Sångerska och sångpedagog

fredag 29 februari 2008

Desperate

Tillbaka till verkligheten igen!

En bilsatan som vägrar gå igenom besiktningen, OK: jag ska bitcha som fan asså!

En hel hööög med tvätt som ska tvättas! Det blir en mycket skönare känsla när man går ner till tvättstugan i höga pumps! Det känns lite Wisteria Lane över det hela..

Känner mig alldeles kokko.. Undrar om det verkligen är en förkylning eller om det "bara är pollen.. Fast det tror jag inte heller. Snarare allt på en gång!

Fy fan vad jag gnäller!

Svensk tenn

Sååå fucking jävla underbart!! Längesen jag hade så roligt!! Fan vad jag skrattade å god damnit vad bra de är!! Varför varför varför gör de inte mera?? Skulle sååå gärna se det igen! Men den spelas visst bara en gång till och jag kan inte gå imorn!

Vilka karaktärer! Helsjuka saker! Helt underbara, pricksäkra tolkningar av människor! Älskar det!

Var ärligt talat lite orolig! Skulle det leva upp till mina skyhöga förväntningar? Och jodå! Det gjorde det! Minst sagt!!! Jag tyckte också att det var helt ok att de bara var tre av sju på scenen! De var såååå grymt bra!!

Fattar inte hur man kan vara så begåvad!!

De förgyllde min värld!

Och allting var så himla enkelt scenograferat men ändå så himla snyggt! Snabba, tvära byten, enkelt motljus för att skapa ytor och möjligheter.. Helt enkelt perfekt!!

torsdag 28 februari 2008

mas que nada.

Bajs..

chiefen ligger sjuk å kan inte fixa papper. skolan svarar inte på om det är ok att skicka noterna sen. har aldrig suttit i telefonkö så himla länge! typ.. har hår över hela lägenheten efter min spontanklippning och olles igår. måste dammsuga. och skölja ur färgen som sitter i nu! frukost blir på tåget 17.09. det bara är så!

what the world..

Ett personligt brev där jag kortfattat beskriver min musikaliska bakgrund och varför jag söker denna utbildning...

Ja, herregud! Where do I begin.. Vad mycket skitsnack det blir..

telefonkö, suck..

Fixar en massa idag!

Sitter i telefonkö, fkassan! Från plats 51 till 44 på nolltid.. sweet!

Ska ringa smi också och kolla om man kan skicka in (38!) noterna senare! när jag bestämt mig för vilken tonart som går minst sämst på den klassiska!! Helt galet vad illa det låter! Jag kan ju inte direkt sjunga nu heller eftersom min hals gör ont!
(32!) Jazzlåtarna kan jag ju iofs. Men det klassiska!! Suck.. Hatar detta!! Verkligen! (27!!!) det går snabbt ibland tror jag...

måste jaga sångpedagog också! Kan man bjuda en tusenlapp och så ska den se till att jag fixar forellen?? det vore sweet! (13!!). Shit, nu närmar det sig!!

ikväll blir det varanteatern!! Ska bli sååå roligt! Verkligen!

Borde ut och gå också. Det är ju äntligen fint väder (10!)..

onsdag 27 februari 2008

Findus

Tog en tupplur men blir så himla konstig av det!

Har förberett inför jobbet nu och ska åka alldeles snart (gratis med ULkortet, hehe).

Men jag fixar inte att göra många knop på dagarna.. Det kanske är OK?

Men flåt, O, jag känner mig dum som inte gör mer hemma när jag är hemma, men det kommer! Å satte ju faktiskt lökarna idag.. :S Om det nu kan vara till nån tröst!

Nu blir det åka!

tell me what you mean..

Tror knappt att det är sant. Har känt det i kroppen ett par dar nu och så pang! Vaknar med ont i halsen. Såå jävla jobbigt!! Visst, jag har umgåtts med en hel del förkylda människor, men hallå??!! Varför jag??!!

Har på tok för mycket jag borde pyssla med istället för att vara sjuk!

Har till exempel långt gående planer på att plantera lökarna på ballen! Om jag nu hittar alla krukor...

Och fixa ansökningspapprena... Mycket nu.

tisdag 26 februari 2008

headset

Hur i hela friden är det tänkt att jag ska klara av att sjunga klassiskt!!?? Detta får mig att tvivla på all min förmåga och bara vilja dra något gammalt över mig!! Sjunga seriöst kan jag ju tydligen inte så då blir väl alternativet att göra humor av det hela. För då kanske de tror att de skrattar åt mitt uppträdande och inte åt hur dålig jag är! De kanske kan lura sig själva! Måste ringa en sångpedagog! Verkligen.. Kanske ska göra det idag redan!! Får se hur stor risken/chansen är att man får till nåt!

Lyssnar på Monica och Karin och kan inte bestämma mig för vilken version jag ska ta.. Karins är ju roligare, men Monicas är väl iofs mer känd.. Shit! Jag blir tokig!! Har hittat noter till två tonarter iaf! Får väl se vilken det blir.. och dessa ska skickas in alltså!! :S

ÅNGEST!! det är ju detta jag vill göra, men jag är väl inte bra nog... =(

måndag 25 februari 2008

I stilla sommarkvällen..



Hemma igen efter ännu en blixtvisit till Norrland. Det var najs men jag är såå trött! Lillbebisen var så söt att jag för ett par minuter började fundera på om man ändå inte skulle... Fast, Nej. Jag kom på bättre tankar rätt snart. Men jag undrar när jag höll i en så liten plutt senast. Om jag ens har gjort det nånsin! Underbart söt var hon iaf och luktade så gott och speciellt. Var helt fascinerad av det lilla pyret.

Och det är alltid så himla mysigt att träffa H och E! Så fina människor!

