Sångerska och sångpedagog

söndag 30 september 2007

ica-pelle!

Giget gick bra igår. Publiken var glada och dansade! Det skulle Norrlands sett! Folk gillar att dansa till oss!!

Idag blev det sovmorgon igen. Usch å fy att sova bort en så fin dag!

Var på en musikworkshop med Danny Becher på sfr. Superintressant!!!! En kille som var expert på ljud och musikens påverkan på kroppen. Han var en fena på övertonssång och sjöng så det stod härliga till! Vi fick också testa och det var såååå läckert!! Jag och E får väl stå och sjunga för varandra och lyssna och se om vi kommer ihåg något. Han hade en massa spännande saker för sig. Det gav mycket mer än vad en workshop på kulturama gjorde iaf!

Inte så mycket plugg idag tyvärr.. Förstår inte hur jag kan vara så pluggslö!!!

Jag och O ska ut och gå en sväng iaf! Spana in var O&I ska flytta nånstans (vi ska ju få nya grannar, alla kommer till rätta delen av Uppsala!)!

Nu blir det inte mera ikväll iaf. Ska kolla på min nya, snygga myspacesida!

puss

lördag 29 september 2007

casual saturday.

Seglördag idag! Uppe sent med vin och mys igår så jag tog mig ur sängen vid tolv idag. Hade tänkt plugga men orkar inte riktigt!

Funderar på om jag ska gå och locka håret! Är ju rätt knepigt att göra det på sig själv så det lär ju ta sin lilla tid!! Men det kanske det vore värt. Hoppas det slutar regna tills ikväll bara. Ska ju rodda och hålla på och efter det är det gig på juristbalen på Sthlms.

Har iaf skrivit en massa små lappar med olia begrepp som jag måste kunna på tisdag. Får titta lite på dem tror jag. Är inte så sugen på att jobba mera med ordklasser. Helst skulle jag skita i allt och bara skriva den där tentan på tisdag. Något borde jag väl klara iaf??

O är och handlar present nu. Han ska på fest ikväll. Det är sjukt ovant att han inte är med och spelar..

Undrar vad man ska ha på sig ikväll då.. Nån klänning, men vilken???

fredag 28 september 2007

En för alla. En fralla.

Det kändes som om vi alla delade en outtalad hemlighet, något som bara vi i en hemlig klubb visste om. Nu vet jag ju att det inte var så. Jag såg mig omkring i skolan och när jag såg någon som hade något rött på sig ville jag nästan gå fram och säga 'hej'! Tittade på min lektionsledare och funderade på om hennes rödcerisa blus kunde räknas som rött och om hon tänkt till lite extra när hon valde den på morgonen.

I matsalen satt det röda t-shirtar, röda halsdukar, röda klänningar, rödrandiga tröjor och linnen. Jag och två tjejer till i klassen hade rött. Vet inte om det berodde på att det var fredag och de tyckte att rött var en fin fredagsfärg eller om de gjorde ett litet försök att visa solidaritet och göra ett ställningstagande mot världens orättvisor.

Det var fint iaf och jag önskar att de dumma där borta fick se vår ansträngning som bestod i att leta upp något rött att ta på sig. Bättre att göra något litet än att inte göra något alls? Jag har ju iaf tänkt på dem varje gång jag sett ett rött plagg!

O är bäst i världen.

Vad fina de är! Sofforna! Helt otroligt! Vi hämtade dem i förmiddags å O bygger ihop dem nu! Han är sååå duktigt min man!

Men klant affären har skickat med fel ben! En uppsättning ben i ek och ett par svarta!! Som att man vill att ena soffan ska ha svarta ben.. Knas!! Måste ringa dem imorn och gnälla!!

Å stark är han också! :)

Var i skolan idag. Det är skrattretande hur många lektioner man kan gå på som förstörs av den dåliga läraren. Det är tortyyyyyr!

Jag fattar ingenting och kommer köra för första gången i mitt prov-/tentaliv. Den insikten känns ju peppande, NOT!!!

Snart är det helg igen också. Ska bli såå skönt. Lite väl mycket att göra dock. Inte så roligt. Men men. Ett gig och en workshop i övertonssång. Det låter ju iaf spännande!

