppade:

Mineral lipstick Natural nymph 35.74kr
 
Golden bronzer 35.74 kr
Luscious lipstick Baby Lips 15.32kr
Shimmering facial whip Golden peach 15.32kr
Plumping lip glaze Peach passion 15.32 kr
Super glossy lip shine Pink kiss 15.32 kr

Ja, man kan ju inte direkt säga att det är dyrt! Kan dock säga att det för ovanlighetens skull blev en läpp-beställning denna gång! Brukar annars bli mest ögonfokus!

Testa du också! Kan ju nästan lova att du kommer hitta något som är värt en halv chipspåse! Eller hur det nu var det där nya big mac-indexet...

Gräsänka heela helgen!

Älsklingen har åkt till Tyskland för att rocka arslet av alla tyskar med sin kvartett (kolla in Metallkvartetten här) och jag och skruttarna saknar honom sååå!

Han åkte tidigt imorse och jag låg kvar och sov ett par timmar. Vaknade av att det lät som att någon ropade "mamma" med en väldigt gäll och gnällig röst. Tittade upp och fick klart för mig att det var Ceasar som var väldigt angelägen om att jag skulle vakna! Han hade tagit med en liten tygråtta upp i sängen! Min sötnos!

Har spenderat dagen med att ta reda på tvätt och skriva sångstämmor. Jobbade med en riktigt knepig låt. Vet inte varför egentligen för speciellt svår är den inte. Men men. Är nu taggad igen och ska kasta mig på nästa hit! Hoppas på att få till några snygga stämmor åt mina körtjejer! Tiden går så sjukt snabbt och snart är det dags för konsert!

Måste få till en affisch av något slag också. Det är inte lätt!

Väntar lite på att elf ska klämma fram sin erbjudandekod också! Free shipping står på agendan och jag hoppas kunna beställa lite ikväll! En försenad födelsedagspresent till mig själv! Har spanat på ett läppstift rätt länge och tror det fortfarande finns "in stock"!

Puss och kram så länge!

tisdag 10 maj 2011

Tävling hos Helen!

Det finns en tjej som är helt fantastisk på att sminka och jag vet att jag länkat till hennes blogg tidigare också! Gå in och inspireras! Det gör jag!

Just nu har hon en tävling där man kan vinna en superfin ögonskuggspalett! Den vill jag vinna!

http://hiilen.blogg.se/2011/may/tavling-88-metal-mania.html#comment

Näe, men allvarligt! Kolla in hiilen.blogg.se för tips och inspiration!

söndag 8 maj 2011

Födelsedagsskrutt modellar!

Katterna verkar gilla sitt klösträd och ligger ofta i varsin hängmatta!









Födelsedagsmiddagen består i år av tonfisk!


lördag 7 maj 2011

Märkligt.

Fyller 28 och får ett brev från AMF pension där de berättar för mig att jag får min sista utbetalning från dem i maj 2011.

Tack.

Grattis till oss!!



Vi fyller år idag!! 30 sammanlagt!

fredag 6 maj 2011

Du går aldrig ensam!

Idag "firar" jag sista dagen som 27åring! Imorn fyller jag 28! 28!!! Det är ju asgammalt! När man var 28 skulle man ju ha hus, jobb, (körkort), syjuntor och en massa annat vuxet! Man skulle ju vara vuxen! På riktigt!

Känner mig inte alls speciellt vuxen faktiskt. Känner mig inte speciellt mer vuxen än för fem-sex år sedan. Kanske vuxnare än för 10 år sen, men vaddå, lite naturlig utveckling måste ju ske!

Olle är på jobbet och efter det skulle han till Sthlm för socialiserande med sin gamla klass. Kul! Hoppas de får trevligt! =)

Själv har jag lagt en påse räkor i kylen på tining och tänkte ta mig upp till hemköp och shoppa tillbehör senare. Jag och mina grabbar får nog en mysstund! Det är ju faktiskt så, man är aldrig ensam när man har djur! Man går och pratar med dem och ofta svarar de. Ropar man på dem kommer de springande, allra mest Elvis! Han verkar lite "mammig" just nu. Följer mig vart jag går.