Blev en intensiv lördag med shopping och fika med mams! Mysigt det med!

Nu är jag tillbaka i verkligeheten igen och nu är det uppstyrning som gäller i veckan! Ansökningar ska iväg, men noter måste hittas!! Shit alltså.. Vet att jag sett Die Forelle i nån låda, men vilken??!!!

Ja ja. Det blir imorn det!

lördag 23 februari 2008

Norrland

Där är jag nu. Hemma i norr. Sååå trött, somnar nästan skrivandes. Hade en lååång vaknatt i jakten på tågbiljett å inte sjutton blev det billigt!! Var ju ändå tvingad att köpa en sistaminuten! Satt alltså uppe till halv tre i onödan! Nu är jag här iaf och lyckades typ liiite sova på tåget!

Jambobesöket klarades av galant! Dock var jag lite väl hungrig så det blev inte så mycket med andakt!

Köpte nya proppar också! Tvingade mej att vara social och trevlig mot den äcklige mannen å minsann, han gav mej 45 kronors rabatt! Herregud.. Snuskgubbe som vill vara med unga tjejer!! Bläää!!

Nu ska jag gå till H och bebisen!

Saknar dej, O!

fredag 22 februari 2008

Sry

Flåt U-lands. Jag låter visst lite neggo, det är iaf mysigt och bra ljudnivå hos er! Då ikväll, menar jag! Roligare mat förra fredagen! ;)

The drinks and the laughs are on me.

Just kommit hem från en krogsväng. Skulle bara käka lite men det blev lite drinkar också! Helt ok! Det är ju så barnsligt billigt på nation!!

Servicen var blandad här med. Min mat var kall medan Os var varm.. Det var märkligt! Tjejernas burgare var rå i mitten. Pinsamt, Uplands! Men men.. Goda drinkar på jazzbaren (som inte var så mycket till jazzbar, men man hörde iaf nån slags baswalking i bakgrunden) även om vi i sällskapet fick betala lite olika för precis samma saker!

Jag känner mig lite schizo, men det är helt ok. Ena minuten glad, andra nära gråt. Det kanske inte gör så mycket eller är så konstigt just nu.

Imorn åker jag hem. Sitter å bevakar tågbiljetter, som tyvärr rusat upp lite i pris! :( Vi får väl se! Håll tummarna!!! Har pratat med H och vi ska ses på kvällningen.

Jag och mams ska gå lite på stan och fika på jambo!! Kan ingen ge mig deras recept på tonfiskröra??? Jag skulle bli sååå lycklig!!!

hallaballapaloosa

Världen delar ut käftsmällar till höger och vänster nu, men jag varnar er! Jag kommer att brisera vid första bästa tillfället! Så passa dej!!

Perspektiv

http://www.expressen.se/sport/1.1058225/inomhussaongen-ar-over-for-kluft

Man kan inte låta bli att reflektera.. Helst över sista kommentaren "det är tragiskt..".. MM.. tragik har många ansikten. Svält, död, muskelbristning.. ja visst är det så... Kan inte låta bli att skaka på huvet.

Alla rör vi oss i olika världar där var och en gör sina egna val och prioriteringar.


Visst tycker jag att det är tråkigt med "all of the above" och jag vet att jag själv svor och skrek åt en cykel alldeles nyss. Det ger bara en extra krydda till min skalle.

Vem vill köpa min cykel??

Skitcykel!!

Satt på tentan och tokstressade. Eller iaf lite. Ville sätta en deadline för mig själv och då funkar det ju bra med att jag måste lämna in stippepapprena före 14 tänkte jag. Då får jag skriva tills dess.. Sure thing! (Tentan var apsvår, men undrar hur det gått om jag pluggat..)

Hinner bara fram till iluutfarten och ska cykla ner på vägen så tjong!! Åker kedjehelvetet av igen!!! Å på den får jag inte heller! Men jag blir tokoljig överallt!!! Jävla skitsak!! Så jag fick gå hem igen å strunta i det. Bajs.


Den är jävligt billig just nu så passa på!

Everything changes!

Jag ville verkligen blogga minst en gång om dagen, och det kan man ju faktiskt säga att jag har lyckats med! =)

Läser lite anteckningar, ja jag gör faktiskt det! Tänkte äta lite lunch här hemma och sedan dra iväg. Kan ju sitta en stund iaf. Orkar knaprast sitta länge! Klockan två senast måste jag lämna in stipendieansökningarna också, så då vore det ju najs att vara färdig!

Skorna blir nog mina. Jag har ju inga lila! Det är ju ett faktum. Hoppas bara att de finns kvar.. Annars var det väl ett tecken iofs!

Ska nog ut och ta en promenad nu. Det ser lockande ut så varför inte??

torsdag 21 februari 2008

Tarzan and Jane were swingin' on a wine

Sitter nu. Har inte tagit i böckerna en enda gång idag. Får frågor och tips via nätet om saker, men de bara glider av mig. Är det verkligen värt att gå imorn? Har jag nån chans öht? Har inte memorerat ett dugg. Det känns så långt borta bara.

Känner mej öht väldigt distanserad. Har jag flyttat in i en bubbla redan nu? I helgen åker jag hemöver iaf. Ska klappa på bebisen och fixa lite saker.. Sätta lökar kanske? Men det kanske är för sent nu.. Borde sätta något fint på paps grav iaf. Och det känns märkligt. Längesen jag var där nu..

Var på stan med E idag. Det var så mysigt. Fika och fönstershoppa. Såg ett par sååå snygga lila skor som jag gärna hade shoppat men jag hejdade mig! Bra va? Vet inte om det är ok att köpa så mycket skor, det har nästan gått till överdrift, men jag tycker att det är ok om det är på rea! haha Får se om jag går tillbaka och köper dem. De var ju till och med rätt sköna på en gång! Det är inte speciellt ofta det sker!