Nu måste jag nog se till att sova snart för detta är inte så bra.. Har ju tänkt vara i skolan vid tio imorn, men vis av erfarenhet så.. ja ..

onsdag 26 september 2007

Dumma, dumma NN!

Har jag berättat förresten att sofforna är klara!! de ligger hos affären nu och bara väntar på att bli hämtade!! Superskoj!! Igår morse satt vi in en annons på blocket och vid sjutiden igår kväll var den gamla soffan väck! :P Känns tomt i lyan nu men O ska hämta den nya idag!! Såå roligt!

Jag shoppade lite nya soffkuddöverdrag på Indiska igår för att fira! De har verkligen superfina där! Det är ju alltid roligt när csn ger mig pengar!

Hade en rätt produktiv dag igår, btw! Pluggade massvis med I och det kändes superbra! Vi gjorde en gammal tenta och vi skulle nog klarat oss. Nu på morgonen har jag suttit med en annan gammal tenta som inte alls var lika lätt så det känns ju iofs inte lika roligt..

Kan man gå ner och hämta posten i morgonrock?? Är nyfiken på om boken kommit!! :)

Jag tycker att NN är rätt otrevliga som inte vill ha sina föreningar längre! Man kan ju inte spela fredagsjazzer på en torsdag! Man jobbar ju dagen efter, spån!!! Eller pluggar för den delen! man får ju räkna med nästan två timmar efter avslutat spelning innan man kan ligga lugnt i sin säng och sussa. Det tar tid att rodda ner och det tar tid att varva ner och ta sig hem! Så är det bara!! Att lägga sig 0300 är ok om man får sova morgonen efter för det tar på krafterna. Det är inte pappersarbete!!! Ja, ja. Lägg ner allting direkt istället!

Nu ska jag cykla!

måndag 24 september 2007

The godmother of.....?? soul?

Har förresten kommit på en sak jag ska göra för min lillplutta! Förutom att träffa henne mera förstås! ;)

Har gjort en interaktiv beställning nu så vi får se hur lång tid det tar innan jag hinner åka ner!

Måste verkligen bli en bättre Gudmor! Någon som har något tips????

2 år

I två år har vi varit som ler å långhalm. Eller vad man säger. Vet inte riktigt vad det uttrycket betyder men vad jag menar är att vi har varit ihop i två hela år. Fatta! Det är rätt länge det! En prestation! :)

Dock sitter jag här i lyan alldeles ensam.. O repar! ( och, ja! du får dela O med lill-O! ;) dock skrev jag ju liten febrig också! )

lagade mat till honom idag. och så gjorde jag en tårta! vet att han gillar sånt! den blev inte så bra dock. passionsfruktsfromage är inte det godaste, men kul att testa nåt nytt! lite exotisk touch med passionsfrukt och kiwi! chokladpudding som fyllning mellan bottnar är ju inte fy skam det inte! :P

jag är i övrigt hemskt opepp! är inte alls sugen på att fortsätta min lärarkarriär. vet inte om det är denna kurs som är boven i dramat eller om det är allvar. blir lite less. vet inte vad jag skulle göra istället...

gifta mig rikt?? o, är du på?

Nu ska jag kolla på Victoria Beckham! hon är rätt cool måste jag säga.

ÄLSKAR DEJ, O!

söndag 23 september 2007

51 first dates.

Vissa dagar känns bara bra. Idag var en sån dag. Alldeles perfekt hittills. Vi har fixat en massa i lägenheten! Många lådor är borta eller förpassade dit de hör hemma; förrådet!

Det enda som inte är så bra är att jag inte pluggat tillräckligt, så när jag skrivt klart detta ska jag läsa lite mera i min grammatikbok!

O är iväg och shoppar till en finmiddag han ska laga! Vi tänkte att vi firar lite idag istfö imorn eftersom han ändå är borta på rep på kvällen. Så bion igår och middagen idag är väl the shit, liksom!

Längtar så tills lyan är klar! Känns som att det kommer bli kalas! Vibbarna blir starkare och starkare för varje kartong som töms! :)

Film på tv just nu: 51 (50) first dates. Rätt dålig film. Har sett den en gång och det räcker. Vissa filmer är ju såna att man pallar en gång och kan tycka att den är bra då, men den håller inte för en rerun liksom!

