Sångerska och sångpedagog

onsdag 31 december 2008

Gott nytt år alla fina!

Så, snart är det dags för ännu ett tolvslag som övergår i ett nytt år! Ska fira med min fina O och finaste E och K med deras respektive loverboys! Ska bli såååå roligt! Tänk att få fira in det nya året med människor man tycker så himla mycket om!

Sitter här nu bara en snabbis medan lösögonfransarna fastnar! Är det fest så är det fest! =)

En vacker dag alldeles snart kommer nog min årskrönika! Och en sammanställning av mina förväntningar på det nya året kommer jag förhoppningsvis också skriva! Det är kanske ingen som läser, men det är ändå roligt att skriva ner för sin egen skull!

Nu ska jag på med lite rosa ögonskugga!

Lindex Shop Online - Tröja
ett reafynd som jag ska ha ikväll! Min svarta spetsklänning får hänga med ikväll också! Är lite orolig för om jag kommer frysa, men då får jag väl hoppas på lite kramar dårå! =)

Ha en fin kväll ikväll nu, ungdomar! Drick lagom med sprit och akta er för fyrverkerierna!!

Puss

tisdag 30 december 2008

Vår lilla bebis!!

Här är vår lilla kommande bebis! (Ja, jag vet att han är en kattunge, men kanske är han lite av ett människobebissubstitut??) Hans vackra namn är Alsikes Ceasar och är suuupersöt! =)

Om allt går som det ska och vi inte blir dåliga kommer han flytta in till oss i februari!

Jag är såååå glad!!


Politisk vädjan!

Snälla, berätta inte för mej om du röstar blått och anser dej vara en vän till mig. Jag skulle kunna bli allvarligt ledsen i ögat.. Låt mej isf leva i ovisshet!

Berätta heller inte för mej om du röstar blått och samtidigt ser dej själv som människovän. Jag skulle allvarligt inte kunna hålla mej för skratt!

Har ju glömt att berätta!!

Vi funderar på att utöka familjen! Har lite hastigt och lustigt varit iväg och tittat på kattungar av sibirisk ras. De sägs ju vara bra för såna som vi, allergiker, som kliar, nyser, gråter och blir astmatiska så fort man gosar med det underbara djuret!

Vi har fått lite päls i en påse som vi nu rullat ihop och stoppat upp i näsan! =) Vi ser inte kloka ut, men det är väl det bästa vi kan göra för att ordentligt testa om vi tål dem eller ej. Vi ska även sova med ett örngott som vi stoppade i kattungarnas sovplats i söndags då vi var där och hälsade på. Hoppas att vi inte vaknar imorn och mår dåligt.. Vill såå gärna att detta ska gå bra så att vi kan få adoptera (läs=köpa en kattunge för 8000) och mysa med!

Katter är det bästa som finns och jag älskar dem! Ingen hundmänniska alls utan all min kärlek går till katterna!

Lägger upp lite bilder som vi tog när vi gosade i söndags. Katterna kommer från en supertrevlig uppfödare, Alsikes Sibiriska Katter , och vi ser fram emot "doing business" med dem i framtiden! =)





måndag 29 december 2008

Julkalender 2009!

http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.1417165/de-gor-nasta-julkalender

Kan inte låta bli att le lite för mej själv! =)

fredag 26 december 2008

Latmask!!

Sitter på mitt feta arsle! Har gjort så sen vi kom hem från shoppingen, typ. Har en jobbig huvudvärk och orkar inte göra någonting mer ansträngande än att surfa runt. De andra målar, skruvar, dammsuger etc, men jag orkar inte göra något alls! Hoppas jag inte är extremhatad nu.. Målade ju faktiskt igår!

Nu är jag såå trött!

Cat fight!

Jag kommenteras! =) Se här!

Dock säger det ju mer om han som skrivit inlägget än om mej! Inte för att jag tycker att jag måste försvara mej, tyckte ju mest att det var lite olikt charliene att skriv att hon ville ha snopp så där mitt på blanka dan!

Mellandagsrea!

Oj oj vad mycket folk det var i Helsingborg idag! Ändå var vi inte inne i centrum utan snarare i deras version av Gränby centrum! Köpte lite prylar och prutade lite! Alltid bra!

Nu är jag mest trött och imorn drar vi norrut! Gillar att åka bil, hoppas dock att det inte är så många mer än oss på vägarna.. Vilket känns som en dålig förhoppning! En förhoppning som garanterat INTE kommer slå in! =)

Nu skulle jag vilja somna, men det lär ju inte ske!

Puss!

torsdag 25 december 2008

Ollon!

Saker som är svåra att säga när man har en iskall jordgubbe doppad i chokladmousse i munnen:

NEGEROLLON.

-------------------------------------------------------------------------------------

Nu har julafton passerat. Har haft en väldigt lugn och skön julhelg. Visst, en dag kvar å den tänkte jag försöka få min kära sambo att spendera mellandagsreashoppandes, men utöver det har det varit lugnt och skönt! Fina klappar å sånt! God mat, lax that is! En hel del vin, men det gör ingenting! Kanske skulle man ta sej en vuxenoboy också..

tisdag 23 december 2008

Kändistätt i Båstad!

Eller inte då! Inte än iaf!