Nu ska jag faktiskt sova. Hoppas jag vet hur jag ska göra med tentan imorn när jag vaknar. Den är ju inte förrän 12 så det känns ju skönt det iaf!

Puss på DEJ!

Månförmörkelsen!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1884818.ab

Vi hade ställt klockan och skulle upp, men när vi vaknade hörde vi på radion att det var dimmigt och inte gick att se, så vi sket i det och somnade om!! Får vänta till augusti istället då!

Har sovit hela förmiddan. Som en stock! Och har ont i hela kroppen men dt är najs! Funderar på frukost nu..

Vägrar öppna skolböckerna också. Tänker inte alls! Kanske läsa igen om anteckningarna på frågorna, men that's it!

jävla bajssystem!

trodde det skulle funka.. men dt gick inte så! tekniken suuuuuuger!

onsdag 20 februari 2008

Vårtecken



Titta vad som låg intill husväggen när jag kom hem idag! En stackars nässelfjäril som kommit fram liite för tidigt! Det ställer verkligen till det för de små liven. Det här med klimatförändringar alltså. Det är ju fortfarande kallt ute. Mitt framdäck hade fryst fast vid cykelstället på skolan idag!

Vad där ändå och gick igenom lite instuderingsfrågor till tentan.. Vet inte om jag ska skriva den.. Får väl se hur jag känner mig på fredag. Tänker inte öppna böckerna igen dock. Har ingen ork till det..

Nu vill jag bara vara. Och få tag på O.

kalinka

Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Ska jag gå till skolan och plugga inför tentan? Ska jag skita i allt? Är jag sjkskr nu? Eller sen, när blanketten kommer? Hur funkar detta? Ska jag testa och skriva tentan? What to do?? Vad gör man?

Har klätt mig och så så jag kan fortfarande ta mig ur detta.. Men...? Vad göra?

She'll pack her bags and she'll leave

Nu är det gjort. Enkla knapptryckningar och sen är det klart. Tar ett break från omvärlden nu. Ska bara göra sånt jag fixar, orkar. Eller egentligen: bara vara. Bli frisk inombords.

Vad ska man göra nu då? Det här tar musten ur(av?) mej..

Något nytt börjar nu, jag själv! Det är rätt skrämmande. Men häftigt också på samma gång!

tisdag 19 februari 2008

Ett hårt liv.




Har varit en händelserik dag.. Vet inte om jag vill uppleva den igen, samtidigt som den nog gjort väldigt mycket nytta!

Var och tränade! Kanske jag skrev iofs.. Sjukt jobbigt, men ack så skönt! Ett vanligt SB-pass imorn istället kanske passar bättre. Eller; jag VET att det passar bättre!

Repade med J och bigband. Det ena mer givande än det andra, men båda bra. Men lättare att få ut något av det lilla.. Eller nu babblar jag mest.

Shoppade present till lilla E också. Tyckte den var såå fin! Vet att hon lär ha hur mycket kläder som helst, men denna var iaf fräsig! :P

Jag älskar att shoppa bebiskläder, men jag ska ju inte ha barn själv så man får ta alla tillfällen som bjuds till babyshopping!

Nu ska jag sätta mig med O och försöka komma på vad jag ska göra.

JAAAA!

Ibland går det fort! Fick mailet imorse. Nej se det skulle inte gå, sa delkursledaren!! Jag försökte ringa syon, i vild panik, men det gick inte att komma fram. Det var bara att kasta på sej kläderna och älga iväg till skolan.. Var lite rädd för vem jag skulle träffa, men det gick bra!! Hon har ju varit helt ok mot mig, det är mest när jag lyssnar på henne när hon pratar med andra som jag blir förskräckt!

Jag har nu bytt kurs. De körde över kursledaren, sa de! Helt ok, tycker jag!! Vecka 14 börjar Min nya kurs! Ska bli såå skönt att känna att jag läser något som har någon mening för mig! Att hoppa på första halvan av näst sista delkursen på programmet.. Ja det känns lite läskigt!!

Det jobbiga är, som jag upptäckte nu, att sökningarna till SMI är samma vecka... :S Hoppas på ett bra schema då som jag kan ta igen osv. Dumt att missa massvis..

Jag ska fira med ett medelpass!! Shit, vet inte om jag pallar det.. Men men.. Man kan ju softa annars! Men jag vill satsa järnet!!

måndag 18 februari 2008

flåt

jag ska sluta snacka så mycket skit. Lovar, verkligen! Men det bara är så skönt att få ut alla aggressioner ibland!

Har nyss tränat så här sitter jag med träningsvärk i magen! Det njuter jag av! Blir så glad när jag märker att det känns! Ska uppgradera mitt jympakort till ett allkort också så jag kan testa lite maskiner! Vore ju sweet. Undrar om det finns såna här crosstrainers också...

Nu kikar vi på om det blir nån mysgrej i påsk. Vore ju så fint. Men med båt. Vågar inte riktigt flyga.. Ännu..

Sen blir det mys med en subwaymacka som jag skaffade på hemvägen!

slibovitza

Jag har sagt det för och jag säger det igen: ILU aint the place to be!

Det går så långsamt och inte finns det någon tendens till att vilja hjälpa inte!! Träffade syon idag. Med våld tog jag mig in på hennes rum, typ! Trots att hon inte hade drop-in, ve och fasa! Hon hade inte fått tag på den kursansvariga! Nehepp. Har hon försökt?? Jag blir tokig på dem!!!

Jag har så ont i magen av ovissheten. Vill inte gå kvar och får panik för varje vecka som går. varje vecka= en vecka mindre till smi från csn..