Nej, nu ska jag läsa lite och tänka på den stackars tjejen som spydde av "tölp"!
Puss å hej!

Hot mamas!

Guuu va de e gött med helg!! Såå skönt! Har inte tänkt speciellt mycket på plugget alls idag faktiskt! Superskönt! Har bara gjort roliga saker idag. Shoppat en fin ljusstakegreja som ska sitta på väggen också. Det känns bra. Hehe.

Sen fick vi finbesök! Första besöket faktiskt! J, M och en liten febrig O! Tror de blev lite förskräckta när de såg vår röra faktiskt.. :S Ja, ja.. Det blir nog bra nån gång. Ska leta rätt på min gamla pluska imorn och köpa nya, fina blommor för alla blomstercheckar vi samlat på oss! DEt blir gött att piffa till lyan lite!

O sitter och matar mig med glass nu. Häagen Dazs Strawberry cheescake. Mumma!! Vi var på bio idag. såg Simpsonsfilmen. Den var helt ok! Inte lika rolig som serieavsnitten, men sevärd helt klart! Skrattade en hel del och kände mig lite väl högljudd flera gånger. Det var ju knappt några folk där även fast lokalen var fullsatt! 32 platser tror jag!

På måndag firar vi två år. Det du!

fredag 21 september 2007

SEX.

Idol-Marie, aka BB-Marie är min favvo i Idol! ;) Inte för att jag bryr mig.. :P Jag har inget bättre för mig så då kan man ju lika gärna titta på idol. En helt sjuk situation de ställer sig själva frivilligt inför. En jury med mindervärdeskomplex.. Stress och press. Ja ja.. Skulle aldrig göra det iaf.

Har varit i skolan idag en sväng. Förstår inte hur det kan vara så ogivande. Diskussionerna om allt annat än själva uppgiften var dock mer givande. Det är skönt att diskutera med folk som vet vad de talar om och vad JAG talar om.

Imorn blir det bio. Simpsonsfilmen. Ska bli roligt. Man måste ju hitta på nåt trevligt när man firar två år med sitt hjärta. Blir nog nåt mer också. Tror jag väl! ;)

Blev lite uppiggningsshopping idag också. Blir ju så när Lindex skickar mig rabattkuponger hela tiden! :) En snygg topp och lite underkläder blev det. Helt ok!

Nu ska jag göra nåt annat.

Klusiler??

över hundra läsare!! coolt va?? det tycker jag iaf! ;) hehe undrar varför..

Varför?

Idag är det fredag och snaaaart får jag helg, iaf från skollokalerna, inte från materialet. Måste plugga en massa massa!!

Igår var jag med om något kul! Har blivit headhuntad till ett musikprojekt och var och spelade, repade, kikade på låtar, till kommande gig. Får se vad det blir av det hela! :)

Skulle ha pluggat imorse. Vaknade sju och tänkte att det skulle funka. Vaknade igen halv nio och gav upp de tankarna. Så har suttit hemma och läst istället!

Ikväll är jag gräsänka! Vill du leka med mig?? Eller ska jag ta tag i hemmet? Ska jag kanske plocka ur diskmaskinen?? Ska jag försöka göra nåt annat kanske??

O, ska vi flytta garderoben snart så kan man hänga in grejer i dem!?

Ikväll vill jag dricka vin! I min ensamhet! Det blir så bra så! Det har stått på bordet sen vi flyttade in så vettekatten om det är drickbart.. Får väl se! :P


Hoppas det visas nån bra skit på tvn ikväll.. Då brukar ju tiden gå lite snabbare.

Har gett mig själv lite pengar att shoppa för också. Då brukar jag bli lite piggare! Lindex ger mig fina rabattkuponger och sånt gillar jag!!

Nej, ska läsa ut kapitel fyra innan jag drar (försöka iaf, förmodligen tar jag mig inte i kragen, men missionen är ju god!) och försöka dra i god tid idag! :P

torsdag 20 september 2007

Vägar till grammatik!!!!

Jahapp.. Så var det dags igen. Mer säger jag inte.

Har bestämt mig för att göra mitt yttersta för den här kursen. Ska läsa om boken, ett kapitel i taget, fundera på vad som står och försöka ta in det. Ska tänka hela mitt liv i fraser, ordklasser och satser. Jepp! Så är det.