Men vi är här nu iaf, men inte grannen! Får se om Agge firar jul här! Det vore ju coolt! Men hon är säkert i nån skidort med barnbarnen! =) Jojje B var hemma iaf, så det kan jag ta med i min blogg!

nej, det blev inte så mycket celebspotting idag! Mest en massa bilåkning och städning! Med en dammsugare som lägger av efter en kvadratmeter och en skurhink utan skurmoppsurvridare! Blev renare iaf och det var väl ändå det som kanske var meningen!

Det är jättefint här nu! Kaklat i kök, nytt badrum! Nytt och fräscht överallt! Bara lite kvar att göra invändigt. Och så en spis dårå, men vi har köpt två kokplattor på rusta så nu kan man koka potatis till julsillen iaf! =)

Skitdåligt mobilt bredband också, men det kanske är bättre på övervåningen, får undersöka det sen!

Måste göra nytta: ta reda på om kosta boda-outleten i höganäs är öppen imorn och sätta upp en ljusslinga i trädet!

Puss å kram på dej som läser detta! om det nu är nån..

Luvv yah!!

söndag 21 december 2008

Alla julklappar inköpta!

Gjorde sista shoppingen innan jul idag! I Nyköping. Otroligt tomt i affärerna vilket var grymt skönt! Är alldeles för trött för att orka brötas med folk i trånga utrymmen! Helt sjukt vad trött jag är! Kanske är det hösten som kommer efter?

Hade gig igår. Har väl aldrig sjungit O helga natt så dåligt som jag gjorde då. Inte så kul alls. Men men.. Vi får väl se om recensionskillen märkte något. Eller så ska jag inte kolla det alls. :P

Imorn bär det av söderut. Ingen snö alls och det känns faktiskt lite tomt. Kanske finns det lite snö i Skåne? Knappast troligt! Blir mysigt med en soft helg iaf! Vi och Os bror S och hans fru M. Lugnt och skönt! Men julgran har vi planerat att fixa iaf! =)

Vi planerar också att bli med katt! Vi vill utöka familjen och tänkte att det skulle vara ett bra sätt! Vi är ju båda allergiker så det är lite jobbigt, men har hittat en kull med sibiriska kattungar som snart söker hem så vi har bokat in en dejt med dem för att gosa lite och se om de ger något utslag! Hoppas inte!!

Men är det bara jag som tycker att åtta papp är rätt mycket för ett djur? :S kanske måste vänja mej vid tanken bara.. Vi har ju inga planer på att ställa ut, men man kanske kan använda till avel iaf, om det är nån som vill det!

Jag vill spela och sjunga, NU!

Puss

onsdag 17 december 2008

Diadem!

Ibland kommer jag på mej själv att fundera varför taklampan inte tänds när jag:
*släpper väskan på golvet
*vrider på vattenkranen
*låser en dörr
*eller något annat märkligt. är man disträ då?

Har just kommit hem från ett gig! Gick bra och kändes grymt bra också! Inne i ett flow tror jag! Jävla skit med juluppehåll! :(

Imorn ska jag till farbror (tant!) doktorn. Ska bli spännande! Jobbigt att man skjuter upp vissa saker. De får så orimligt stora proportioner att det är löjligt!

Jag har fått jullov nu! Det är också löjligt! Väldigt välbehövligt, men det känns så konstigt att man redan gått en sjättedel av hela utbildningen!! Å helt underbart, that is! Har kommit sååå rätt! Mitt nyårslöfte ska bli att bli en god student också! Ska göra mina läxor och fatta att jag gör dem för MIN skull! För att JAG ska bli en bra pedagog! =)

Köpte ett nytt diadem idag! Ett lila! Det andra kliade så mycket bakom öronen att jag höll på att bli tokig! :P

Puss!

lördag 6 december 2008

Postgignöjd med chokladpudding!

Hemkommen igen! Giget gick förvånansvärt bra trots att majoriteten var låtar jag aldrig sjungit förr! Är så fett nöjd med att jag lyckades mörka dem så bra! Härligt med en genre man får improvisera sej genom!

Visst är det väl bättre om man kan låtarna i grunden, men jag hade inte riktigt tid med det ikväll! =)

Nu ska jag se om chokladpuddingen jag gjorde i ordning för fyra timmar sedan är klar! Var ju så sjuuukt chokladsugen då! =)

fredag 5 december 2008

Gig!

Och inte blev det nån lugn hemmakväll! :P Jag blev akutinringd till radiobandet! Frida låg tydligen och var sjuk! Ja, jag hade ju inget bättre för mej! :P

Sjunga är alltid kul å om man får pengar också så är det extra kul! :P

sjungande the Gräsänkling-blues..

Alldeles ensam sitter jag denna fredagkväll.. Kunde har följt med O till Nyköping, men jag kände att jag ville vara hemma. Och visst är det rätt skönt med en helg med ytterst få planer! Speciellt efter de senaste månadernas attra-hysteri! :P

Men det har varit roligt också! Showen är över och jag saknar den! Imorn ska vi samlas ett gäng och titta på film från den. Blir trevligt.

Jag har äntligen vågat ta tag i mitt eget musicerande! Tokinspirerad av Anna och hennes underbara låtar har jag vågat fråga lite musiker! Hoppas vi kan köra igång snart också och att de vill bidra lite i den musikaliska grytan!

Om jag blir president ska jag förbjuda rökning! Det är skitäckligt när folk måste skynda sig att tända en cigg på tågperrongerna så att alla som tvingas glida med i strömmen blir nerlusade av äcklig rök!! Illa! Jävla äckliga människor!! Rök ihjäl er hemma på era rum istället!!