Ångest!!

Hemma och äter nu! Visste väl att det fanns flera fördelar med att bo nära skolan! Nu äter jag ju faktiskt lunch och hann till o med äta lite frukost imorse!!

söndag 17 februari 2008

heaven

Helgen är över. Snart iaf!

Har försökt plugga hela dan med skitresultat!´Inte motiverad, slösurf är roligare.

Men en himla massa skola imorn. Tre lektioner, herregud! Längesen man hade så mycket på samma dag!

Gymmet på kvällen, längtar så! (kallar det gym fast det är gympa..) =P

Känns som att det är en massa saker jag måste fixa innan helgen och ev hemresa. Måste söka stipendier, måste leta noter osv.. Och såklart plugga till fredagstentan.. Men det är ju mindre givande. Eller vad man nu ska säga. Mindre givande ur personlig synvinkel då jag mest spyr på detta..

Men men.. there's a time and a place..

lördag 16 februari 2008

Undrar om Carola dissar efterfesten..

Tittade på schlagern. Förvånansvärt vilka skitlåtar som är med.. Rena musikaliska bottennapp. Tänk vad usla alla andra tusen bidrag måste ha varit om dessa är de bästa.. Eller är det som på Idol, att alla bästa plus alla sämsta går vidare till Tv. Bara för att man ska ha något att garva åt!?

Dålig smak, Björkman och co. Carola suger. Så är det bara. Stackars Andreas som trodde att hon var hans biljett till en seger. Säger bara: Sorry, du hade säkert fixat det själv, men nu... Nej! =( Men hon är ju sådär härligt pippigul att man inte kan låta bli att småle. Om bara hennes röst satt i någon annans hals.. Så mycket bättre det varit. Tycker dock fortfarande att deras röster inte passar så bra ihop. En nära, intim, personlig röst (Andreas) och så skrik-wailande Carola.

Sorry sir, no can do!

Var på barnkalas idag. Vi gav E ett rosa strykjärn! Supersnyggt med glitter och allt tyckte jag. Presenter som låter och har knappar går alltid hem! Men O gjorde mig lite förvånad när han i BR-butiken sa något om att den var rosa.. (eller vad det var, har nog förträngt det darling!;) ) E tyckte om den iaf! =P

Nu har vi ätit så himla mycket mat att jag skulle vilja kräkas en hel del. Räkor, sallad, bröd, shit, godis, you name it! Å inte en endaste liten gnutta plugg har det blivit! Klarar inte av skolan just nu. Tyvärr..

Nu har vi tvätt i maskinen. Så än blir det inget sova!

Jazz.

Hemkommen. Sååå trött och sååå ont i fötterna, men roligt var det! Måste verkligen gå på fler jazzer. Har bara varit upp en liten stund, men nu var det premiär för en helkväll!

Imorn blev det barnkalas, helt aporopå. Tack jesus för gränby centrum! där kan man handla presenter, anytime!

Måste också plugga till litteraturseminariet. Samt försöka få upp motivationen så att jag vill plugga å sånt till tentan.. Men det vill jag ju inte! Kursen suger elefantpung och jag vill inte vara med om det!

D (eller H!) lovade att bistå med juridisk rådgivning i veckan. Det är fint. Så fint. Ska prata med Å för att fräscha upp minnet av vad det egentligen är som vi vill reda ut.. Så många frågor, så få svar..

Nu: Sova. Täbylunch imorn!

fredag 15 februari 2008

cluberbjudande?

Märklig dag idag.. Inget mail från syon så långt ögat kan nå.. Jag vill verkligen veta. Har ring och mailat så jag hoppas de svarar ändå snart.. Fast klockan är efter tre.. De har säkert gått hem redan.. =(

Var till en läkare idag. Helt jävla sjuk i huvet var han! Fattar inte hur vissa människor får arbeta med andra människor! Det behövs ju inte så mycket för att jag ska trilla ner i hålet som jag håller på å ålar mej upp ur.. Eller iaf kommit så långt att jag lokaliserat åt vilket håll upp är.. Helt puckad och ointresserad var han.. Betalade dyra pengar för tio minuters bajs. Är det värt det??

Men vi har varit duktiga idag, E! Gjort en massa dryyygt! Och snart så!

Ikväll blir det jazz. Det är fint!

Fick prospekt från SMI idag. Det vore ju sååå bra för mig.. :S

Mytomani.

Såg en film just. Köpte en billig dvd på coop. billigare än att hyra. Den var riktigt bra, men rätt creepy! Shattered glass. Handlade om en kille som ljög och manipulerade.

Kändes som att man såg ganska många likheter med vad S gjorde på Wik. Ångrar så att jag inte bloggade då. Eller skrev dagbok. Det var så obehagligt, men säkert intressant att läsa så här när man fått distans till det hela. Men det var märkligt. Tur för skolan också för de kan knappast vara stolta över sättet de hanterade det på!

Undrar om det blir sova nu? Händer mycket imorn.

Redovisning av diagnosmaterial, jo tjena! Ta mej bort från detta, nu!!!

Fast nu förstod jag inte riktigt om jag skulle stoppa in nån text.. Eller om jag skulle printa bara.. :S

torsdag 14 februari 2008

Fina.

Vad fint han har gjort för mig!

Det är sweet. Då blir jag glad!

Imorn smäller det! Får förhoppningsvis ett positivt mail från syon och sedan reda på nåt bra av farbror d och sedan en riktigt skön kväll på norrlands. Det vore toppen!

Nu blev det lite akutplugg inför redovisningen imorn.. :S Jobbigt, när man inte är speciellt sugen på att fortsätta alls.. Men jag finns på support, haha!