JAG HATAR GRAMMATIK OCH ÅNGRAR ATT JAG VALDE ATT LÄSA SVENSKA!!!!

men men,.. det är bara att äta bajsmackan. Försöka iaf. Har föreläsning 14.15 så innan dess borde jag hinna läsa lite. Det känns som att jag måste börja i den änden innan jag kan sätta mig med övningarna.

Annars har jag hemskt dåligt med energi just nu. Undrar om jag är pmsig?

Igår skulle vi äta snabbmiddag. Restaurangen klarade dock inte av att baka en inbakad med räkor på så jag blev arg å less. Ni vet hur man kan bli när man är trött, migränig, less och hungrig!!

Det är för många saker som tar energi nu och för få saker som ger engergi tillbaka..

Ja ja.. Rätt soft helg, gah, vad jag längtar!!!!

måndag 17 september 2007

Den onödigaste utgiften: Mat?

Var på Ikea idag igen! Snittet ligger på 3 ggr/vecka. Inte bra.. :( Käkade middag (höhö, O bjuder, fint ska det vara!;) ) och fick tillbaka lite pengar.

Hamnade bredvid den klyftigaste tjejen ever. Ska verkligen satsa allt jag har på att anamma hennes tankar och idéer.

Hennes första uttalande som gjorde att jag upptäckte denna nya, stora tänkare var fastslåendet att mat är den mest onödiga utgiften vi har. För man behöver ju ingen god mat för att klara sig. Varför lägga pengar på det???

Det är ju fantastiskt smart! Man kan ju istället köpa dyra saker som man kan samla på och visa upp för sina vänner! Varför äta god mat??? Dock skulle man ju kunna tro att hon, liksom jag, smaskade på Ikeas just billigaste mat, köttbullarna (mellan!!), men icke! Det hon åt med god aptit var den dyrare fläskytterfilén.. Jag får inte ihop det. Kanske hade hon inte börjat praktisera sin ideologi ännu! Ja, så måste det vara.

Denna tjej verkar också vara en hejjare på att utläsa en massa info av ett kort, säg sisådär 30 sekunder långt möte med en människa hon aldrig träffat! Det kom nämligen förbi en tjej som hälsade på den första tjejens sällskap. Det hela bestod i ett utbytande av artighetsfraser innan tjejen gick vidare in i sakernas förlorade värld.

Därav kunde tjejen göra ett utlåtande som bestod i att det var en jättetrevlig tjej som alltid stannar och samtalar med folk hon möter.

Väldigt klok tjej! Undrar hur man får sig sån livsvisdom??

Hon hade väldigt många fler kloka saker att säga, men de kommer jag inte ihåg just nu. Det blev för mycket för mig att ta in på en gång.

Annars har dagen varit lika skitig som vanligt. Hade föreläsning mellan två och fyra om en massa saker som jag inte kommer ihåg och som bara förvirrar mig! Det känns INTE bra inför den kommande tentan... Det kommer att gå åt helvete!

Imorn är jag Kishti igen. Hoppas det blir bra. Jag vet inte, jag.

lördag 15 september 2007

LaGaylia hjärta Cornelis??

Varför får LaGaylia alltid sjunga Balladen om den söta fröken Cecilia Lind hela tiden?? Alltid i alla tv-program (sing-a-long at the moment) å banne mig flera gånger! Gjorde hon inte det på BJ också, O??

Herregud. Det är liksom trist i längden!!!!

Å tråkigt har jag. Detta gillar jag inte. Nu gör de narr av hennes uttal också. Usch!

ugnsurbränning!

ska bränna ur ugnen nu. man gör visst det med nya ugnar. håller på och tvättar också. idag är en iaf liiite produktiv dag. slängde iväg en massa möbler idag till returstation. känns otroligt skönt! imorn är det förrådets tur att få sig en omgång! :)

det ska bli sååå skönt att äntligen få ordning! gillar verkligen yta, luft, space.

O är på gig. Han skulle spela på bröllop så jag sitter hemma ensam. Köket kommer snart börjar lukta anus å det gäller även resten av lägenheten.. :( Får försöka vädra gärnet. Kanske ska försöka stänga lite dörrar till sovrummet å sådär.