Kanske har han också lite åldersångest? Vi delar ju faktiskt födelsedag vi två! Imorn fyller han 2 år! Eller är det 14?

torsdag 5 maj 2011

När?

Näe, nu har jag fått nog!

När ska maj börja kännas som en normal månad igen? När ska mars-april sluta kännas som en uppförsbacke mot helvetet?

När ska det sluta kännas skit?

Det har gått fem år och inte fan går det lättare.

Eller jo, kanske lite, men inte mycket.

Saknar min paps.

onsdag 4 maj 2011

Examenskonsert!

Nu har jag fixat två event till mina konserter! Finns man inte på facebook så finns man inte! ;)

Stockholm:
http://www.facebook.com/event.php?eid=117515894996950

Uppsala:
http://www.facebook.com/event.php?eid=117389681675536

Det är spännande men sjuukt läskigt! Kommer framföra en hel del eget material, uruppföranden alltså!

Jag skulle bli jätteglad om just DU kom! 

Snabbt, stabilt och helt OK!

tisdag 3 maj 2011

Lilla Ceasar

Uj uj vilken hjärtsnörp jag fick!

Var i köket och pysslade med något när jag hör en konstig duns ifrån vardagsrummet. När jag lämnade det rummet två minuter innan hade katterna legat och snarkat i varsin hängmatta men nu möttes jag av en haltande Ceasar! =( Han linkade på högerframben (samma ben som han råkade i olycka med den där gången som matte aldrig kommer glömma och drömmer mardrömmar om!). Jag fick dock lyfta upp honom och känna lite försiktigt utan att han morrade eller bet mig. Visst, han är inget fan av att bli buren när han inte vill själv så jag var tvungen att sätta ner honom igen så han inte skulle hoppa ner själv och göra sig mer illa!

Han linkade en stund (gjorde matte orolig) men när han mutats med ett par kattgodisar blev det bra igen. Märkligt! En dramaqueen??

Nu går man runt och tittar på honom hela tiden och han visar inga tecken på någon discomfort. Han har sprungit runt och jagat råttor (och Elvis). Nu har han åter lagt sig i hängmattan så den verkar inte läskig iaf!

Mitt lilla hjärta!

måndag 2 maj 2011

Sköna Maj!

Oj oj vad jag har tittat på bröllopstv! BBC entertainment (har Prime bytt namn??) sänder hela tiden W&K blandat med dokumentärer om andra kungliga bröllop. I'm a sucker for it!


Kolla in klänningen! Visst är den fantastisk!

Hon var en riktigt vacker brud och han var tråkig. Men tyvärr har karlarna kanske inte lika stora valmöjligheter när det kommer till bröllopsutstyrslar!

Hela helgen har gått utan ett enda inlägg från min sida! Lite bloggkoma tror jag! Eller är det pollen man borde skylla på? Nyser konstant och näsan droppar värre än kökskranen! Äter starka piller, men pollen räds inte pillren.. =(

Vi firade en jättemysig valborgsmässoafton! E, A och barnen var här och vi grillade och hade mysigt! Tjejerna lekte med katterna som tyvärr var rätt slöa (katterna alltså!).

När det blev kväll bestämde vi oss för att ta en promenad för att försöka leta upp nån majkasa. Har inte sett nån på flera år och har längtat efter en i alla dessa Uppsalaår.

Vi var väl lite sena dock för den hade nästan brunnit ut. Det sprang runt en massa ungdomar med ölburkar... Nostalgi.

Såg varken champagnegalopp, sill, mösspåtagning eller OD men glad är jag ändå. Om inte gladare?

Det blev en lite pepp dag idag. Hade sånglektion med bästa Kerstin och det var grymt kul! Hon säger så många bra saker! Och det är så kul!! Om jag fick önska så skulle jag önska mig att få bli en lika bra pedagog som hon är!

pepp!!

Nu är det maj och det är åtta dagar kvar i skolan!!