Hm.. får ett tips om vikariepoolen.. kanske värt att kolla upp! Om man skulle behöva jobba liksom.. Vi får väl se vad som sker.. Borde ringa chiefen imorn med.. Och kolla om de vill ha sångpedagogsstuderande som sånglärare i höst å tre år framåt..

Det akademiska sjukhusspektaklet.

Så fint. Sitter och är lite nostalgisk och lyssnar på skivan. Live och den inför. (Tanken är att hitta en klassisk låt till ansökningen och forellen ligger illa till.)

O lagar middag. Han är så fin. Jag får inte titta in i köket, men det luktar gott! Vi var och fikade på Savoy med! =P Det är mycket nu!

Och imorn är det jazz. Ska bli roligt att gå på jazz på riktigt! Vill dansa och få kramp i vaderna på natten, som när man varit på Högslogen på somrarna!

Lärares arbete b!!

Ständigt denna väntan..

Pratade med syon idag. Den enda som jag inte träffat, såklart verkar hon bäst av allihopa, så lagom dags att hitta henne nu!

Hon skulle iaf kolla upp om det går för sig att hoppa in på andra halvan av AUO2. Vore ju såå bra! Jag vet ju vad jag vill, men vill gärna få ut min lärarexamen också!

Hon mailar mig imorn... Hoppas hon gör det innan 13.

Hoppas, hoppas hoppas!!!

Snälla, håll tummarna med mig!!!

JAG VET VAD JAG VILL GÖRA MED MITT LIV!!!

jag vill ju gå på SMI!!!! Det slog mig och plötsligt fick jag ett mål. Ett driv!

Vill läsa till sångpedagog! Det är bara så! Vill läsa till sångpedagog!! Varför hyckla med denna skitutbildning?? Varför??

Såhär vill jag ha det:

* Få en chans att läsa en halva av AUO2 nu i vår, förslagsvis den utan VFU.

* Få påbörja SMI i höst. Tre år med halvtidslån från CSN och jobba för sfr. Det vore drömmen...

(* Möjlighet att läsa klart de få poäng jag behöver till lärarexamen från ILU och en chans till att komma in på SMI ifall jag klantar mej i vår!)

Jag vill så gärna detta! Snälla!! Längesen jag kände ett mål.. Längesen något kändes så rätt och då borde man väl satsa, eller??

F'låt O. för att du inte får sova, men jag blev lite upprymd..

Har mailat lite och kollat lite syotider! Nu så.. ska jag städa upp i mitt liv och lyssna på mitt inre, för en gångs skull!

Vet inte vem jag skriver för eller vem jag ber, men herregud vad jag vill detta! Behöver all hjälp och pepp jag kan få!!

onsdag 13 februari 2008

ILU

upphör aldrig att förvåna. och irritera. Hur kan de hänvisa oss till uppgifter i böcker som inte finns?? Blir sååå irriterad och less. Kan inte riktigt dölja min irritation.. Jobbigt imorn. Tidig morgon också så jag kommer ju vara mer än lovligt sur och vrång. Får planera in en middagslur innan kvällen så man blir som folk igen!

Bokade in en tid. På fredag. Så då får jag gå på jazzen med gott samvete, E! We can do it!

Ingen funk idag. Men det var trevligt att jobba. Så skönt att det är någon kvar i huset när jag går.. Så slipper man ta den biten. Men det lär väl bli så också.. Oddsen är väl iofs på min sida då det verkar vara TVÅ till som har aktiviteter..

Nu kommer det bli en tidig kväll. Klockan har ju inte ens passerat midnatt. Antar att det är bra. Så kanske man orkar upp och äta frukost imorn! Det vore ju sensationellt!

Nu: Sova.

Aint nothing like the real thing, baby.

Första steget ut ur skiten.. Det känns ju bra. Men samtidigt mycket märkligt.. Vill liksom komma tillbaka. Vill vara rak och ärlig, genuin, och inte spela teater som det känns som att man gör just nu..

Men det känns läskigt. Jäklar vad knäpp man är...


Nu måste jag till skolan och titta på nån uppgift. Vet inte riktigt vad det är, men något iaf.. Och sen är det jobb och funk!

tisdag 12 februari 2008

Energi

Fått en laddning igen.

Det var fint. Tack.

puss

Mycket man lär sig.. Om sig själv sådär med jämna mellanrum..

Jag borde också lära mig att hålla mig vaken eftersom jag alltid sover för länge och blir helt kokko i skallen!!

Redovisade idag. Har en redovisning på fredag också som jag hoppas på!

Nu ska jag spela musik. Såå välbehövligt!

måndag 11 februari 2008

Svenskt tenn!!

Nu har vi bokat biljetter!! Södra teatern 28/2, VARANTEATERN!!!!! Here we come!!

Ska bli såååå roligt! Härligt med något att se fram emot i denna skiten!!

Varanteatern

O, ska vi boka biljetter? Funkade torsdagen för dej?? 28e feb. Jag vill sååå gärna!!!

Älskar dej.

free like a frying demon

Hemma igen efter ett skönt pass. Hatar att vara sjuk och inte kunna träna, särskilt nu när jag börjat på riktigt..

Blir lite gymsugen också, men det blir en annan gång.. Får leka med mina hantlar. Om jag hittar dem.. hehe.

Blev lite arg på min cykel. Tror kedjan hoppade av i farten på hemvägen.. Dumt! Och jag är gryymt oteknisk! =P

Lilla plutten

H ringde idag! Jätteroligt! Hon låg och ammade lilla flickan. =) Tänk, en ny liten människa! Bara så där!! (undrar om hon håller med om det, "bara sådär"!) Jag ska boka in en hemresa näst-nästa helg. När tentan är passerad firar jag med en tur hemåt! Vill ju träffa lilla pyret innan hon blir stor också! Två veckor är väl fortfarande litet?