Det går liksom lite på tomgång nu..

Blir lite sugen på att klippa mitt hår lite mia törnblomkort, men det kommer nog inte bli av. passar inte i så kort hår. får se vad det ska bli av mitt hår! :)

fredag 14 september 2007

Kharma police.

Äntligen helg! Äntligen lägenheten och jag! God damn, vad jag ska fixa och dona!! Ska bli såå kul! Köpte franslampor till fönstren på husehold idag! Har hängt upp dem lite provisoriskt! Det blev lite halvdant, men man testar iaf intrycket! ;)

Imorn är det tvättdag också! Det är ju bra med. Ska försöka få darlingen att slänga lite saker också! Undrar om han går med på det!

Vi har även kommit på att vi måste sälja vår sista soffa!! Vi kommer inte kunna använda den som bäddsoffa i det rummet! Det är lite för trångt!! Usch, vad B att komma på det nu! Ja, ja.. Vi ska skaffa nån mindre säng och späcka med kuddar så det iaf blir nåt najsigt i gästrummet!

Fortfarande längtar jag efter sofforna! Det ska bli roligt att börja se lite av hur det kommer bli.

Vi köpte en liten vit expedit igår och satte upp i badrummet! :P Nu har jag helt plötsligt fått TVÅ expediter!!! :) Den stora svartbruna vill också komma ur sitt paket men det måste bort lite saker från vardagsrummet först.

Vill inte börja räkna på hur mycket pengar vårt nya hem hittills gått på.. :S

Hade lektion idag. Som vanligt gav det ingenting. Det är inget jag förväntar mig längre. Dock jobbade jag med en fonetikuppgift. Fonetik är min grej! Gillar ljud och dialekter, jag! ;)Ska iväg med den snarast så att det "bara" är obl. lektionen och tentan "kvar" på kursen. Måste börja plugga! Måste börja läsa i boken!

Snart så. Nästa vecka!!

torsdag 13 september 2007

Bert-fjärt!

Om Bert bestämde sig för att öppna sin ffskola igen så skulle jag nog testa att söka! Det är ju en såpa som ger nåt! Ist fö jävla Idåål! :P

Fick mitt nya kårleg idag! Toksnyggt!! Två tummar upp! Lila, min favvofärg! :)

Idag är jag jättesugen på att inreda! Verkligen. Ska fara å köpa nån hylla till badrummet så man kan få lite reda där! Vill köpa lamporna på household också. De små lila fransiga. De skulle passa bra här i stora rummet. Ville även slänga iväg lite bokhyllsdelar så att de inte tar plats längre. Skulle bara de komma bort skulle man kunna packa upp några lådor och montera EXPEDITEN!!! :)

Var på en intressant föreläsning idag! Om fonetik! Skoj var det och det kändes givande!

onsdag 12 september 2007

Killing in the name of

Idag har varit en händelserik dag. Har varit och pluggat och skrivit pm. Samt varit på en föreläsning och inte fattat något. Hatar verkligen att inte förstå. Känner mig så hemskt usel. Lärarna är ju superdåliga!!!!!

Sedan jobbade jag. Träffade ungarna, de var sjuuuuukt många! :P Kommer bli en utmaning att hålla reda på alla dem. Dock tror jag det kommer vara grymt givande.

Idag kollade jag på idol. Första hela programmet jag ser. Slås av hur bitter swartling är. Helt otroligt. Varför dissar han någons tatuering? Varför har han (eller hela juryn) så svårt att fokusera på det musikaliska?? Spännande det där!

Idag är jag trött, igen. Har inte sovit middag dock och det är ju lite positivt.

Nu ska jag bara få O att föreslå att jag kan vara med och sjunga på det där giget! ;) Läs detta nu, babe! :P Tjänster och gentjänster tyckte jag någon pratade om imorse!!!
;)

tisdag 11 september 2007

Idol 2007!

Så. Ännu en dag är över. Jag har inte varit så aktiv idag. Förutom snart då för den är inte riktigt över ännu!

Ska åka och leka idoljury! Jag ska vara sååå bitter! ;) Nej då, inte alls! Ska vara trevlig osv! :P

Imorn ska jag plugga. Ska göra en uppgift. Blir nog bra. Ska läsa artikeln innan jag lägger mig. Typ när jag kommit hem. Är sjuker så det blir inget rep för mig. Åker hem efter avslutad juryplikt!

Nu är jag lite sugen på att dra ner på stan och shoppa loss, men det går ju inte! ;)

Måste leta reda på min jobbpärm ikväll också! :S Och hitta på något för kidsen att göra imorn! :) Det ska bli roligt att börja jobba igen, verkligen!!

måndag 10 september 2007

take on me!

Har varit i skolan idag. Jag fattar ingenting och vågar därför inte stanna hemma fast jag är superförkyld! Är superdålig på grammatik, verkligen! :( Om någon här förstår hur jag ska lära mig alla dessa pronomina, nominalfraser och sånt skit, skriv gärna en kommentar!

Jag är så trött så det blir mest sitta vid datorn framför tvn. Somnade lite. Har gjort lite fint på bordet. Kanske ska göra lite mera. Tänkte hänga upp gardiner och sånt! Kanske slänga lite saker? Vägrar plugga iaf! ;)

söndag 9 september 2007

Söndagkväll, time for mys.

Nu är helgen snart slut. Det är rätt skönt. Hade dock behövt en till för att sova ut. Har blivit på tok för lite sömn denna helg, även om jag stulit mig ett par minuter i bilen medan O fått köra.

For upp rätt sent i fredags, drog vid midnatt och kom tidigt lördagmorgonen. Sova ett tag, upp å till stan. Fikade med bruttorna, alltid lika roligt! :) Värst vad vi umgås helt plötsligt! Underbart!! Sedan en sväng på den årliga marknan. Trängas med folk, äta kokosbollar, köpa lotter, bränna pengar, irriteras på folk som är dumma i huvet och släpar med sig paraplyer i en folksamling!! Hur tänker dom? Man kan knappt röra sig och så sticker de paraplyer i ögonen på en! Nej, fy! Stört!!

Sedan hem och plantera på pappas grav. Hade köpt likadana blommor som förra året, även det på marknan, och drog tagetes och silverek åt h-vete! Det blev höstigt och fint. Usch. Det känns fortfarande fruktansvärt...

Sedan middag med kussen! Kommer ihåg när hon föddes, nu fyller hon femton! Knasigt. Vi missade konfan så vi satsade lite extra nu istället!

Sedan for vi hem på kvällen. Vi var inte däruppe i 24h ens..

Idag var det så dags för svärmors födelsedagslunch. Umgänge med O's hela släkt. Kidsen är för härliga! :) Jag förstår inte hur deras föräldrar orkar?? 4 grabbar, hej å hå!

Nu är det däckat i soffan. Väntat med spänd förväntan på vad tv3 har för film att bjuda på. Kommer garanterat somna.. Är sjukt trött!! :S

fredag 7 september 2007

Jag tycker inte om grammatik!

Idag känns det bättre. Jag är mest arg. Det gör inget. Ilska är en drivkraft! ;)

Hade lägenhetsbesiktning idag. Fick putsa om fönstren och skrubba kalk i badrummet. Det gick ok. Sedan skulle O lämna in nycklarna. Känns otroligt skönt att bli av med den där! Nu kan man lägga all energi på denna, nya, fina lya! :)

Längtar efter sofforna, längtar efter att köpa expediten. Det ska bli bra detta!

Men i helgen är det Norrland ett skuss som gäller! Marknan, såklart, och träffa kussen och fira henne med födelsedagsmiddag!

Nu ska jag bleka rötterna! Är ingen äkta blondie så man får göra så gott man kan!

Om jag finge slåss skulle jag slå dig!

Idag råkade jag ut för något otroligt kränkande. Jag är inte som andra barn, jag är fett annorlunda... Har inget med neurosedyn att göra, det var något annat som är irrelevant just nu.

Var med min sambo i en liten affär där det arbetade en tant. Hon småpratade och var trevlig, jag med tillbaka. Sedan fick hon syn på min "specialitet" och började fråga vad jag råkat ut för. Jag sa som det var och hon började "jaha.. du är en av dem som föddes under den perioden!" Nej, sa jag, men det ville hon inte lyssna på. Sedan sa hon nåt om att jag väl inte jobbade utan fick invalidpenning. "nej du, sa jag. det enda jag inte fixar är att spela gitarr!" här hade jag börjat förlora min välvilliga inställning till henne.

då började hon tjata om att jag inte skulle kunna arbeta med vilka arbeten som helst och att hon tyckte svenska staten var dum som inte gav mig pengar. Jag försökte säga att jag inte stött på några problem. hon lyssnade inte.