Somnade framför tvn och tvärvaknade av telefonen så nu är jag alldeles kokko i skallen! Yr och jobbig. Måste ju bli pigg till träningen! Ska bli sååå skönt! Har inte varit i väg på evigheter men nu så!

Helvetesjävlaskitbajsäckelpäckfyfaaanvadlessjagblirjagliksomorkarintemedmerstrultjafsochskitnu!!!!

Jag är så ledsen nu.. Vill inte läsa denna kurs, men ack vad fullt det var på drömkursen.. =( Vad ska jag göra nu?? Vill inte gå kvar denna kurs. Har ingen motivation.. Läraren borde gå en egen kurs för att lära sig något. Man är inte bra pedagog bara för att man är doktorand. Jag blir tokig på honom!!! Inga klara riktlinjer alls..

Kände mig som en stort barn när besvikelsen slog ner mig på golvet.. Ville gå hem men skulle ju grupparbeta efter lektionen och det kändes inte rättvist mot arbetslaget.. Men vad ska jag ta mej till??? Det känns väldigt tungt just nu.. Kan inte hoppa av heller för jag har inget jobb. En timme i veckan känns inte direkt som något man klarar sig på.

Och när jag kom hem ser jag ett brev från kronolle. De vill ha pengar av pappa ändå. Men de kan ju bara ställa sig i kö.. Det är inte direkt som att de är ensamma.. Blir TOKIG!!!!!

Nu vill jag lägga mig under en filt å bara skita i detta!

söndag 10 februari 2008

Sex och knarkande magar.

Var tvungen att komma på en spännande rubrik för att få lite läsare.

Det går ju bara utför.. Liksom med innehållet i denna blogg. Har visst ett rätt tråkigt liv.. Har också lovat att ta med mig datorn imorn, vilket jag typ glömt. Det är mycket nu... Ska till skolan tidigare för att leta rätt på den där kvinnan som har koll på kursen jag vill gå. Hoppas hon är där och vill hjälpa mig.. Jag vill verkligen inte gå till skolan annars..

Har du ett jobb åt mig???

Jag vill bara spela musik och bli klappoklang-fröken. Estetiska things och sånt där roligt och utvecklande.

Jag vill bara sjunga. Och så vill jag ha tid och utrymme och sitta vid ett klaviatur i ett rum och skapa musik. Det är typ det jag vill... Inte så mycket mera.. =( Dumt.

Nu blir det snart sova. Borde gjort det för längesen men först lite Köping. Underbart.

Godmother, newborns and ??

Var och barnvaktade min lilla söta guddotter och hennes bror igår. Inkastad i bajsblöjbyten och mat. Helt oförberedd och det var nog bra. Då hann man inte fundera över vad man skulle göra riktigt! =) Men vad mysigt det var!! Hoppas det hjälpte A lite iaf.. Känner mig så maktlös för hennes situation.. Hoppas de vaknade trygga, pigga och glada imorse..

Intressant perspektiv på världen man får när man kastas in i det sådär. Känns inte riktigt som att jag är mogen att bli förälder ännu.. Eller iofs, så vänjer man väl sig när man får dem från början, heltid.. Tror jag nöjer mig med att låna dem lite ibland! =P

Och H och E har fått en liten jänta! Jag visste det. Kände på mig att de skulle få en flicka ju! På mmset var hon såå söt. Nu måste man ta och åka hem och hälsa på också! Hoppas allt gått bra och att mor och dotter mår fint!

Ikväll är det Mozart. Ska bli spännande. Jag börjar ju bli kultiverad, så många "konserter" som jag springer på..

Hm.. ska man söka sommarjobb? Jag har inte direkt något cv. Måste man fixa det?

lördag 9 februari 2008

BRUNK!

Såååå jävla roligt! (ja, jag svär som en tok! måste lägga av med det tills imorn då jag ska leka med barn!)

Vi kom dit alldeles innan vi skulle börja spela och det blev sååå bra! Rent rejält röj. Vi drog dock över på tiden typ lite grann (ungefär en halvtimme) men det hoppas vi inte gjorde något! =P Det var ju sååånt röj på dansgolvet! Och när Congatåget intog scenen med oss, ja då var det fett! Resten av giget gick också bra! Alla var så fina och duktiga! Vi behövde detta efter förra fredagens mesgig.

Nu är det ett tag till nästa, vilket är synd..

Imorn ska jag vara barnvakt! Hur underhåller man två söta kids på 1,5 och 2,5 år??? =S Vad har jag gett mig in på.. Kanske skulle hoppa över det här med rep och istället åka ner och bli kompis.. Ja ja vi får väl se vad som sker!

Nu är jag TRÖTT!! Men tack, fina Attra, för ett roligt gig!!

fredag 8 februari 2008

Friday again, thank god!

Äntligen är veckan över! Hade en jobbig dag i skolan där en massa nya uppgifter presenterades! Usch vad jag vill hoppa av denna kurs NU!!! Vill ju hellre läsa sådant jag gillar!

Imorn blir det nog storstan och besök hos A och guldklimparna! Min lilla guddotter! Har inte sett dem på asalänge, jag skäms verkligen!!! Så det vore ju fint att komma iväg lite.. O ska ju repa Mozart han...

Helger är underbara. Men det är all ledighet. I like. Behöver ledigt nu. Skulle behöva en paus från det mesta. Bara för att få samla ihop mig mentalt. Vi får väl se hur det går med det.

Babyboom

Ungar everywhere verkar det som. (Och mitt tangentbord har lyckats kasta om en del symboler och bokst'ver.. tillexempel finns inte de tre sista n[nstans.. bajs!!).

startade om mitt uppe i allt å nu kanske det funkar...