Mitt enda problem är människor med fördomar. Hon lyssnade fortfarande inte utan hävdade att jag inte kunde jobba, osv..

Känner mig så otroligt kränkt av denna människa. Kunde inte heller bara gå därifrån på direkten, skulle ju sälja soffhelvetet till dem!

Ska någon få tala om för en annan människa vad den kan och inte kan? Jag blev så ledsen...

Shit, tur för mig att jag kan behärska mig och tur för henne att jag inte kom det tidigare, men jag skulle kunnat ställa en massa frågor till henne med. "är man sådär trångsynt om man är född i finland"? "ojdå, blir man bitter med födseln om man föds i finland?". en massa frågor som känns onödiga. hon kan ju inte rå för var hon har sitt ursprung, likväl jag inte kan rå för detta. kärringj***l!!!! Nu har jag inget emot finnar, men det var det enda jag kunde utläsa av henne!

Jag ville slå henne. Ville spotta på henne. Säga dumma saker till henne! Det är människor som hon som gör att världen är pissig!

Den lilla antikaffären norr om stan köpte iaf vår soffa. Till vrakpris. Jävla tant!

Nej, jag ska nog sluta plugga. Jag kan ju inte göra någonting. Höll inte ens på att få lyfta av soffan från släpet. Nej, sånt kan ju inte jag! jag vill slå henne!!! hårt!!!

men det kommer jag ju inte göra. sånt får man ju inte göra! det är ju straffbart, så det gör jag inte!! mest för att jag inte vill få skit!

men man får visst säga vad som helst! eller?????

onsdag 5 september 2007

Destination: moon!

Idag somnade jag när jag kom hem. Det var inte riktigt meningen. Hade tänkt fixa lite här i lyan, men vaknade för en timme sen. Av telefonen så klart. Hade sovit i tre timmar då. Lite sådär lagom.

Idag snackade vi kasus, genus, species och sånt som jag inte begriper ett dugg av. Det känns ju lovande, not!!!!

Ska kanske vattna alla krukväxter som står och slokar i lägenheten. Jag skulle verkligen inte kunna ha barn! Eller? De kanske iaf skulle överleva! ;)

Nu väntar jag hem O så vi kan åka och städa köket i gammlyan! Inte så jättemycket kvar nu. Knutte hade tydligen sagt att vi kunde komma med soffan whenever så imorn hoppas jag det blir av! Så kan man dammsuga och göra det sista sen! Kanske O får fixa det! Jag ska på föreläsning. "Snälla flickor och bråkiga pojkar?" heter den! Jag ska få gå gratis för jobbet! Gillar genusfrågor. Känns även relevant för mitt kommande yrkesliv ju! Ska kanske tom ta med mig anteckningsblocket! ;)

Puss puss

tisdag 4 september 2007

Prinsen och jag?

Rep idag. Var trevligt, gick sådär. Glömde kvittona.. :S Ja, ja..

Tittar på nån dålig rulle nu. Sådär kul. Skola imorn igen, tidigt, tidigt! Väldigt inte kul! Ska dock köpa mig ett par nya byxor tror jag! :) Tack vare rabatten från hennes! Ska nog shoppa en bh på kappahl också. Finfina på rea! Såg ett par skor på skopunkten också idag.. Ska inte köpa, bara prova! Har jag tur kan jag inte ha dem å då slipper jag tänka mer på dem!

Undar om sofforna kommer snart.. Vore skojigt! Verkligen!

Någon som vill ha en brun bokhylla?

Jag fick ett sms nyss. Har låtit bli att läsa för att dra ut på spänningen! :D Ska läsa nu!

70's show!

Villkorlig för fotbollshuliganen! Coolt! Hoppas ingen kommer på den sjuka idén att testa samma sak i Sverige på returmötet. Vore ju liksom dumt! Ett ett!