Ville bara säga att oj vad människors liv förändras. Helt plötsligt är det högsta prioritet att fålla upp gardiner.. Missförstå mig rätt, det är bara så... fascinerande hur livet utvecklas olika trots att man var rätt så lika vid en viss tidpunkt. Man hade gemensamma nämnare med människor som nu har miljarder kids eller nåt.

Jag är inte riktigt där ännu tror jag.. Vet inte om jag skulle fixa barn redan nu. Eller skulle jag? Skulle jag det om jag inte pluggat? Förmodligen.

Är plugg omognande?

Idag är det Brunk (miniorkesterfestival). Och helg. Och H borde föda bebis. Mycket nu. Hoppas på ett MMS när som helst. Men det verkade vara en bit kvar sa hon igår.. Det är ju sååå spännande! Vill ju åka upp och titta på bebben sen! =)

Och så vill jag spela musik. Så är det bara. Helt enkelt.

torsdag 7 februari 2008

GH

Hm.. vad ska man säga! Sällskapet gjorde iaf att det inte var så himla jobbigt med iskalla hamburgare och pissljumma pommes som jag själv skulle gjort mycket bättre! Skit i maten, vi hade riktigt mysigt!

Har hittat en kurs jag vill hoppa på istället för den här skitkursen jag läser. Musiskt-estetiskt lärande med barn vore väl något för mig! Har mailat nu och får se vad det ger! Vantrivs tyvärr otroligt på den jag går... =(

Imorn är det fredag och BRUNK på v-dala! Be there!!

onsdag 6 februari 2008

I am legend.

Det gick såå bra på jobbet idag! Riktigt roligt! Duktiga ungar som jag hoppas det kommer bli roligt att arbeta med! Lite strulstressigt med materialet och så men det ska väl ge sig! =)

Var på bion sen. I am legend. Längesen jag hoppade så högt i stolen! Riktigt skönt. Märklig film, men helt klart värt att lägga presentkorten på!

Och nu sitter jag här. Läs- och skrivsvårigheter och lärande i matematik ligger snällt bredvid mig och hoppas på att bli läst i. Några sidor till kan jag nog försöka hinna med innan jag somnar. Det ska nog gå..

Showkören!

Idag ska jag börja jobba! Spännande! Ny lokal och nya barn! Ska bli skoj! Har kopierat och fixat och donat massvis men det är alltid svårt innan man träffat barnen, innan man vet vad de är för några och vad de gillar att göra!

Väntar på att bussen ska gå. Det blir biomys ikväll. Såå behövligt. I am legend, hoppas den är bra! =)

Är lite virrig i skallen efter powernapen.. Blir så ibland. Sover för dåligt å allt sånt. Var i skolan idag. Känns meningslöst. Vill inte gå denna kurs och studievägledarna var borta bara för att jag ville ha tag på dem..

Vad ska jag göra av mitt liv? Är kanske lite sent att tänka på det nu med tre terminer kvar på utbildningen... :S

tisdag 5 februari 2008

Tell me why..

Carolina Gynning.

Vilken kvinna! Helt okonventionell, galen och glad! Tänk att vara kompis med henne. Eller, förresten, nej det skulle jag nog inte klara av.. Men nog är hon underhållande! Gillar henne skarpt!

Fick värsta middagen av O idag.. Fina.. =)

Jag har kvinnosmärtor, det är jobbigt! O har byggt ihop stereon. Det är najs. Nu kan jag poppa på dagarna!

Och trött är jag. Förhoppningsvis hjälper järntabletterna. Håll tummarna för det!

providence på tv.

Sitter här. Sov påtok för länge imorse. Fattar inte hur det kan bli så. Eller, iofs kan jag komma på ett par anledningar till att jag vaknade tio i tolv av en telefonsignal, men men...

Utmattad?

Har ett litteraturseminarium på torsdag som jag borde plugga till. Ska börja så smått med att skriva in frågorna i ett dokument så jag kan fylla på med lite anteckningar sen.. Alltid något!

måndag 4 februari 2008

I can't do it all on my own..

Två par skor idag. Hade tänkt ta bilder å lägga upp, men det blir inte så.. Det är mycket som inte blir som man tänkt sig..

Nu ska jag sova. Måste verkligen plugga hela dan imorn..

But each time I think I've had enough..

Nu har jag ringt det sista kravbolaget.. Väldigt skönt. Men då belönar världen med världens mensvärk istället! Är sååå trött på fysisk och psykisk smärta nu.. =(

Är ledig från lektioner idag men har ett litteraturseminarium jag måste läsa till. Kan dock göra det imorn om jag vill.. Ska till jobbet idag och titta på lokalerna samt få nyckel.

Tittar på Al Bundy. Han får mig att tänka på pappa. Inte han i sig, men pappa tittade på programmet på gråsten.. Vet att han gillade det. Det känns lite connectat att titta på det.. Knäppt å sånt, visst.. =S

Nu vill jag bara dra en filt över mig och vänta på att det värsta ska gå över... Sannolikt? Nej.

Blir Helene ikväll också! Längtar sååå!!

it's christmas time.. you don't have to be afraid.

Nu är allt tillbaka till det normala igen.. O har kommit hem.

Jag är mest trött.. Känns som en strulig helg, känns som att folk inte engagerar sig ordentligt. Känns som att jag är tom.

Men var på ikea med E idag. Haha. Roligt med busschaufförer som inte vill köra bussen när vi vill åka! =P

Har saknat dej, O..

söndag 3 februari 2008

Miami inc

Vaken tidigt. Av telefonen. Kaotiskt med lappar å sånt så jag gjorde mig typ redo för att åka ner, men det var visst någon som hade tagit på sig det. Det är najs..