Idag var jag på föreläsning. Fattade typ nada. Sån grammatik höll vi aldrig på med. Får väl se hur det blir med tenta och grejer. Detta innebär ju att jag måste vara med på lektionerna, huvvaligen!

Idag kom livets ord och hämtade mina gamla soffor, haha! De kan ni ju leka med! :P Vi väntar nu bara på nån som vill ha Karl-Johansoffan också! Den går för hemskt lite pengar bara nån vill komma och hämta den. Talade med Knutte från TV igår och de trodde den kunde gå för upp till 3000! Vi behöver pengar så det är bra!

Trodde inlägget försvann men fann det av en slump! Najs!

har skrivit en låtlista nu! ingen annan tar ju tag i nåt å då blir jag trött! ska inte göra något mer efter detta!! bara slappa!

städa lite i lyan idag. sovrum, vardagsrum, arbetsrum och (typ) badrum är klara! O ska ta köket. eller rättare sagt spis och diskbänk! ;)

måndag 3 september 2007

Varför är det så ont om folkvett???

Nu tänkte jag skriva om flera saker som irriterar mig. Till exdempel folk som står i vägen! Varför måste folk stanna och prata med gud och alla människor mitt i dörröppningar, vid rulltrappsavsatser, ja, på alla möjliga irriterande ställen är andra människor vill passera utan att behöva trycka sig mot vggar, fälla pensionärer osv. Sånt tycker jag är irriterande.

Var på invigningskonsert idag. Känner mig som en extremhycklande apa! Jag avskyr det där huset och tycker att det är en symbol för människornas oförmåga att tänka längre än till vad andra människor tycker och tänker om dem. Varför är det enda jag hör "Nu ska vi sätta staden på kartan" och "Nu kommer en massa andra människor komma hit för att titta på huset!"? Jag trodde det var lite av tanken att få musiken närmare till människorna, men det syftet verkar ha blivit lite sekundärt. Ska det va så? Sverker??

Det är svindyrt att hyra lokalerna så gemene man kommer ju knappast ha råd att gå på konserterna eller hyra plats för eget bruk. Vad är tanken?? Jag är inte så insatt, men av det jag hört så drar jag mina egna slutsatser!

Nej, usch och fy! Varför gick inte pengarna till något vettigt?? Varför gick inte pengarna till vård och skola??? Varför fick inte jag bestämma?? Nej, jag vill aldrig mer sätta min fot i huset! Känner mig smutsig! UKK? nej tack!

söndag 2 september 2007

De där.. barnvagnsfolket!!

Det gick rätt bra igår, på giget alltså. Ensam i sekten men det gjorde inget! :D

Hade gig nu ikväll med med det mindre bandet. Gick sådär. För mig alltså. Men det gjorde heller inget. Får vara med nästa gång iaf!

Tänkte skriva lite om saker om irriterar mig. Försökte gå på stan idag, stressad som vanligt, men det var stört omöjligt! När(Om) jag får barn ska jag ha en tvillingvagn, oavsett hur många kids som sitter i den! Den ska även vara försedd med vassa nitar som rispar alla som försöker gå förbi! Nu är det inte så att jag tycker personer med barnvagn borde stanna hemma men jag har en stilla undran; hur kommer det sig att allt trafikfolkvett for ur skallen på dem så snart ungen var färdigutpressad??!! De kör som torpeder med sina vagnar och använder dem som missiler! Jag förstår inte varför! Varför? Sen förstår jag heller inte varför de envisas med att gå i bredd vid möte på en trottoar! De borde inse att det inte är lika lätt för dem att väja, gå åt sidan, ta ett steg ner, vad som helst, som det kanske är för nån som knallar omkring utan bihanget. De blänger istället på den mötande med blickar som kunde döda samt säger "vad fan, ser du inte att jag har en barnvagn och därför har mycket mer rätt till space här på vägen än vad du har, korkskalle!!".

Nej, jag ska bli minsann lika jävlig! Tänker till och med satsa på att bli värre! Kanske är det så att alla som går omkring med vagnar nu egentligen hämnas på sånt som de stött på av andra generationers barnvagnsförare. Kanske är det vara en slags moment 22. Ingen vill ge sig och det bara pressas uppåt i förödelsespiralen?

Jag ska iaf inte bli den förste som ger mig! Hell no!