Nu är jag vaken ändå och det är ju bra. Sitter och tittar på Miami inc.. Pratade med E om tatueringar igår. Det är nära nu! De skulle fixa nåt efter skidsäsongen och jag är gärna på! Skulle dock inte tveka om någon ringde mig idag och hade en tid! Vet ju vad jag vill ha, placeringen är lite oklar dock. Vristen, skuldran eller axeln är heta kandidater. Lutar mer åt överkroppen, lite lättare att visa upp den.. Motivet är ju inte speciellt stötande utan något som jag vill ha med mig genom allt..

Nu blir det duschen och sedan Norrlands. repdag, wihiii!!!

lördag 2 februari 2008

Vanilla sky

Tittar på den nu. Fast inte riktigt uppmärksamt. Har sett den förr, fattade inte riktigt då och lär väl inte göra det nu heller!

Pratat med bäst-bäst-bästa E på msn. Fint med teknik om man inte kan umgås face to face! Hon är verkligen världsbäst!

Jag har pratat med O nu. De var trötta och skulle sova. Kanske jag också borde.. Men eftersom jag fortfarande inte käkat så kanske det inte skulle kännas så bra imorn! :P

hm.. är det bröd som ropar på mig ifrån köket?

Hagrid

Jag har verkligen ingen matlust när jag är själv.. Gillar inte att laga mat till mig själv och det funkar inte riktigt att köpa nånstans heller hela tiden.. Nu vill jag bara att O ska komma hem och tyst, utan att säga någonting, krama om mig och sitta mysigt hur länge som helst..

Men så blir det inte.. Inte än..

Känner mig så skruttigt ensam just nu.. Har druckit ur den sista colaskvätten.. Bjöd bort när besöken var här..

Om det inte var för de där chokladgömmorna som O placerat ut skulle jag väl inte få i mig någon energi alls.. Tycker inte om när jag är så här.. En återkommande fas..

Funderar på att gå och lägga mig. Den här dagen kom inte riktigt igång alls..

Sometimes I run..


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1752359.ab
Jag tycker allvarligt att det är tragiskt med henne. En ung tjej som förvandlats till ett vrak. Samtidigt som hela världen ser på via tidningar, tv och internet. Varningsklockorna har ringt hål på sig själva för längesen utan att någon gjort något. Är det verkligen så ensamt "på toppen". Hade hon verkligen ingen i sin närhet som bara ville hennes eget bästa och kunde hjälpa henne? Var det ingen som orkade??

Och allt sker inför våra ögon.. Hela hennes ungdomstid har passerat inför kamerans blixtar, klart man kunde misstänka att något skulle gå fel.

Stackars, stackars, stackars lilla Britney.. Dåligt omdöme har hon och gör märkliga val men det gör vi väl alla ibland? Hon behöver proffshjälp och kanske en tvångsinläggning. Att åka in och ut på rehab funkar ju inte, satsa på nåt mer långvarit. Och hon borde se till att bli bra så hon kan rädda sina barn från den där slusken till golddiggah som hennes drövvel-ex är. Nej fyy!

Alla tankar går den närmaste minuten till Fröken Spears. nota bene.

Man, if..

Tänk vad tråkigt man kan ha det.. Har tröttnat nu. På riktigt. Ge mig något kreativt, NU!!!!

Vädret är pisstrist, man kan inte ens gå ut och gå.. Får inte den solenergin som jag så väl skulle behöva. Vill helst av allt lägga mig och sova igen. Är det ok??

super mario!

Har just kommit hem från giget. Supertrött, men superspeedad! Hade önskat en fest sådär efteråt för att komma ner i slowmode, men icke!! Bara för att jag en gång hade energi!! Näe. fy vad lack jag blir!!!

Nu ska jag sätta mig och spela nintendo! supermario, here I come! Det är träligt när det är tomt här hemma! =(

Det äckligare svaret!!

Fem deciliter snor producerar man en vanlig dag!!! EN HALV LITER KLEGG!! Å vet du vad det värsta är???!!

JO, DET MESTA SVÄLJER MAN!!!!

å de där fem deciliterna är då i vanliga fall. Om man är förkyld kommer det tydligen mera!

Detta är då förklarat av en läkare!!

Bläääääää!!!

fredag 1 februari 2008

Shine

Det börjar dra ihop sig nu!

Har både bakat, varit i skolan, tagit hand om tvätten och ÄTIT! Märk väl. Brukar ske lite sådär sporadiskt, men idag var jag faktiskt på gång vid normala halv ett!

Har hunnit med att klippa mig lite också!

Nu är jag på g att dra ner på stan med. Måste nog shoppa lite strumpbyxor innan gig. Bra att ha. Men kommer inte ihåg vilka det är som är bra.. :S Har inte bestämt vilka skor jag ska ha heller. De onda snygga svarta eller de svarta som jag faktiskt inte dör i? Iofs ska jag ju bara stå ett tag åt gången, men man vet ju aldrig.. :S

Puss å kram så länge!

Den stora frågan!

Hur mycket snor kan egentligen en människa producera??

Det är dagens/veckans/de senaste 2-3 veckornas stora fråga.

Spännande det där..

Och så är jag rätt snuskig, förlåt om du fick kväljningar nu, men min blogg handlar om sånt som jag tänker på och jag tänker på snor ibland.

It's a new day..

Drömmer så hemskt mycket hela tiden. Drömde att H fått sin lilla. Saken var väl bara den att det inte var nån människobäbis som hon åkte runt med i barnstolen i baksätet bredvid mig utan en fullvuxen hankatt!

Ibland undrar jag..

Nu: litteraturseminarium. Känsla: Småpanik
Sen: Baka, fixa, städa. Känsla: Tråkångest
Senare: Rodda. Känsla: Stress, svett
Senast: Gig. Känsla: Roligt!